הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בויאל שהיה בו טסט

• פותח/ת השרשור INON
  • פורסם בתאריך

INON

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני מעוניין להתחיל שימוש בפרגניל ולפי מה שהבנתי צריך לערבב את האבקה בויאל עם 10 מל של מים בקטריוסטטאטים, השגתי את המים אבל אני לא מצליח למצוא ויאל ריק סטרילי,אפשר להשתמש בויאל שאתמול סיימתי לשאוב ממנו טסט והוא ריק ? או שלא ?

אני מעוניין להתחיל שימוש בפרגניל ולפי מה שהבנתי צריך לערבב את האבקה בויאל עם 10 מל של מים בקטריוסטטאטים, השגתי את המים אבל אני לא מצליח למצוא ויאל ריק סטרילי,אפשר להשתמש בויאל שאתמול סיימתי לשאוב ממנו טסט והוא ריק ? או שלא ?
לא מערבבים מים ושמן, על הנייר אפשר אם אין שם כבר שמן וזה סטרילי

למה שלא תשתמש בוויאלה בה היה את האבקה של הhcg
ולמה 10ml מים בקטריוסטטיים, היית יכול להסתפק בml אחד

• פותח/ת השרשור
לא מערבבים מים ושמן, על הנייר אפשר אם אין שם כבר שמן וזה סטרילי

למה שלא תשתמש בוויאלה בה היה את האבקה של הhcg
ולמה 10ml מים בקטריוסטטיים, היית יכול להסתפק בml אחד
אני מעוניין למשוך את הרגניל 10 שבועות בתוך הסייקל אז אני רוצה שיהיה לי 500 יחבל לכל שבוע ,אתה לא ממליץ ?
גם באופן כללי סתם שאלה אני בן 35 ,מדובר בסייקל קל של טסט ובולדנון ל12 שבועות ,הפרגניל הכרחי ?

'פיזיקה101'
אם תשתמש ב1ml מיל בקטריוסטטיים, ה5000ui אבקה יישארו 5000ui ולא ילכו לשום מקום הם פשוט יהיו בריכוז שונה בגלל שהם מהולים בml אחד במקום 10ml

בולד מתאים לסייקלים ארוכים, עד שהוא מצטבר בדם לרמות איכותיות ועד שהוא יוצא, לא יודע אם יתאים ל12 שבועות, או כלכלי אלא אם אתה משתמש באסתר אחר שהוא לא אנדקלינט מקווה שכתבתי נכון

לגבי hcg, הדעות חלוקות, לא יכול לתת לך תשובה ברורה כיצד לנהוג איתו אבל כדאי מאוד שיהיה לך טמוקסיפן מוכן לpct לפני שאתה מזריק את הזריקה הראשונה

• פותח/ת השרשור
יש לי טמוקסיפן + כלומיד לtcp ,ארמידקס ופרווירון למהלך הסייקל וחשבתי לשלב משבוע 2 עד 12 את הפרגניל כדי למנוע התנוונות 500 יחבל כל שבוע ,זה לא נכון ? אתה סובר שלשים הכל בסיום הסייקל ?

יש לי טמוקסיפן + כלומיד לtcp ,ארמידקס ופרווירון למהלך הסייקל וחשבתי לשלב משבוע 2 עד 12 את הפרגניל כדי למנוע התנוונות 500 יחבל כל שבוע ,זה לא נכון ? אתה סובר שלשים הכל בסיום הסייקל ?
מה מכיל הסייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית