הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאיבה מויאל.

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי,כדי שלא יהיו בועות כשאני שואב מויאל אני עושה ככה: לדוגמא לוקח 1 מל טסט אז לפני שמכניס מחט לויאל אני שואב כמות של 1 מל אויר,מכניס אותו לויאל ואז שואב לאט את הכמות שאני צריך,במידה ויש עוד בועות מכניס חזרה את החומר ושואב שוב. האם זה השיטה הנכונה ? לפי קריאה בפורום+סרטוני יוטיוב זה מה שהצלחתי להבין חח תודה לעונים

אחשלי מה הסתבכת?
מכניס את המחט של המזרק כשהויאל מוטה לצד או לגמרי הפוך (ככה אני מעדיף)
מתחיל לשאוב רגיל כשלא היה בכלל אוויר במזרק,
אם אתה צריך לשאוב כמויות ומרגיש שאתה מתקשה לשאוב, תוציא את המחט כדי שהלחצים יתאזנו, תשמע כמו פוף קטן כזה, תכניס חזרה את המחט ותמשיך לשאוב
כשאתה רואה שיש לך מספיק חומר אבל יש בועות ,תעמיד את המזרק בצורה אנכית ותן כמה מכות עם האצבע עליו כדי שכל האוויר יעלה למעלה, תכניס חזרה את המחט לויאל ותוציא לשם את האוויר כדי שלא תאבד חומר לבחוץ.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אחשלי מה הסתבכת?
מכניס את המחט של המזרק כשהויאל מוטה לצד או לגמרי הפוך (ככה אני מעדיף)
מתחיל לשאוב רגיל כשלא היה בכלל אוויר במזרק,
אם אתה צריך לשאוב כמויות ומרגיש שאתה מתקשה לשאוב, תוציא את המחט כדי שהלחצים יתאזנו, תשמע כמו פוף קטן כזה, תכניס חזרה את המחט ותמשיך לשאוב
כשאתה רואה שיש לך מספיק חומר אבל יש בועות ,תעמיד את המזרק בצורה אנכית ותן כמה מכות עם האצבע עליו כדי שכל האוויר יעלה למעלה, תכניס חזרה את המחט לויאל ותוציא לשם את האוויר כדי שלא תאבד חומר לבחוץ.
בהצלחה
תודה על ההסבר,זה לא שהסתבכתי אני פשוט אוהב לחקור לוודא ולהיות בטוח ב100 אחוז במה שאני עושה על מנת שלא יהיו טעויות 😃

תודה על ההסבר,זה לא שהסתבכתי אני פשוט אוהב לחקור לוודא ולהיות בטוח ב100 אחוז במה שאני עושה על מנת שלא יהיו טעויות 😃
פעם אחת תעשה את זה ליד רוקח או מישהו שמתעסק במזרקים, מצדי אחות או מישהו שלומד ביולוגיה ועושה ניסויים על עכברים, תלמד כל מיני פרקטיקה במקום תשאל שאלות מוזרות למה ככה ולמה ככה ויישב לך בראש, אין חכם כבעל ניסיון אח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית