הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבדה פרטית לביצוע בדיקות דם( איזור צפון)

David brazi88

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
שלום לכולם.
בבקשה אם יש מישהו שמכיר מעבדה פרטית באיזור הצפון אשמח לקבל את הטלפון שלהם.

ולמה שלא תנסה לקבל בחינם דרך הקופת חולים?
לפחות אצלי בקופה, הרופאים שם די מתקמצנים על בדיקות. לי הוא לא אישר לעשות בדיקה נוספת של טסט טוטאל אחרי שלושה חודשים + לפידים וכבד.

עזוב שביקשתי גם לעשות LH FSH לפני ולא נתן לי.

לפחות אצלי בקופה, הרופאים שם די מתקמצנים על בדיקות. לי הוא לא אישר לעשות בדיקה נוספת של טסט טוטאל אחרי שלושה חודשים + לפידים וכבד.

עזוב שביקשתי גם לעשות LH FSH לפני ולא נתן לי.
לך לרופא אחר ותבקש בדיקות דם, רופא בונקר זה רופא בונקר, מוצאים אחר

לך לרופא אחר ותבקש בדיקות דם, רופא בונקר זה רופא בונקר, מוצאים אחר
עברתי שלושה רופאים בתוך אותה הקופה. כנראה שזו המדיניות. גם אם אגיד לו שאני לוקח SARMs, לא נראה לי שיהיה לו מושג בכלל מה זה. עזוב שגם לא בא לי שזה יהיה מתועד בתיק הרפואי שלי.

לא נותנים יותר בקופות מסויימות בדיקות דם , הלכתי לרופא שלי שבוע שעבר אמרתי לו תלחץ על הכל כבר אל תשגעי והוא אמר שזה לא נותן לו בכלל במחשב - גם בדיקת t4 hחופשי לדוגמא שחובה כאשר בודקים בלוטת תריס או אבא חופשי גם לא בודקים אם אין חריגה וליפידים בכלל אין מה לדבר ..בקיצור זאת תוצאה של מערכת בריאות מופרטת ..אולי בקופות אחרות יותר קל אבל במכבי ספציפית אצל הרופאים שאני הייתי לא שיחררו כלום

• פותח/ת השרשור
לא נותנים יותר בקופות מסויימות בדיקות דם , הלכתי לרופא שלי שבוע שעבר אמרתי לו תלחץ על הכל כבר אל תשגעי והוא אמר שזה לא נותן לו בכלל במחשב - גם בדיקת t4 hחופשי לדוגמא שחובה כאשר בודקים בלוטת תריס או אבא חופשי גם לא בודקים אם אין חריגה וליפידים בכלל אין מה לדבר ..בקיצור זאת תוצאה של מערכת בריאות מופרטת ..אולי בקופות אחרות יותר קל אבל במכבי ספציפית אצל הרופאים שאני הייתי לא שיחררו כלום
גם אצלי זה ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית