הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמני אונלין מומלצים

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם למאמנים שעובדים במתכונת של ליווי אונליין, (לא מאמני פאוורליפטינג, יותר לכיוון של בילדינג אבל לא הארדקור, יעני שכן מבינים גם באיך לעלות משקלים וגם באיך לבנות פיזיק טוב לא רק למוזרקים)

ומה הטווח מחירים שלדעתכם הגיוני לזה? עד עכשיו מה שמצאתי לרוב היה בטווח של 400-500 שח לחודש וזה נשמע לי קצת מוגזם (אולי אני טועה)

גם מאמנים מחול יכול לעבוד

אני יודע שאליהו הנקין מאמן מרחוק, הוא מאמן פצצה, אבל לא פיתוח גוף, הוא לדעתי אחד המאמנים הטובים בארץ לפאוורליפטינג.
@The Blast יש לך קצת נסיון לשתף?

@MasterSplitter מה עם תומאס לילי? הוא בטח מאמן פצצה גם אונליין, יש לו כוח הסבר מעולה.

אבל שוב, זה פאוורליפטינג וכוח. אני לא מכיר מאמנים אונליין לפיתוח גוף שאני יכול להמליץ.

מניסיון אני לא אגיד כי אין לי ניסיון בנושא, אם בכל זאת אז לידור דיין נותן אחלה תוכן ומיישם את זה על עצמו (נמוך עם אחלה משקלים פיזיק וסיבולת) הוא נראה לי הכי מתאים למי שמכוון להיות אתלטי(שאם הבנתי זה הכיוון בגדול)

אני יודע שאליהו הנקין מאמן מרחוק, הוא מאמן פצצה, אבל לא פיתוח גוף, הוא לדעתי אחד המאמנים הטובים בארץ לפאוורליפטינג.
@The Blast יש לך קצת נסיון לשתף?

@MasterSplitter מה עם תומאס לילי? הוא בטח מאמן פצצה גם אונליין, יש לו כוח הסבר מעולה.

אבל שוב, זה פאוורליפטינג וכוח. אני לא מכיר מאמנים אונליין לפיתוח גוף שאני יכול להמליץ.
אין ספק שאליהו הביא אותי רמה 1 מעל
גם שזה מרחוק
לגבי בילדרים והתקדמות טבעית אני לא ממש מכיר חח

חשוב לך שיהיה בעברית או שמאמן מחו״ל גם תופס?

סתם להשוואה, בשקלים, מאמנים כאן באוסטרליה גובים סביב 500-600 ש״ח לחודש עד כמה שאני יודע.

תלוי ברמת המאמן וכמה זמן הוא אשכרה יקדיש לך. המאמן שהיה לי, מהטובים בעולם לדעתי לפאוורליפטינג, היה גובה סביב 600 לחודש, אבל היה מקדיש מעט מאוד זמן בשבוע פר מתאמן, אבל מצא את הדרך לעשות את זה בצורה יעילה והמתאמנים שלו היו עדיין מצליחים מאוד.

• פותח/ת השרשור
חשוב לך שיהיה בעברית או שמאמן מחו״ל גם תופס?

סתם להשוואה, בשקלים, מאמנים כאן באוסטרליה גובים סביב 500-600 ש״ח לחודש עד כמה שאני יודע.

תלוי ברמת המאמן וכמה זמן הוא אשכרה יקדיש לך. המאמן שהיה לי, מהטובים בעולם לדעתי לפאוורליפטינג, היה גובה סביב 600 לחודש, אבל היה מקדיש מעט מאוד זמן בשבוע פר מתאמן, אבל מצא את הדרך לעשות את זה בצורה יעילה והמתאמנים שלו היו עדיין מצליחים מאוד.
מאמן מחול גם תופס
למרות שלרוב מה שמצאתי בחול היה במחירים אפילו יותר מוגזמים והתחיל ב150 דולר עד 1000 דולר לחודש

אני מכיר המון מאמני פאוורליפטינג שבקלות יתאימו את התכנית למטרות שלך, זה לא בעייתי. השאלה אם אתה מעדיף מאמן כזה או מאמן פיתוח גוף נטו, אם זה תחרותי או חובבני כי זה ישפיע מאוד על המחיר.

כמה שעולים לי בשלוף,
מייק דרך היעוץ האישי באתר
דניאל ברק
אפי יפים רובין
שי זומר
ג׳ניה שפירא
סופטי

• פותח/ת השרשור
אני מכיר המון מאמני פאוורליפטינג שבקלות יתאימו את התכנית למטרות שלך, זה לא בעייתי. השאלה אם אתה מעדיף מאמן כזה או מאמן פיתוח גוף נטו, אם זה תחרותי או חובבני כי זה ישפיע מאוד על המחיר.
שמע המטרה המרכזית היא לשפר את השייפ
אבל כן על הדרך לעלות משקלים בסקוואט ובבנץ (בתכלס המטרה במשקלים היא 160 סקוואט לשישייה ובנץ 100 ל15- לא בהכרח כמטרה קרובה)
אם אתה מכיר את המתאמנים של la forza italy אז זה הכיוון, לצערי הם לא מקבלים אונליין

נערך לאחרונה:
שמע המטרה המרכזית היא לשפר את השייפ
אבל כן על הדרך לעלות משקלים בסקוואט ובבנץ (בתכלס המטרה במשקלים היא 160 סקוואט לשישייה ובנץ 100 ל15- לא בהכרח כמטרה קרובה)
אם אתה מכיר את המתאמנים של forza italy אז זה הכיוון, לצערי הם לא מקבלים אונליין

יש לי מישהו שהתאמנתי איתו בעבר, לא איזו אושיית אינסטגרם כמו שהרוב מחפשים אלא בן אדם מקצוען מהיסוד.
אם מעניין אותך תגיד אמסור לך פרטים בפרטי.

יביא אותך רחוק בוודאות, אדם סבלני ודקדקן.

אני יכול לתת לך כמה שמות, גובים להערכתי סביב 550-600 ש״ח בחודש. תזונה לא כלולה כמובן. אבל הם בהחלט יביאו אותך לתוצאות שאתה מחפש, כל עוד זה לא תחרותי.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לתת לך כמה שמות, גובים להערכתי סביב 550-600 ש״ח בחודש. תזונה לא כלולה כמובן. אבל הם בהחלט יביאו אותך לתוצאות שאתה מחפש, כל עוד זה לא תחרותי.
לצערי זה מעל התקציב שלי

מה אתם חושבים על קובי יפרח, נראה שיש אחלה תוצאות על לקוחות שלו

• פותח/ת השרשור
מה התקציב שלך?
הייתי אומר שבסביבות ה300 אבל במקרים מסויימים אוכל לחרוג (בהתחלה התקציב היה אפילו יותר נמוך, אבל לא היה לי מושג מה הטווח מחירים בשוק)

500-600 שח זה מחירים שנחשבים נורמליים?

500-600 שח זה מחירים שנחשבים נורמליים?
כן, אפילו זול.
הייתי אומר שבסביבות ה300 אבל במקרים מסויימים אוכל לחרוג (בהתחלה התקציב היה אפילו יותר נמוך, אבל לא היה לי מושג מה הטווח מחירים בשוק)
תדבר עם מאמנים, ותראה אם תצליח להוריד אותם, או להיות בקשר איתם רק פעמיים בחודש במקום 4.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית