הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמני אונלין מומלצים

המטרה היא לא פאוורליפטינג
המטרה המרכזית היא אסטטית, פשוט יש העדפה לא לזנוח את המשקלי עבודה ולשלב על הדרך גם עלייה בתרגילים המרכזיים
אני כמעט 90 ק"ג על 14% שומן גובה 1.72. ואני עשיתי אצלו תוכנית לגמרי כוח לתחרויות. לפני שהגעתי אליו שקלתי כמעט 80 ק"ג.
התוכניות שלו עם נפח מפגר שיתנו לך הרבה כוח וכמובן מסה.

הכל תלוי בתזונה שלך. אם תאכל כמו שצריך, אתה יכול להיות אחד מהמתאמנים הרבים שלו עם גוף אתלטי, ואם פשוט תשתה קרטוני חלב בלי הפסקה, אתה עלול להיות פאוורליפטר ישראלי ממוצע במשקל הכבד. זה תלוי בך.

חוץ מזה, אם תגיד לו שאתה רוצה גוף אסתטי, הוא יתן לך תרגילים טובים לזה.

המטרה היא לא פאוורליפטינג
המטרה המרכזית היא אסטטית, פשוט יש העדפה לא לזנוח את המשקלי עבודה ולשלב על הדרך גם עלייה בתרגילים המרכזיים
צא מהקו מחשבה שאתה יכול להראות כמו בילדר על חומרים , שאתה טבעי זה לא אפשרי
אסטטי אתה יכול להיות עד כמה מסוימת לדעתי התוכנית כוח עם הרבה נפח יכול לבנות אותך הכי טוב
באופן טבעי , אתה חייב תרגילים מורכבים ולהשקיע בהם לא בדיוק כמו פוורליפטר אבל אל תחשוב שתהיה כמו קובי יפרח שעושה המון תרגילים מבודדים ותראה כמהו ללא כמייה..

• פותח/ת השרשור
צא מהקו מחשבה שאתה יכול להראות כמו בילדר על חומרים , שאתה טבעי זה לא אפשרי
אסטטי אתה יכול להיות עד כמה מסוימת לדעתי התוכנית כוח עם הרבה נפח יכול לבנות אותך הכי טוב
באופן טבעי , אתה חייב תרגילים מורכבים ולהשקיע בהם לא בדיוק כמו פוורליפטר אבל אל תחשוב שתהיה כמו קובי יפרח שעושה המון תרגילים מבודדים ותראה כמהו ללא כמייה..
אני לא מכוון להראות גם קרוב אליו
המטרות שלי הם פיזיק של אנשים שבוודאות טבעיים (מתחרים באיגודים טבעיים, ולא בשיא של התחרות, אלא פחות חטובים קצת)

מה אתם חושבים על קובי יפרח, נראה שיש אחלה תוצאות על לקוחות שלו
אם המטרה שלך טבעי, אני לא חושב שמאמן בעל נסיון עצום עם מוזרקים בהכרח יקדם אותך.
לעניות דעתי מתאמן טבעי שרוצה מסה צריך גם לפתח כוח איתו, וגם להתאמן עצימות מעט גבוה יותר עם פחות נפח כדי לשפר התאוששות כשאין חומרים.

מאמן כוח טבעי מעניק גם גוף אתלטי אם התזונה שלך ראויה. מאמן פיתוח גוף למוזרקים בלבד פעמים רבות לא יניב מספיק תוצאות למתאמן הטבעי.

אני לא מכוון להראות גם קרוב אליו
המטרות שלי הם פיזיק של אנשים שבוודאות טבעיים (מתחרים באיגודים טבעיים, ולא בשיא של התחרות, אלא פחות חטובים קצת)
תראה אם המטרות שלך לא גבוהות או תחרותיות
אתה יכול להתקדם אחלה גם לבד עם למידה עצמית והתייעצות בפורום לדעתי
תעשה תוכנית בסיסית עם תזונה ושינה נכונה

• פותח/ת השרשור
תראה אם המטרות שלך לא גבוהות או תחרותיות
אתה יכול להתקדם אחלה גם לבד עם למידה עצמית והתייעצות בפורום לדעתי
תעשה תוכנית בסיסית עם תזונה ושינה נכונה
הם כן גבוהות, פשוט הם ריאליות ולא תוצאות של מוזרקים

הם כן גבוהות, פשוט הם ריאליות ולא תוצאות של מוזרקים
שמע מאמנים מוזרקים בדכ נותנים למתאמנים שלהם גם
וגם אם לא יתנו לך עצות של אחד כזה בד"כ
שמעתי מאחד שהיה מאמן איתי "שהמאמן שלו"
אמר אם אתה רוצה לעלות מסה תאכל עוד אורז
שמע חוץ מלעלות עוד השומן הוא לא התקדם ובעצמו חתך איתו , והמשיך טבעי ונראה סבבה

אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם למאמנים שעובדים במתכונת של ליווי אונליין, (לא מאמני פאוורליפטינג, יותר לכיוון של בילדינג אבל לא הארדקור, יעני שכן מבינים גם באיך לעלות משקלים וגם באיך לבנות פיזיק טוב לא רק למוזרקים)

ומה הטווח מחירים שלדעתכם הגיוני לזה? עד עכשיו מה שמצאתי לרוב היה בטווח של 400-500 שח לחודש וזה נשמע לי קצת מוגזם (אולי אני טועה)

גם מאמנים מחול יכול לעבוד
במילים אחרות אתה מעוניין להעלות מסת שריר נכון?
אני לא הייתי משלם יורת מ100 בחודש על דבר כזה בייחוד כשיש לך תזונה מסביב, ההבדל הגדול בין המטרה לעלות משקלים לבין להעלות במסה (כשאני כותב להעלות במסה הכוונה בצורה פופורציונאלית) היא שבמסה אתה לא צריך תכנון מקדים רק לבוא לאימון הבא ולעשות יותר מהאימון הקודם, עד שאתה מגיע לשלב שבו אתה צריך לתכנן לוקח הרב היותר זמן מפאוורליפטינג...
יש לhttps://****/ ספר שמכיל בתוכו את כל מה שאתה צריך בשביל המטרה הזאת, אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי
הנלעד"כ
אם המטרה שלך טבעי, אני לא חושב שמאמן בעל נסיון עצום עם מוזרקים בהכרח יקדם אותך.
לעניות דעתי מתאמן טבעי שרוצה מסה צריך גם לפתח כוח איתו, וגם להתאמן עצימות מעט גבוה יותר עם פחות נפח כדי לשפר התאוששות כשאין חומרים.

מאמן כוח טבעי מעניק גם גוף אתלטי אם התזונה שלך ראויה. מאמן פיתוח גוף למוזרקים בלבד פעמים רבות לא יניב מספיק תוצאות למתאמן הטבעי.
למה? למוזרק וטבעי יש תכניות שונות?

אני לא הייתי משלם יורת מ100 בחודש על דבר כזה בייחוד כשיש לך תזונה מסביב, ההבדל הגדול בין המטרה לעלות משקלים לבין להעלות במסה (כשאני כותב להעלות במסה הכוונה בצורה פופורציונאלית) היא שבמסה אתה לא צריך תכנון מקדים רק לבוא לאימון הבא ולעשות יותר מהאימון הקודם, עד שאתה מגיע לשלב שבו אתה צריך לתכנן לוקח הרב היותר זמן מפאוורליפטינג...
יש לhttps://****/ ספר שמכיל בתוכו את כל מה שאתה צריך בשביל המטרה הזאת, אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי
הנלעד"כ

אתה באמת משווה את ההתאוששות של מוזר וטבעי?
את היכולת לבחור כוח ושריר ? באותה מידה ?

כן.
ברמה של בחירת תרגילים ומשקל עבודה לפי היכולת של המתאמן והטכניקה הנדרשת, אין הבדל בכלל. אבל ההתאוששות שונה בהרבה (תלוי גם כמה וממה לוקחים), לכן כמות הנפח של הסטים והחזרות ותדירות האימונים צריכה להתחשב בהתאם להתאוששות.

בשטח, תוכנית אימונים של מוזרק שונה מתוכנית של טבעי כמו ההבדל בין תוכנית של פאוורליפטר עם ציוד עזר, לבין פאוורליפטר RAW.
הנלעד"כ
אני מסכים עם כל מה שכתבת, חוץ מזה שאתה חושב שלמסה לא צריך שום תכנון חוץ מלהרים כבד.

אם התקציב נמוך, אתה יכול לבחור מאמן על רמה ולעשות צ׳ק אין פעם בחודש למשל. אם אתה מרגיש שאתה יכול לעבוד ככה, אני ממליץ. אגב, המאמן שעבדתי איתו, תומאס לילי, אולי לא יהיה %100 התאמה למטרות ולתקציב, אבל הוא בהחלט יוכל להמליץ על מישהו. תגיד לי מה ההגבלות שלך ואוכל לדבר איתו.

חשוב לציין שהעבודה עם טבעיים אינה שונה מעבודה עם מוזרקים. אני עבדתי עם מאמן שעבד עם שני הסוגים, בקיבולת די גדולה, והוא מצליח מאוד. אין הבדל בצורת עבודה באופן מהותי, רק בתוצאות שהן כמובן בהתאם. אם הולכים לעבוד עם מישהו שלא עובד בכלל עם טבעיים, כמובן שזה יהיה לא אידיאלי.

מה עם מישל מישייב? הוא גם מאמן מומלץ
הוא נראה לי מביא אנשים לאחלה תוצאות!!

מניסיון אני לא אגיד כי אין לי ניסיון בנושא, אם בכל זאת אז לידור דיין נותן אחלה תוכן ומיישם את זה על עצמו (נמוך עם אחלה משקלים פיזיק וסיבולת) הוא נראה לי הכי מתאים למי שמכוון להיות אתלטי(שאם הבנתי זה הכיוון בגדול)
המשכתי לקרוא ונשמע שהוא תפור עליך טוב, תברר איתו מחירים וכו, אין לי ניסיון להגיד שהוא טוב אבל הוא לא סקאמר התוכן שלו איכותי והוא דיי מדוייק למטרות שאתה מתאר

• פותח/ת השרשור
חשוב לציין שהעבודה עם טבעיים אינה שונה מעבודה עם מוזרקים. אני עבדתי עם מאמן שעבד עם שני הסוגים, בקיבולת די גדולה, והוא מצליח מאוד. אין הבדל בצורת עבודה באופן מהותי, רק בתוצאות שהן כמובן בהתאם. אם הולכים לעבוד עם מישהו שלא עובד בכלל עם טבעיים, כמובן שזה יהיה לא אידיאלי.
אז אתה חושב שקובי יפרח דווקא כן יכול להיות אופציה טובה?

אז אתה חושב שקובי יפרח דווקא כן יכול להיות אופציה טובה?
אני לא מכיר אותו. אז קשה לי לענות.

אני הייתי יוצר קשר עם כמה מאמנים, שואל אותם דוגרי את השאלות שאני מתעניין לגביהם, לדוגמא - יש לך מתאמנים טבעיים שעשו שיפור משמעותי?

אני בדר״כ בוחר מאמן ע״י מציאת מתאמנים ״כמוני״ שעשו את השינוי שאני מחפש.

מעבר לזה, הייתי מחפש את התוכן שהם מעלים, ורואה אם זה מדבר אלי.

לפעמים אם הידע שלך לא ברמה גבוהה (כמו אצל רוב האנשים כמובן) אז קל ליפול למלכודות דבש סגנון ״השיטה שלי היא הכי טובה בלה בלה״. הייתי נזהר ממאמנים שמשווקים בגימיקים. כל המאמנים הכי טובים שאני מכיר, אף אחד לא טוען שהשיטה שלו הכי טובה, אלא פשוט אומרים שהם מאמנים לפי עקרונות אימון בסיסיים. זה הכל.

כן.
ברמה של בחירת תרגילים ומשקל עבודה לפי היכולת של המתאמן והטכניקה הנדרשת, אין הבדל בכלל. אבל ההתאוששות שונה בהרבה (תלוי גם כמה וממה לוקחים), לכן כמות הנפח של הסטים והחזרות ותדירות האימונים צריכה להתחשב בהתאם להתאוששות.

בשטח, תוכנית אימונים של מוזרק שונה מתוכנית של טבעי כמו ההבדל בין תוכנית של פאוורליפטר עם ציוד עזר, לבין פאוורליפטר RAW.

אני מסכים עם כל מה שכתבת, חוץ מזה שאתה חושב שלמסה לא צריך שום תכנון חוץ מלהרים כבד.
זה לא מה שאמרתי, אמרתי שאתה צריך לעשות יותר מהאימון הקודם (לא חייב כל אימון) גם אם זה 15 חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית