עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כזה תת אדם צריך לקבל באן לצמיתות, חבל שהפורום פה נותן במה לאנשים כמוהואין מה לעשות,זה לא מה שהיה פה פעם. אל תתרגש
זה ספציפי הוא, כותב שטויות לכל הפורום מצטט נושאים מפני שלוש שנים ממליץ לאנשים להפסיק לקחת תרופות ואז כשאתה מתקן אותו אז אתה מקבל כזו הודעהאני לא יודע מה הלך בינכם.
אני לא שופט ולא נכנס.
אבל פורום זה כמו הרחוב, יש אנשים נחמדים יותר ופחות. זה החיים.
יש אנשים שכתבו לי כאן דברים ממש מגעילים, וכך התחשק להם, ואני מקווה שהחיים האישיים להם מסתדר להם בסדר.
אבל בהחלט נפגשתי עם כמה מחברי הפורום, ויש כאן הרבה אנשים טובים.
שלא רק שאוהבים לעזור לכל מיני אנשים כאן בפורום, אבל גם חברה לעניין שכיף לדבר איתם.
מה אתה צריך מוניטין? ואם כל פעם שהורידו לי מוניטין או כתבו לי הודעה מגעילה הייתי פותח נושא, כנראה לא הייתה מפסיק לשמוע ממני.
תקשיח קצת את העור שלך, ותתעלם ממי שצריך להתעלם, ותתחבר למי שאתה רוצה להתחבר. זה כמו הבית ספר בכל מובן אפשרי.
לא קרה ממנו כזה דבר. אין לי בעיה איתו אישית, יש לנו חילוקי דעות אפילו רבות.זה ספציפי הוא, כותב שטויות לכל הפורום מצטט נושאים מפני שלוש שנים ממליץ לאנשים להפסיק לקחת תרופות ואז כשאתה מתקן אותו אז אתה מקבל כזו הודעה
@The Joker. חחחח איזה גרוע אני איך לא שמתי לבזה ספציפי הוא, כותב שטויות לכל הפורום מצטט נושאים מפני שלוש שנים ממליץ לאנשים להפסיק לקחת תרופות ואז כשאתה מתקן אותו אז אתה מקבל כזו הודעה
סתם אוהב אותךצפה בקובץ המצורף 55290
למה? מה עשיתי לך?
הכרתי הרבה חבר׳ה כאן בפורום שאני בקשר איתם עד היום מחוץ לפורום ואף טסתי לאירועים משפחתיים וכו׳... משום מה תמיד מדברים על ״הזמנים הטובים שהיו״ אבל וואלה, אני פה כבר מלא שנים, תמיד היו צדדים טובים יותר וטובים פחות, בכל זמן.אין מה לעשות,זה לא מה שהיה פה פעם. אל תתרגש.
פעם הייתה אחווה ואחדות, אפילו שמעתי שכמה משתמשים פה התחברו ופתחו קבוצות ווצאפ ונפגשו בחיים
כזה תת אדם צריך לקבל באן לצמיתות, חבל שהפורום פה נותן במה לאנשים כמוהו
הוא חטף באן זמני, מעניין למהאין מה לעשות,זה לא מה שהיה פה פעם. אל תתרגש.
פעם הייתה אחווה ואחדות, אפילו שמעתי שכמה משתמשים פה התחברו ופתחו קבוצות ווצאפ ונפגשו בחיים
נכון, בעבר פוסט ספאם כזה היה נמחק או במקרה הטוב עובר לפורום משוב.אין מה לעשות,זה לא מה שהיה פה פעם. אל תתרגש.
כן, גם גרמו (גרמנו) למשבר בשר ברק בשר חיפה, ולמשבר המבורגרים באגס בר נשר, נכון @incin @White Walker ?🤣פעם הייתה אחווה ואחדות, אפילו שמעתי שכמה משתמשים פה התחברו ופתחו קבוצות ווצאפ ונפגשו בחיים
כי הוא רושם שטויות בפורום סטרואידים,מטעה אנשים וממליץ על דברים הזויםהוא חטף באן זמני, מעניין למה