הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גועל נפש זה פני הפורום

• פותח/ת השרשור eliyav
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

eliyav

משתמש מתחיל
56
32
נק' מוניטין:
91
56
32
Screenshot_2020-05-21-21-11-26-163_com.android.chrome.jpg

למה? מה עשיתי לך?

אני לא יודע מה הלך בינכם.
אני לא שופט ולא נכנס.

אבל פורום זה כמו הרחוב, יש אנשים נחמדים יותר ופחות. זה החיים.
יש אנשים שכתבו לי כאן דברים ממש מגעילים, וכך התחשק להם, ואני מקווה שהחיים האישיים להם מסתדר להם בסדר.

אבל בהחלט נפגשתי עם כמה מחברי הפורום, ויש כאן הרבה אנשים טובים.
שלא רק שאוהבים לעזור לכל מיני אנשים כאן בפורום, אבל גם חברה לעניין שכיף לדבר איתם.

מה אתה צריך מוניטין? ואם כל פעם שהורידו לי מוניטין או כתבו לי הודעה מגעילה הייתי פותח נושא, כנראה לא הייתה מפסיק לשמוע ממני.

תקשיח קצת את העור שלך, ותתעלם ממי שצריך להתעלם, ותתחבר למי שאתה רוצה להתחבר. זה כמו הבית ספר בכל מובן אפשרי.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה הלך בינכם.
אני לא שופט ולא נכנס.

אבל פורום זה כמו הרחוב, יש אנשים נחמדים יותר ופחות. זה החיים.
יש אנשים שכתבו לי כאן דברים ממש מגעילים, וכך התחשק להם, ואני מקווה שהחיים האישיים להם מסתדר להם בסדר.

אבל בהחלט נפגשתי עם כמה מחברי הפורום, ויש כאן הרבה אנשים טובים.
שלא רק שאוהבים לעזור לכל מיני אנשים כאן בפורום, אבל גם חברה לעניין שכיף לדבר איתם.

מה אתה צריך מוניטין? ואם כל פעם שהורידו לי מוניטין או כתבו לי הודעה מגעילה הייתי פותח נושא, כנראה לא הייתה מפסיק לשמוע ממני.

תקשיח קצת את העור שלך, ותתעלם ממי שצריך להתעלם, ותתחבר למי שאתה רוצה להתחבר. זה כמו הבית ספר בכל מובן אפשרי.
זה ספציפי הוא, כותב שטויות לכל הפורום מצטט נושאים מפני שלוש שנים ממליץ לאנשים להפסיק לקחת תרופות ואז כשאתה מתקן אותו אז אתה מקבל כזו הודעה

זה ספציפי הוא, כותב שטויות לכל הפורום מצטט נושאים מפני שלוש שנים ממליץ לאנשים להפסיק לקחת תרופות ואז כשאתה מתקן אותו אז אתה מקבל כזו הודעה
לא קרה ממנו כזה דבר. אין לי בעיה איתו אישית, יש לנו חילוקי דעות אפילו רבות.
אבל טיפ קטן, אני מעולם לא קורא מה כתב לי מי שנותן לי מוניטין שלילי.
למה שיעניין אותי מה הוא חושב?

@The Joker. חחחח איזה גרוע אני איך לא שמתי לב
(לא קשור אליך אליאב גיבור)

הבחור הזה ספציפית לא "אפוי", שתדע.
מרגיש צורך לרשום את זה כי זו באמת חוצפה מה שהוא רשם.
מה שכן, תגדל ביצים. כולה הורידו לך נקודת מוניטין.
כנס לפורום כושר בfxp תגיד לי אם הפורום הזה באמת נוראי כמו שאתה מתאר אותו...
האנשים פה איכותיים וכמו בכל מקום תמיד יהיו את האנשים סוג ז שקיימים בשביל שנעריך את החברה הטובים.
תחליק, לא קרה כלום.

אין מה לעשות,זה לא מה שהיה פה פעם. אל תתרגש.

פעם הייתה אחווה ואחדות, אפילו שמעתי שכמה משתמשים פה התחברו ופתחו קבוצות ווצאפ ונפגשו בחיים
הכרתי הרבה חבר׳ה כאן בפורום שאני בקשר איתם עד היום מחוץ לפורום ואף טסתי לאירועים משפחתיים וכו׳... משום מה תמיד מדברים על ״הזמנים הטובים שהיו״ אבל וואלה, אני פה כבר מלא שנים, תמיד היו צדדים טובים יותר וטובים פחות, בכל זמן.

כזה תת אדם צריך לקבל באן לצמיתות, חבל שהפורום פה נותן במה לאנשים כמוהו

אם אתה רואה פעילות ספציפית שאתה חושבת שלא ראויה לפורום, יש לך כפתור דיווח, אני או מנהל אחר נסתכל ונחליט אם זה בסדר או לא.

פעם הייתה אחווה ואחדות, אפילו שמעתי שכמה משתמשים פה התחברו ופתחו קבוצות ווצאפ ונפגשו בחיים
הוא חטף באן זמני, מעניין למה

איזה פוסט מסחטת מוניטין מיותר, ודווקא בפורום סטרואידים שאמורים להיות אנשים עם טסט גבוה מהממוצע...
נכון, בעבר פוסט ספאם כזה היה נמחק או במקרה הטוב עובר לפורום משוב.
כן, גם גרמו (גרמנו) למשבר בשר ברק בשר חיפה, ולמשבר המבורגרים באגס בר נשר, נכון @incin @White Walker ?🤣

היי אחי, הכל בסדר הבחור טופל ואין לך מה להתרגש בחחיאת זה סך הכל פורום,
@frozen
תסביר לו שפה הוא חייב להיות יותר קליל ולא לקחת כל דבר קשה מידיי 😃

לא יודע מה זה קשור לפורום סטרואידים, אז אני נועל את הפוסט.
בכל מקרה בעיה טופלה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית