הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל

mrskinnyguy3

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
היי לכולם אני מנסה לעלות במשקל בצורה נכונה ויעילה ואני די תקוע אשמח לעזרה אני מטר 89 ושוקל 68 אני בחור רזה מאוד אשמח אם תיתנו לי טיפים איך לעלות במשקל ואיזה כמה מאכלים שקלים מאוד להכנה אבל עם ערכים תזונתים טובים אשמח אם יש לך סנוודוויצים להמלצה או כל דבר אחר
בגלל שאני גבוה וממש ממש רזה אם אתחיל בתהליך יכול להיות שבהתחלה אני אתחיל לעלות לפחות כמה קג די מהר ?
אני לא רוצה להשתמש בגיינר ולדחוף סתם סוכרים אשמח לדעת אם יש לכם כמה מאכלים טובים וזריזים עם הרבה קלוריות וחלבונים שתוכלו לתת לי.
up

זה לא הולך לעבוד ככה.
על מנת לעלות במסת השריר בצורה איכותית אתה צריך לבדוק מה המאזן הקלורי הנייטרלי שלך (כמה קלוריות אתה צריך לאכול על מנת להישאר באותו המשקל) ואז להוסיף בערך 10% מכמות הקלוריות על מנת לעלות 0.5-1.5% ממשקל גופך בחודש.
תצרוך 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג ממשקל גופך, תקפיד על מספיק שעות שינה ותתאמן כמובן.

זה לא הולך לעבוד ככה.
על מנת לעלות במסת השריר בצורה איכותית אתה צריך לבדוק מה המאזן הקלורי הנייטרלי שלך (כמה קלוריות אתה צריך לאכול על מנת להישאר באותו המשקל) ואז להוסיף בערך 10% מכמות הקלוריות על מנת לעלות 0.5-1.5% ממשקל גופך בחודש.
תצרוך 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג ממשקל גופך, תקפיד על מספיק שעות שינה ותתאמן כמובן.

כל מה שהוא אומר פה נכון.

אבל באופן ככלי, לשאלתך:
כל דבר שיש לו דחיסות קלורית גבוהה יוכל לעזור במקרה שלך.
מאכלים מומלצים: חמאת בוטנים/ טחינה גולמית/שקדים ואגוזים למניהם /שוקולד מריר.
הייתי ממליצה לך לשלב את כל אלה בתזונה, זה יכול להוסיף לך כמה מאות קלוריות ליום.
אם ממש קשה לך לאכול, אתה יכול להכין שייקים עתירי קלוריות. (במקום גיינר תעשייתי.)
בשייק אתה יכול לדחוף מה שאתה רוצה בערך שטעים לך - בננה, טחינה ,תמרים, עוגיות וכו 😃
אחד כזה אחרי ארוחת בוקר/ ערב ייתן לך 500-400 קל' בשקט.

פסטה זה הסוד 🤫

פסטה זה החיים.
אתה יודע כמה זמן לא אכלתי פסטה???
גם לא בתקופה שלפני החיטוב.
מפחדת שאם אתחיל לא אוכל להפסיק 🥷
צכה להתגבר על זה.
בע"ה בסוף החיטוב הזה אדפוק מנה 🍽️🥹

פסטה זה החיים.
אתה יודע כמה זמן לא אכלתי פסטה???
גם לא בתקופה שלפני החיטוב.
מפחדת שאם אתחיל לא אוכל להפסיק 🥷
צכה להתגבר על זה.
בע"ה בסוף החיטוב הזה אדפוק מנה 🍽️🥹

פסטה זו אחלה דרך לקבל הרבה קלוריות במעט אוכל.
עם זאת הייתי נמנע במסה מלאכול בקביעות תפו״א / בטטה.

וקוואקר / קורנפלקס אלו אחלה דרכים לדחוף קלוריות.

מהה?? חחחח ש"ש זה משביע רצח :0

אבל קורנפלקס זה אחלה דרך להכניס קלוריות בלי למצמץ.

תנסה להוסיף לך עוד דברים קטנים בכל ארוחה, אתה לא חייב לחפש את "קלוריות הגדולות"...
כל הדברים הקטנים האלה מצטברים...

אין דרך קיצור, הסוד הוא לאכול, והרבה.
מזון נוזלי יותר קל לאכול ממנו הרבה, שייקים, יוגורט, מיצים, חלב וכו'..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית