הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ סייקל ראשון

Mosheuf

משתמש מתחיל
32
11
נק' מוניטין:
17
32
11
שלום לכולם רוצה להתחיל סייקל ראשון המליצו לי להריץ סולו אמפולות טסט של חברת ורטקס פעמיים בשבוע 250 מ"ג כל הזרקה במשך עשרה שבועות אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת .

שאלה נוספת שאני לא מצליח למצוא תשובה עליה האם הזרקה נטו של טסט בנוסף לעליה במאסה, תסייע משמעותית להורדה באחוז שומן ?

נערך לאחרונה:
לסייקל ראשון זה אחלה

ורטקס חומרים טובים

צריך להצטייד בפיסיטי בנוסף לסייקל עצמו זה החלק החשוב באמת

מה שיגרום להורדת אחוז שומן הוא גרעון קלורי ...

מה הנתונים שלך וכמה זמן אתה מתאמן / משקלי עבודה? אם אתה באחוז שומן גבוה לא מומלץ בכלל להיכנס לסייקל.

• פותח/ת השרשור
התאמנתי שנתיים חזקות וגדלתי יפה פרקתי כתף הייתי מושבת שנה, חזרתי לפני מספר שבועות. 1.85 משקל 87 קילו רוצה לחזור לעצמי משהו כמו חצי שנה שמונה חודשים פלוס קלורי קל בשביל לעלות מאסה ולרדת קצת באחוז שומן ולהתחיל חומרים .

עם כמה אחוז שומן מומלץ להיכנס לסייקל?

• פותח/ת השרשור
סביבות 15 16 אז לפי מה שאתה אומר שגם באחוז שומן כזה עדיף שלא לקחת חומרים כי אז פשוט אני יעלה יותר וכלום לא יצא מיזה.

אבל לא הבנתי דבר אחד אז מה יוצא לבנאדם שלא רוצה לעלות מסה בזה שהוא עושה הזרקות ?למה צריך לעשות הזרקות בחיטוב? אם רוצה להתחטב גירעון קלורי ,שורפי שומן קלן אפדרין וכו..

תקרא קצת יותר יש פה המון חומר בפורום
הסיבה לא להיכנס לסייקל באחוז שומן גבוה הוא המרת יתר של טסט לאסטרוגן ובנוסף שאתה מכניס טסט מבחוץ יש לגוף נטייה לארומטיזציה גבוהה יותר וכל הסכנה גדולה יותר לגינו ושאר תופעות הלוואי האסטרוגניות

ישנם חומרים רבים שיכולים לשמש לחיטוב, תקרא פרופילים שלהם פה בפורום כי לא נראה לי אתה מבין בכלל במה אתה מתעסק

זה הורמונים, יש להם תפקידים בגוף וכשאתה מכניס בצורה חיצונית אתה גורם לשינויים ולתהליכים מסויימים להתבצע טוב יותר מהר יותר יעיל יותר וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית