נטילת יהומבין, תופעות לוואי

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
התחלתי היום בפעם הראשונה לקחת יהומבין hci , בשעה 6 בבוקר.
לקחתי כדור אחד של 2.5mg כדי לסבילות לחומר... (נמנעתי מקפאין עד השעה 10 בבוקר כדי שיחלפו 4 שעות יורד ההשפעה של הכדור)
ואז שתיתי כוס קפה והלכתי להתאמן בשעה 16:40 אימון משקולות.
לצערי כול היום הרגשתי דפיקות לב/תחושה מוזרה בראש ועייפות... האם זה תופעות לוואי רגילות?? אולי להפסיק קפאין(אני מכור)?

2.5 mg רק אם אתה תינוק ישפיעו עליך . אתה פשוט פוחד וחושב יותר מדי על התופעות לוואי של זה . ולפי מה שאני יודע יוהמבין לא מגביר דפיקות לב . אולי אתה רגיש לקפאין

• פותח/ת השרשור
2.5 mg רק אם אתה תינוק ישפיעו עליך . אתה פשוט פוחד וחושב יותר מדי על התופעות לוואי של זה . ולפי מה שאני יודע יוהמבין לא מגביר דפיקות לב . אולי אתה רגיש לקפאין
אני שותה 6 כוסות קפה ביום ...
נראה לי שאתה צודק . אולי זה רק בראש שלי

תבלע גם 6 כדור לא אמור לקראת כלום.
זה בכללי תוסף חסר ערך מעולם לא תראה בודיבילדרים לוקחים כזה שיט.. אולי ישווקו לך אותו כי כסף זה כסף.

התחושות שיש לך זה פסיכולוגי ובנוסף לכך האירובי והצום גורמים לתחושה חלשה ומוזרה במהלך היום.
מנסיון עשיתי איתו חיטוב פעמיים לפני 7 שנים ולא עשה כלום חוץ מלידפוק לי לוז והפך הכל למסובך.

• פותח/ת השרשור
תבלע גם 6 כדור לא אמור לקראת כלום.
זה בכללי תוסף חסר ערך מעולם לא תראה בודיבילדרים לוקחים כזה שיט.. אולי ישווקו לך אותו כי כסף זה כסף.

התחושות שיש לך זה פסיכולוגי ובנוסף לכך האירובי והצום גורמים לתחושה חלשה ומוזרה במהלך היום.
מנסיון עשיתי איתו חיטוב פעמיים לפני 7 שנים ולא עשה כלום חוץ מלידפוק לי לוז והפך הכל למסובך.

וואלה לא יודע אחי , אני רק מנסה את החומר בפעם הראשונה...
נ.ב העליתי היום ל3 כדורים (7.5mg) והתופעות לוואי רק עולות.
לצערי אני לא מצליח לתייג פה אנשים שיותר מבינים שאולי יעזרו לי.

יוהימבין מקורי ולא חרטא גם 5מג זה אחלה מינון ומספיק משפיע , אל תיהיה חמור ותיקח 7.5 מג אם 2.5 השפיעו עליך לרעה..זה לא הגיוני בשום צורה.
תקרא קצת ברשת ותבין שזה מינון נורמלי,
יש פשוט אנשים שלא מקבלים טוב סטימולנטים ..ובכללי מדווחים שזה לא משפיע כל כך על שינוי הרכב הגוף.

• פותח/ת השרשור
יוהימבין מקורי ולא חרטא גם 5מג זה אחלה מינון ומספיק משפיע , אל תיהיה חמור ותיקח 7.5 מג אם 2.5 השפיעו עליך לרעה..זה לא הגיוני בשום צורה.
תקרא קצת ברשת ותבין שזה מינון נורמלי,
יש פשוט אנשים שלא מקבלים טוב סטימולנטים ..ובכללי מדווחים שזה לא משפיע כל כך על שינוי הרכב הגוף.
קניתי דרך BB.COM,
התופעות לוואי בעיקר בשלוש שעות הראשונות שאני חווה תחושה של דפיקות לב חזקות ...
חוץ מזה המטרה שלי היא לעשות פרוטוקול שומן עיקש 2.0.... כך שאני אמור לקחת 0.2*המשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית