הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK-677 במהלך/לפניי PCT

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
בוקר טוב,
נתקלתי בסרטון יוטיוב של גרג בו הוא מציע שימוש ב MK-677 מיד אחריי הסייקל בטענה שזה יעזור לשמור על תוצאות הסייקל היות והגוף מקבל גירוי חדש לאחר תום השימוש בחומרים. בנוסף 3 ת׳רדים בסגנון נפתחו ב reddit וכולם משכו תשומת לב ודעות חלוקות בנושא הנ״ל.

האם מישהו ניסה ללכת הכיוון הזה? מה דעתכם בנושא הנ״ל?

@frozen @שים @Pharmacist

לא זכור לי שmk וgh עולים אותו סכום, ברור שכל מי שהולך בכיוון הזה עדיף לו gh אבל לא נראלי שכל אחד יכול להרשות את זה לעצמו, בכל אופן גם נראלי שזה לא ממש עונה על השאלה שהוא שאל.

בוקר טוב,
נתקלתי בסרטון יוטיוב של גרג בו הוא מציע שימוש ב MK-677 מיד אחריי הסייקל בטענה שזה יעזור לשמור על תוצאות הסייקל היות והגוף מקבל גירוי חדש לאחר תום השימוש בחומרים. בנוסף 3 ת׳רדים בסגנון נפתחו ב reddit וכולם משכו תשומת לב ודעות חלוקות בנושא הנ״ל.

האם מישהו ניסה ללכת הכיוון הזה? מה דעתכם בנושא הנ״ל?

@frozen @שים @Pharmacist
מאיפה קנית MK? מ סיינס ביו?

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא האם (באופן תאורטי) זה יכול להוביל לבניית שריר או שימור שריר טוב יותר במהלך הפיסיטי ואחריו
יש עוד טיפה של סיכוי לשימור שריר בזכותו .
אבל MK יכול לבאס כל סייקל בPCT כי הוא "מעוות" את כל השייפ של הסייקל . מעלה נוזלים בצורה שאי אפשר להשתלט עליה , גורם לרעב לא נשלט ומתאמנים נופלים והורסים את הדיאטה .
לא שווה הקיצר .

• פותח/ת השרשור
יש עוד טיפה של סיכוי לשימור שריר בזכותו .
אבל MK יכול לבאס כל סייקל בPCT כי הוא "מעוות" את כל השייפ של הסייקל . מעלה נוזלים בצורה שאי אפשר להשתלט עליה , גורם לרעב לא נשלט ומתאמנים נופלים והורסים את הדיאטה .
לא שווה הקיצר .

זה בדיוק מה שחששתי ממנו. תודה!

מ סיינס ביו או בכללי כל חנות?
כל החנויות בז'אנר הזה עובדות באותו קונספט
אתה משלם בביטקוין וזה מגיע בדואר כמו חבילה מסין
לפעמים עושים ג'סטה ורושמים על זה dhl כדי שתרגיש מיוחד

יש אתר מעולה שמקבלים כרטיס אשראי. לא יודע אם לתת פרטים בפורום. זה לא אחד מהאתרים שראיתי שמוזכרים פה.
רק הם קצת מבולגנים ולפעמים שולחים את אותה הזמנה פעמיים...
אני נוטה לסלוח להם על זה...

יש אתר מעולה שמקבלים כרטיס אשראי. לא יודע אם לתת פרטים בפורום. זה לא אחד מהאתרים שראיתי שמוזכרים פה.
רק הם קצת מבולגנים ולפעמים שולחים את אותה הזמנה פעמיים...
אני נוטה לסלוח להם על זה...
הם מתעסקים רק בסארמס?

בגדול כן.

אבל בהגדרה הרחבה של המונח (הכוונה כולל YK GW MK677וכאלה שהם לא בדיוק סארמס - אבל בגדול מכונים סארמס בלשון העם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית