הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שחיף

newhere23

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי אני שחיף רצח אני מטר 88 שוקל 65 בן 24 מתאמן כמעט שנה לקחתי פעמים מאמן אישי עבדתי על טכניקה ותנועה נכונה- כרגע 9 אחוז שומן
אני צריך עזרה אני לא מצליח לעלות במשקל כן יש שינוי במשקלי עבודה לא ענקי אבל יש שינוי מההתחלה וגם בגוף ירדתי ב 3 אחוזי שומן יש קוביות אבל אני ממש ממש רזה אני צריך את הידע שלכם איך אני אוכל בערך לשמור על אחוזי שומן ולעלות במשקל המשקל שלי ביחס לגובה שלי הוא די בדיחה אנשים רגיליםן שלא מתאמנים שוקלים 75+ תנו לי טיפים איך אוכל לעלות במשקל מאכל טוב שעוזר משהו טוב טיפים כל דבר לגבי תוספים אני לא לוקח כלום חוץ ממולטי ויטמין להתחיל לקחת משהו ? מה לעשות אולי לשנות תוכנית אימונים או תוכנית תזונה המאמן בנה לי תוכנית תזונה די בסדר אבל התמקד ביותר בלרדת אחוזי שומן עזרה טיפים כל דבר אשמח לקבל חייב לעלות במשקל אני ממש מקל תודה

היי אני שחיף רצח אני מטר 88 שוקל 65 בן 24 מתאמן כמעט שנה לקחתי פעמים מאמן אישי עבדתי על טכניקה ותנועה נכונה- כרגע 9 אחוז שומן
אני צריך עזרה אני לא מצליח לעלות במשקל כן יש שינוי במשקלי עבודה לא ענקי אבל יש שינוי מההתחלה וגם בגוף ירדתי ב 3 אחוזי שומן יש קוביות אבל אני ממש ממש רזה אני צריך את הידע שלכם איך אני אוכל בערך לשמור על אחוזי שומן ולעלות במשקל המשקל שלי ביחס לגובה שלי הוא די בדיחה אנשים רגיליםן שלא מתאמנים שוקלים 75+ תנו לי טיפים איך אוכל לעלות במשקל מאכל טוב שעוזר משהו טוב טיפים כל דבר לגבי תוספים אני לא לוקח כלום חוץ ממולטי ויטמין להתחיל לקחת משהו ? מה לעשות אולי לשנות תוכנית אימונים או תוכנית תזונה המאמן בנה לי תוכנית תזונה די בסדר אבל התמקד ביותר בלרדת אחוזי שומן עזרה טיפים כל דבר אשמח לקבל חייב לעלות במשקל אני ממש מקל תודה

תתחיל מלחשב את המאזן הניטרלי שלך ולאכול יותר ממנו,
ככל שהפלוס הקלורי יהיה מצומצם יותר הצבירת שומן תפחת,
בכל מקרה במשקל שלך לא הייתי חושב על א.ש בכלל אלא הולך על פלוס של 400-500 קלוריות
לפחות, עם אכילת חלבון פי 2 ממ.ג ושמירת נפח עבודה.

• פותח/ת השרשור
תתחיל מלחשב את המאזן הניטרלי שלך ולאכול יותר ממנו,
ככל שהפלוס הקלורי יהיה מצומצם יותר הצבירת שומן תפחת,
בכל מקרה במשקל שלך לא הייתי חושב על א.ש בכלל אלא הולך על פלוס של 400-500 קלוריות
לפחות, עם אכילת חלבון פי 2 ממ.ג ושמירת נפח עבודה.
מה לגבי קריאטין או משהו בסגנון גיינרים לגעת או לא ?
יכול להיות שזה קשור לאימונים שלי שאני לא עולה ?

מה לגבי קריאטין או משהו בסגנון גיינרים לגעת או לא ?
יכול להיות שזה קשור לאימונים שלי שאני לא עולה ?

שמע במשקל שלך על הא.ש שלך בלי תמונה קשה לדעת איפה אתה עומד בדיוק,
קשה מאוד להיות במשקל גוף כזה ולהתקדם במשקלים, זה לא שאתה מתאמן חודש.

מה המשקלי עבודה בכל מקרה? יכול להיות שגם זה משליך על הבעיה שלך בנוסף להכל.

גיינר זה סך הכל תחליף לארוחה, אם אתה לא מצליח לאכול את התפריט שלך אז אתה יכול להכניס גיינר מהסיבה שיותר קל לשתות אוכל מלאכול אותו.

קריאטין יכול לעזור לשיפור ביצועים בקטנה אבל זה לא משהו שישנה במצבך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית