הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עדיף ?

• פותח/ת השרשור DEKA300
  • פורסם בתאריך

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
מה קורה חברה אני מתלבטת מה לעשות

אני עוד שבוע סוגר חודשים סייקל

אני לא יודע אם לעשות עכשיו הפסקה של חודש + PCT קצר של 10 יום ו20 יום מנוחה ואז לחזור לסייקל לעוד חודשים

או למשיך את הסייקל לעוד חודשים ? רצוץ מה יותר עדיף לי

אני בסייקל די עדין לא משהו רצייני ...

שמע, מבלי לפגוע בך, חשבתי שאתה כבר בחור רציני.
אין דבר כזה סייקל עדין לא רציני, ברגע שלקחת חומרים אז לקחת, לא משנה אם זה 250 מ"ג או 1 גרם טסט לשבוע.
PCT קצר אין דבר כזה, PCT צריך להיות בין חודש לחודש וחצי.
זמן הסייקל=זמן מנוחה, אלו כללים שלא סוטים מהם גם אם את "בסייקל עדין לא משהו רציני".

• פותח/ת השרשור
שמע, מבלי לפגוע בך, חשבתי שאתה כבר בחור רציני.
אין דבר כזה סייקל עדין לא רציני, ברגע שלקחת חומרים אז לקחת, לא משנה אם זה 250 מ"ג או 1 גרם טסט לשבוע.
PCT קצר אין דבר כזה, PCT צריך להיות בין חודש לחודש וחצי.
זמן הסייקל=זמן מנוחה, אלו כללים שלא סוטים מהם גם אם את "בסייקל עדין לא משהו רציני".

שאני אומר סייקל עדין זה אומר טסט פרפ 300מגבשבוע+ ווינסטורל 50מג יום

לא סוטוסנון. טרן.דקה .ואנרול ביחד כי זה חומרים קצת יותר מסוכנים במיוחד להרבה זמן

----------------
קיצר אתה אומר עדיף למשוך את הסייקל לעוד חודשים ולעשות PCT ממש רציני הפילו של 50 יום
ואז אני יעשה חצי שנה מנוחה ....

אתה רק מחזק את מה שאני אומר לך, מה אתה חושב, אתה רץ חודשיים עם טסט פרופ במינון של 300 מ"ג בשבוע וגם וינסטרול 50 מ"ג ביום ואתה טוען שזה עדין?

אני מצטער לבשר לך, אבל ההבנה שלך לוקה בחסר בכל התחום של החומרים.

לידיעתך, וינסטרול אינו חומר למתחילים, מה גם ש 50 מ"ג זה לא עדין, הוא מדכא את ה SHBG בצורה משמעותית, רעיל מאוד לכבד וגם משנה לרעה את הפרופיל כולסטרול בגוף!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית