הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה מתכון תרצו לראות ?

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
אז כמו שאמרתי באחד הפוסטים פה, אחד מהדברים שאני עושה במהלך היום יום זה בניית מאגר מתכונים בריאים.
מצרף פה כמה אפשרויות ואשמח אם תגיבו ותחליטו מה תרצו לראות קודם 😁.

מאפינס - 7 גרם חלבון, 4 פחמימה 1.5 שומן
פנקייק - לכל הסטאקקקק 40 חלבון 35 פחמימה ו7 שומן
פיצה כולל הגבינה - 37 חלבון, 40 פחמימה ו7 גרם שומן!!

קבצים מצורפים

• f78b5e10-cea1-4a45-939c-97f8d9b063e0.jpg
    f78b5e10-cea1-4a45-939c-97f8d9b063e0.jpg
    KB 62.2 · צפיות: 161
  • WhatsApp Image 2020-04-30 at 19.09.21.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-30 at 19.09.21.jpeg
    KB 94.6 · צפיות: 160
  • WhatsApp Image 2020-05-08 at 18.32.07.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-08 at 18.32.07.jpeg
    KB 75.7 · צפיות: 135
אבל פנקייק חלבון זה הדבר הכי בנאליייי שישששש 🙁
עדיין לא יצא לי לראות מתכון טוב לפיצה חלבון.

פנקייק זה אחד הדברים שאני הכי לא אוהב והפנקייק הזה נראה ממש מגרה, גם הערכים מגרים.
הפיצה נראית רע לצערי, אין באמת תחליף לדבר האמיתי.

• פותח/ת השרשור
פנקייק זה אחד הדברים שאני הכי לא אוהב והפנקייק הזה נראה ממש מגרה, גם הערכים מגרים.
הפיצה נראית רע לצערי, אין באמת תחליף לדבר האמיתי.
האמת שזה הגרבה הפחות טובה, אחרי זה שיניתי את סוג הגבינה ואני יכול לאמר לך שזה הרבה יותר מגרה 😄.

וווווואווווו 🤯🤯🤯

🤤🤤
לך על הפיצה!!!
חחחחח בסוף יהיה לכם הכל, השאלה עם מה מתחילים:79nb:
אההה ודרך אגב יש גם וריאציה של גלידת חלבון, שהיא באמת מזכירה גלידה ולא קרח גרוס....

אההה ודרך אגב יש גם וריאציה של גלידת חלבון, שהיא באמת מזכירה גלידה ולא קרח גרוס....
למה לא אמרת? תתחלי עם זה:37mv:

האמת שזה הגרבה הפחות טובה, אחרי זה שיניתי את סוג הגבינה ואני יכול לאמר לך שזה הרבה יותר מגרה 😄.

אני תוהה איך זה רק 7 גר שומן... באיזו גבינה השתמשת?
בעיקרון יש לי אחלה מתכון ב290 קל' של פיצה טורטייה, עם 25 חלבון, 23 פחממה ו10 שומן ...

ותתחיל עם הגלידה אם ככה! :0
ואז פיצה 😆
אני סקרנית חח
או שתביא הכל במכה חחחחח יש ביקוש 😆

• פותח/ת השרשור
אני תוהה איך זה רק 7 גר שומן... באיזו גבינה השתמשת?
בעיקרון יש לי אחלה מתכון ב290 קל' של פיצה טורטייה, עם 25 חלבון, 23 פחממה ו10 שומן ...

ותתחיל עם הגלידה אם ככה! :0
ואז פיצה 😆
אני סקרנית חח
או שתביא הכל במכה חחחחח יש ביקוש 😆
Login • Instagram - זו הגילדה אני םשוט לא ימיר את המתכון כי הוא כבר באינסטגרם, מוזמים לעקוב לעוד מתכונים בהמשך גם.
מה שכן לא רשמתי שם ואני כן מתכנן לרשום פה כי, פה אין לי בעיה לרשום הרבה (מקלדת ברוך השם), זה ממליץ לקנות קסנטאן גאם (אפשר למצוא בחנויות כמו ניצת הדובדבן ואפילו רמי לוי בסקציה של הללא סוכר וכו), 2-3 גרם של זה, זה משמש כמסמיך רציני ובשביל מרקם יותר אמיתי אני אישית ממליץ על זה נורא!!
בנוסף תוסיפו מעט מלח, תסמכו עליי..

Login • Instagram - זו הגילדה אני םשוט לא ימיר את המתכון כי הוא כבר באינסטגרם, מוזמים לעקוב לעוד מתכונים בהמשך גם.
מה שכן לא רשמתי שם ואני כן מתכנן לרשום פה כי, פה אין לי בעיה לרשום הרבה (מקלדת ברוך השם), זה ממליץ לקנות קסנטאן גאם (אפשר למצוא בחנויות כמו ניצת הדובדבן ואפילו רמי לוי בסקציה של הללא סוכר וכו), 2-3 גרם של זה, זה משמש כמסמיך רציני ובשביל מרקם יותר אמיתי אני אישית ממליץ על זה נורא!!
בנוסף תוסיפו מעט מלח, תסמכו עליי..
תגיד שאלה בכל המתכוני חלבון כשמוסיפים סקופ חלבון, האם זה לטעם או למרקם או שזה נטו לחלבון? אני יכול פשוט לעשות את המתכון אותו דבר בלי האבקת חלבון ופשוט לשתות אותה בנפרד עם מים?

תגיד שאלה בכל המתכוני חלבון כשמוסיפים סקופ חלבון, האם זה לטעם או למרקם או שזה נטו לחלבון? אני יכול פשוט לעשות את המתכון אותו דבר בלי האבקת חלבון ופשוט לשתות אותה בנפרד עם מים?
אבל מה המטרה בלהכין מתכון מגעיל וחסר טעם (הרי האבקה בדרך כלל נותנת את הטעם המתוק) שהוא גם לא בעל כמות חלבון גבוהה?
אתה יכול למצוא מתכונים הרבה יותר טעימים באינטרנט שלא דורשים אבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
כן, יכול אבל כל המטרה היא הרי שיהיה בזה כמות גדולה של חלבון, אם אתה רוצה אני יכול לעשות כמה ניסויים ולעדכן גם גרסה ללא אבקה 😋🍴.
בכללי תנסה את המעדן GO עם המרקם שמזכיר גבינה לבנה ואל תוסיף נוזלים, זה כנראה יתקע מעט בבלנדר אבל תנסה לדחוס את זה מטה עם כף עץ גדולה או משהו כזה רק תיזהר מהלהבים...
במידה ויש באמת ביקוש אנשים לא רק למתכונים כאלו אלא גם לסרטון ביוטיוב של אוכל לחיטוב ומסה, תגידו, יותר מאשמח 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית