הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט נראה שיוצא בזריקה

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי,כול פעם שאני מזריק טסט יוצא דם מאיזור הזריקה ושמן....עכשיו הזרקתי יצא יחסית הרבה דם אבל מה שמדאיג אותי זה כששלפתי את המחט יצא מאיזור ההזרקה שמן של הטסט זרם יחסית הרבה פשוט יצא מהאיזור...למה זה קורה? הזרקתי לישבן רביע עליון חיצוני שמרתי סטריליות עשיתי לפני ההזרקה משיכה של המזרק אחורה Aspirate לא היה דם היו בועות... כמובן ששמרתי סטריליות מקסימלית ועד כמה שידוע לי טכניקת ההזרקה שלי סבבה...למישהו יש פיתרון לזה? כול פעם שאני מזריק נראה שהטסט פשוט יוצא עם הדם כשאני שולף את המחט...תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
תזריק לאט ואל תשלוף מיד את המחט,תוציא לאט.
אפשר גם למתוח את העור בצורה מסויימת עם 2 אצבעות כדי למנוע דליפה. תסתכל על סרטונים
תודה על התגובה,אני מזריק לאט הטסט סמיך אני עובד איתו נורא לאט,אני משהה בסיום הזריקה את המחט כמה שניות ואז רק מוציא...מעולם לא מתחתי את העור אנסה את השיטה הזאת בפעם הבאה

תמתח את העור הצידה ואז תזריק, כשתשחרר ותחזיר אותו למקום,העור (בלי חור) יהיה מעל החור בשריר/שומן וזה יצמצם דליפה

• פותח/ת השרשור
אתה עושה רק בגלוטס ?
לא משלב כתף , רגל?
הייתי עושה בכתף בנוסף אבל הרבה פחות נוח לי אז בגלל זה עכשיו אני עושה רק גלוטס מזריק פעמיים בשבוע,מחליף צד כול פעם נניח יום שני הזרקתי גלוטס לחי ימין אז יום חמישי מזריק גלוטס לחי שמאל..

הייתי עושה בכתף בנוסף אבל הרבה פחות נוח לי אז בגלל זה עכשיו אני עושה רק גלוטס מזריק פעמיים בשבוע,מחליף צד כול פעם נניח יום שני הזרקתי גלוטס לחי ימין אז יום חמישי מזריק גלוטס לחי שמאל..
פה ושם תהייה 'משוגע' ותן זריקה גם לקוואדס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית