הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נחלשים כשנפטרים מנוזלים?

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
נגיד אני עושה מתח עם 15 קילו ונפטרתי בזמן קצר מאוד מ2 קילו עקב נוזלים, יהיה לי יותר קל בתרגיל או אותו הדבר?

אולי כן ואולי לא, מה כבר יקרה אם תנסה ותבדוק?
ה-2 קילו האלה זה לא נוזלים נטו כך שכן יכולה להיות השפעה.
אני התחלתי חיטוב לפני 3 שבועות, ירדתי בערך 2 קילו ואני מרגיש בתרגילים מסוימים יותר קושי במשקלים שהייתי מרים די בקלות במסה.

כל מה שקשור במשקל גוף יהיה יותר קל. את השני קילו שהורדת מהגוף בתור שומן אתה יכול להוסיף בתור משקל חיצוני. לכן במתח ומקבילים אפשר להתקדם משמעותית בחיטוב.

באימוני משקל גוף ככל שאתה שוקל פחות התרגילים נהיים יותר "קלים".
למעשה, 2 ק"ג זה הבדל יחסית משמעותי שיכול להוות אף עליית מדרגה בביצועים באימוני משקל גוף.

במקרה של המתח עם משקל זה פשוט ירגיש כמו משקל הגוף הקודם שלך + 13 ק"ג.

יהיה יותר קשה בעיקרון, השריר עובד טוב יותר כשהוא מלא יותר בנוזלים, אז אם איבדת הרבה נוזלים, ובמיוחד אם איבדת אותם מהר, אז הביצועים יפגעו

יהיה יותר קשה בעיקרון, השריר עובד טוב יותר כשהוא מלא יותר בנוזלים, אז אם איבדת הרבה נוזלים, ובמיוחד אם איבדת אותם מהר, אז הביצועים יפגעו
הורדה של קריאטין אז תוביל לירידה בביצועים לרוב?
אני יודע שלתסף עוזר אבל השאלה אם אחרי שתיספתי במשך כמה חודשים והפסקתי, הגיוני שתיהיה ירידה במשקלים? (כי יש לי ירידה במשקלים בערך מאותה תקופה שהפסקתי, אבל לא חשבתי שזה יהיה קשור)

הורדה של קריאטין אז תוביל לירידה בביצועים לרוב?
אני יודע שלתסף עוזר אבל השאלה אם אחרי שתיספתי במשך כמה חודשים והפסקתי, הגיוני שתיהיה ירידה במשקלים? (כי יש לי ירידה במשקלים בערך מאותה תקופה שהפסקתי, אבל לא חשבתי שזה יהיה קשור)
כנראה תהיה ירידה קלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית