הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי dr rand

• פותח/ת השרשור Alone31
  • פורסם בתאריך

Alone31

משתמש מתחיל
34
20
נק' מוניטין:
68
34
20
נסיתי לעשות את זה בעצמי ואני קורא הרבה אבל זה לא התחום החזק שלי ואני גם מאוד עסוק..אני גר בLA וחשבתי להתחיל עם דר׳ ראנד למי שמכיר מיוטיוב עבד עם הרבה מפורסמים השאלה שלי זה רק מה אתם חושבים על המחיר לעומת התמורה

קבצים מצורפים

• 5D66353F-B812-469E-9FAF-5B9D134A3F08.png
    5D66353F-B812-469E-9FAF-5B9D134A3F08.png
    KB 73.5 · צפיות: 152
  • 43544F92-E13F-4414-AA31-0AABA791B192.png
    43544F92-E13F-4414-AA31-0AABA791B192.png
    KB 96 · צפיות: 131
נשמע טוב סך הכל, במיוחד אם באמת יהיה יחס אישי לתוצאות של הבדיקות והתאמת מינונים/תרופות. הוא ישלח תרופות אליך ישירות או דרך מרשם?

• פותח/ת השרשור
מה זה רופא שבונה לך סייקלים?

כן
הוא נותן לנשים טסט' ?
מזה הדבר הזה ? טיפול באנטי איג'ינג'?

אני מאמין שכן כל מי שרוצה פחות או יותר וכל דבר שקשור בהורמונים ואנטי איג׳נג׳
ואז מה הוא יעשה לך ?

התאמה של סקיילים וליווי
נשמע טוב סך הכל, במיוחד אם באמת יהיה יחס אישי לתוצאות של הבדיקות והתאמת מינונים/תרופות. הוא ישלח תרופות אליך ישירות או דרך מרשם?

תרופות מרשם כנראה

תלוי כמה עולה בדיקת דם.
כי לפענח אתה יכל בעצמך ללמוד אין טעם לשלם על זה 3000 בשנה.

עם בדיקת דם עולה 250 דולר תיאורתית.. תעשה 3 בשנה ותחסוך. אם כל בדיקה עולה 700 אז לך לרופא כבר

נסיתי לעשות את זה בעצמי ואני קורא הרבה אבל זה לא התחום החזק שלי ואני גם מאוד עסוק..אני גר בLA וחשבתי להתחיל עם דר׳ ראנד למי שמכיר מיוטיוב עבד עם הרבה מפורסמים השאלה שלי זה רק מה אתם חושבים על המחיר לעומת התמורה
שים לב שלא מדובר בסייקל סטנדרטי אלא יותר משהו שקרוב לtrt או טיפולי אנטי אייג'ינג...
התרופות שכתוב שהוא מספק זה טסטוסטרון שזה חומר הבסיס...מה עם יתר הנגזרות ? שרובן אגב לא תרופות..לא בשימוש פורמלי בבני אדם ולא משהו שחברת תרופות רוצה בכלל לייצר
אנסטרוזול זה ארימידקס
רוב השירותים שלו אם תקרא בסוגריים בקטן מסופקים בתכנית הזאת בtelemedicine patients only..
ולא ברור אם הוא יקח חלק בבחירת יתר החומרים לסייקל..יפקח וילווה גם לגביהם ויעשה איתך את הבחירות הרצויות בהתאמה למטרות שלך..דברים שכדאי שתברר.
סייקל של טסט בלבד זה סייקל מוגבל עם כל הכבוד..אני סתם מנחש לפי התמונה שאתה לא גבר בן 60 שרוצה לחזור להראות ולהרגיש קצת כמו פעם
יחד עם זאת אם מדובר ברופא ויש לך 3000 דולר להשקיע בעיניין אז בוודאי שכדאי..רק שלפי דעתי בנוסף תצטרך להשיג את רוב האנבוליים ולדאוג לתוספי המזון..חומצות האמינו והמיסביב בעצמך ומכספך..לא כלול בתכנית

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שים לב שלא מדובר בסייקל סטנדרטי אלא יותר משהו שקרוב לtrt או טיפולי אנטי אייג'ינג...
התרופות שכתוב שהוא מספק זה טסטוסטרון שזה חומר הבסיס...מה עם יתר הנגזרות ? שרובן אגב לא תרופות..לא בשימוש פורמלי בבני אדם ולא משהו שחברת תרופות רוצה בכלל לייצר
אנסטרוזול זה ארימידקס
רוב השירותים שלו אם תקרא בסוגריים בקטן מסופקים בתכנית הזאת בtelemedicine patients only..
ולא ברור אם הוא יקח חלק בבחירת יתר החומרים לסייקל..יפקח וילווה גם לגביהם ויעשה איתך את הבחירות הרצויות בהתאמה למטרות שלך..דברים שכדאי שתברר.
סייקל של טסט בלבד זה סייקל מוגבל עם כל הכבוד..אני סתם מנחש לפי התמונה שאתה לא גבר בן 60 שרוצה לחזור להראות ולהרגיש קצת כמו פעם
יחד עם זאת אם מדובר ברופא ויש לך 3000 דולר להשקיע בעיניין אז בוודאי שכדאי..רק שלפי דעתי בנוסף תצטרך להשיג את רוב האנבוליים ולדאוג לתוספי המזון..חומצות האמינו והמיסביב בעצמך ומכספך..לא כלול בתכנית

אין ספק שאתה צודק לגבי המחיר אבל אני מתאמן כבר 7 שנים טבעי תקוע ומוכן לעשות את הצעד הזה כבר שנתיים אוכל בקופסאות ומתאמן 6 פעמים בשבוע ומנסה להקפיד על 8 שעות שינה זה חלק מחיי גם ככה.. חשבתי לעשות את זה לבד אבל זה גדול עלי לגבי כל השאר כנראה שרק בפגישה אני באמת ידע מה המחיר הזה באמת כולל..

אין ספק שאתה צודק לגבי המחיר אבל אני מתאמן כבר 7 שנים טבעי תקוע ומוכן לעשות את הצעד הזה כבר שנתיים אוכל בקופסאות ומתאמן 6 פעמים בשבוע ומנסה להקפיד על 8 שעות שינה זה חלק מחיי גם ככה.. חשבתי לעשות את זה לבד אבל זה גדול עלי לגבי כל השאר כנראה שרק בפגישה אני באמת ידע מה המחיר הזה באמת כולל..
אם חשבת שב250 דולר לחודש יש לך רופא צמוד ..לא תקבל את זה...שירות ויעוץ בטלפון מרחוק זה יותר ממה שיש לכולנו..הרבה יותר אבל זה עדיין מוגבל.

מציע לך(אם חיכית כ"כ הרבה זמן) ללמוד קצת את עולם האנבולים והאימפקט של כל נגזרת..מה טוב יותר לשלב ומתי
כי שוב..
סייקל טסט לבד זה סייקל נחמד אולי, למתחילים אבל גם גבולי וכרופא אני לא בטוח בכלל שיש לו ניסיון לגבי היתר..עובדה שהוא לא מציע את זה פורמלית..
בכל מקרה נשמח שתשתף לגבי הפרוטוקולים שלו והתהליך..
אני סקרן בעיקר לגבי עניין הpct..וה'כן או לא ממליץ שילוב פרגניל (hcg) במהלך הסייקל

אם חשבת שב250 דולר לחודש יש לך רופא צמוד ..לא תקבל את זה...שירות ויעוץ בטלפון מרחוק זה יותר ממה שיש לכולנו..הרבה יותר אבל זה עדיין מוגבל.

מציע לך(אם חיכית כ"כ הרבה זמן) ללמוד קצת את עולם האנבולים והאימפקט של כל נגזרת..מה טוב יותר לשלב ומתי
כי שוב..
סייקל טסט לבד זה סייקל נחמד אולי, למתחילים אבל גם גבולי וכרופא אני לא בטוח בכלל שיש לו ניסיון לגבי היתר..עובדה שהוא לא מציע את זה פורמלית..
בכל מקרה נשמח שתשתף לגבי הפרוטוקולים שלו והתהליך..
אני סקרן בעיקר לגבי עניין הpct..וה'כן או לא ממליץ שילוב פרגניל (hcg) במהלך הסייקל
סייקל טסט לבד ייתן תוצאות לכל בנאדם, גם מתקדם, טסט זה החומר שהכי בונה שריר מבין כל החומרים (בעיקר בגלל שהוא ההורמון הכי מאוזן שיש בו גם dht וגם המרה לאסטרוגן שזה חשוב שניהם, לטוב ולרע) , אבל יש לו את הפאקים שלו, בין היתר ירידה בסנתוז קולגן, שאגב כמעט כל חומר אחר עונה לבעיה הזאת

סייקל ראשון כדאי רק טסט כדי להכיר את הגוף שלך, במעקב רופא זה נחמד כי אתה עושה בדיקות דם ומבין מתי כדאי/צריך AI וכדומה אם כי יכול להיות שהרופא יעלה אותך על פרוטוקול כלשהו ויעשה ממך/עליך קופה, בכל מקרה, 250 דולר, לכל הפחות תקבל אוזן קשבת ומקור רפואי לשאול את כל השאלות ולקבל תשובות מהימנות או לפחות כך אני מקווה

כותב פה על קצה המזלג, בתכלס זה קצת יותר מורכב מזה
Hcg כדאי ולא כדאי בגלל מה שהוא עושה לlh
לא בpct בשום פנים ואופן אלא ממש לפני
ובסייקלים ארוכים פה ושם זה די חובה מבחינה 'בטיחותית' אבל כדאי לעשות קצת הפסקה לפני המכה האחרונה לפני הpct כדי שיהיה רגישות אליו ויהיה אפקטיבי ובשביל הpct

שום רופא שמכבד את עצמו לא יגיד שהוא מתעסק עם טרן וכו וכו אם כי לא חסר 'מומחים' וגם מומחים שאפשר לרכוש מהם ייעוץ בנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית