אפדרין HCL

פביאן

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
כמה שאלות.
אני בן 43 מתאמן קבוע מספר שנים כבר, כרגע נמצא על 20 א.ש משקל נוכחי 69 קילו.
מתחיל לקחת אפדרין HCL כל כדור 8 מ"ג.
1. האם לקחת את הכדורים אחד אחד כל כמה שעות או לקחת כמה כדורים עם קפאין לפני האימון ?
2. מה המינון המקסימלי שאני יכול לקחת בהתחשב במשקל הנוכחי.
3. בימים שאין אימון כדאי לחלק את הכדורים במרווחים של כל כמה שעות ובימים של אימון לקחת אותם יחד ?
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר קצת בדברים

קבצים מצורפים

• ephedrine.jpg
    ephedrine.jpg
    KB 111.6 · צפיות: 192
אני לא בעד.
תעשה סדר בתזונה או אפילו מסה נכונה ותקבל תוצאות יותר טובות ויותר איכותיות
@kotzer הבנאדם 69 ק"ג ולוקח אפדרין, תסביר לו.

• פותח/ת השרשור
@CycleTelephohe אני נמוך יחסית אני רק 166 המשקל לא קובע אני על אחוז שומן יחסית גבוה 20 א.ש.
אני כן צמוד לתזונאי קליני כבר שנה בישראלבודי ואני על מאזן קלורי שלילי, אז מבחינת תזונה הכל בסדר פשוט רציתי להאיץ את התהליך.
לא מחפש את המסה כרגע , אני רוצה להוריד א.ש קודם ואח"כ אגש למסה נקיה בהדרגתיות.
אשמח אם יש למישהו תשובות בנוגע למינון בהתיחס לנאמר בשאלה הראשונה שלי למעלה.

@CycleTelephohe אני נמוך יחסית אני רק 166 המשקל לא קובע אני על אחוז שומן יחסית גבוה 20 א.ש.
אני כן צמוד לתזונאי קליני כבר שנה בישראלבודי ואני על מאזן קלורי שלילי, אז מבחינת תזונה הכל בסדר פשוט רציתי להאיץ את התהליך.
לא מחפש את המסה כרגע , אני רוצה להוריד א.ש קודם ואח"כ אגש למסה נקיה בהדרגתיות.
אשמח אם יש למישהו תשובות בנוגע למינון בהתיחס לנאמר בשאלה הראשונה שלי למעלה.
יותר מסת שריר = מטבוליזם יותר מהיר, נקודה למחשבה עבורך לגבי מסה וחיות אחרות, מסה לא בהכרח אומר להיות יותר שמן אם תרצה במילים שלך

לא לוקחים חומרים כשאתה לא יודע מה אתה לוקח, למה אתה לוקח, וכמה אתה לוקח, אלה דברים שאתה צריך להבין עוד מראש, ולא על הדרך.
אתה צריך לבוא מוכן, אלה לא שאלות שששואלים שניה לפני.
בכל מקרה אני בספק אם התזונאי שלך הוא תזונאי קליני, אני בספק גדול מאוד אם לישראלבודי בכלל יש אחד כזה

• פותח/ת השרשור
@CycleTelephohe סבבה ברור לי לגמרי גבר...
אבל בוא לא נתעלם מהעובדה שאני בן 43 ורמות הטוסטסטרון לא בשמיים בגיל הזה ומסה לא קל להעלות בגילאים כאלה, אני לא בן 26 !
כרגע חשוב לא המסת גוף רזה לא מעבר
@kotzer אני יודע מה אני לוקח, שאלתי בדקתי והכל בסדר, עדיין לא התחלתי לקחת את האפדרין, אבל מי שמכר לי את הכדורים אמר לי לקחת מינונים שלי נראים קצת גבוהים ! לכן שואל כאן...
בקשר לתזונאים, עובד מול יובל וכטרמן מישראלבודי ומול עידו בר-טל ! וכן הם תזונאים קלינים

עזוב גבר אם אתה על 20 אחוז שומן התזונה שלך לא משו בכלל,
תתרכז במטבח אין יותר טוב מיזה.
תשלב אירובי והתוצאות יגיעו.

אפדרין זה חומר קשה..
לא בטוח שתישן איתו טוב בלילה..
לך עם האינטואיציה שלך ותתחיל בקטן
ניסית קלן בעבר? שאל את החברה שמלווים אותך עליו

על 20 א.ש אתה לא צריך אפדרין, אתה צריך לסגור את הפה ואם אתה נמצא עם תזונאי במשך שנה אז מציע שתעשה חושבים לגביו.

• פותח/ת השרשור
@Stark שקלתי שנה שעברה 98 ק"ג עכשיו אני על 68 ירדתי המון המון באחוזי שומן, אל תגיד לאנשים מה לעשות ואך לעשות כל עוד אתה לא מכיר אותם אישית ולא יודע מה התהליך שעברו ! זה הערה כללית לא רק לי ספיציפית.
שאלתי שאלה אחרת לא ביקשתי הערות כרגע, המון תודה בכל אופן

ירדת 30 ק"ג בשנה?
חכה עוד שנה תהפוך ל13 אחוז שומן, חבל לדפוק הכל עם חומרים על ההתחלה, כרגע המצב שלך תקין, חבל לקלקל משהו שעובד

כמה שאלות.
אני בן 43 מתאמן קבוע מספר שנים כבר, כרגע נמצא על 20 א.ש משקל נוכחי 69 קילו.
מתחיל לקחת אפדרין HCL כל כדור 8 מ"ג.
1. האם לקחת את הכדורים אחד אחד כל כמה שעות או לקחת כמה כדורים עם קפאין לפני האימון ?
2. מה המינון המקסימלי שאני יכול לקחת בהתחשב במשקל הנוכחי.
3. בימים שאין אימון כדאי לחלק את הכדורים במרווחים של כל כמה שעות ובימים של אימון לקחת אותם יחד ?
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר קצת בדברים
תוכל לצלם את המאחורה של האריזה?

@Stark שקלתי שנה שעברה 98 ק"ג עכשיו אני על 68 ירדתי המון המון באחוזי שומן, אל תגיד לאנשים מה לעשות ואך לעשות כל עוד אתה לא מכיר אותם אישית ולא יודע מה התהליך שעברו ! זה הערה כללית לא רק לי ספיציפית.
שאלתי שאלה אחרת לא ביקשתי הערות כרגע, המון תודה בכל אופן
צודק, קבל את ההתנצלות שלי על החלק השני של ההודעה שלי, לא הייתה במקום, אבל לגבי השימוש של האפדרין, אני נשאר באותה דעה. מישהו על 20 אש, לא צריך שום 'שורף שומן'.

הרי ירדת 30 ק"ג משם אין איפה לרדת, תמשיך בתהליך עם הדיאטן קליני שלך ותישאר באותו משקל ורק תרד בא.ש,הטסט שלך משם יעלה, שורפי שומן בא.ש כאלה זה לתקוע סכינים בלב, בשביל מה אחי?

אנשים פה לא נגדך, תוריד הילוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית