הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כוח ושריר בחיטוב

• פותח/ת השרשור Novice
  • פורסם בתאריך

Novice

משתמש מתחיל
46
14
נק' מוניטין:
22
46
14
אני בשבוע שלישי של חיטוב על גירעון קלורי קטן, 20 יום וירדתי בערך 2 קילו (ממוצע שבועי על פי שקילה בבוקר) עם 2.2-2.3 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף ואני שמתי לב השבוע שירדתי קצת בכוח ואני מניח שגם במסת שריר,בסקוואט דדליפט ובנץ.
בפולי עליון יד אחורית ,כפיפות מרפקים וחתירה דווקא מרגיש שהתחזקתי טיפה השאלה אם שאני אחזור למסה אז אני אעלה בחזרה את מה שהפסדתי בקצב מהיר יחסית כמו מתאמן שאחרי הפסקה חוזר להתאמן? אם זה משנה אני על אחוז שומן נמוך יחסית, לפי השוואה של התשובות פה לתמונות של אנשים משהו באיזור ה12-13אבל בכל זאת רוצה לרדת עוד טיפה.
ועוד משהו, אם אני מוריד טיפה את העצימות כדי לא להזניח את הטכניקה במורכבים יעזור לעלות את הנפח טיפה בשביל למנוע איבוד שריר?

נערך לאחרונה:
אני בשבוע שלישי של חיטוב על גירעון קלורי קטן, 20 יום וירדתי בערך 2 קילו (ממוצע שבועי על פי שקילה בבוקר) עם 2.2-2.3 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף ואני שמתי לב השבוע שירדתי קצת בכוח ואני מניח שגם במסת שריר,בסקוואט דדליפט ובנץ, בפולי עליון יד אחורית כפיפות מרפקים וחתירה דווקא מרגיש שהתחזקתי טיפה השאלה אם שאני אחזור למסה אז אני אעלה בחזרה את מה שהפסדתי בקצב מהיר יחסית כמו מתאמן שאחרי הפסקה חוזר להתאמן? אם זה משנה אני על אחוז שומן נמוך יחסית, לפי השוואה של התשובות פה לתמונות של אנשים משהו באיזור ה12-13אבל בכל זאת רוצה לרדת עוד טיפה.
ועוד משהו, אם אני מוריד טיפה את העצימות כדי לא להזניח את הטכניקה במורכבים יעזור לעלות את הנפח טיפה בשביל למנוע איבוד שריר?

בחיטוב כדי לשמור על כמה שיותר מסת שריר צריך לצרוך מספיק חלבון ולנסות לשמר נפח עבודה.
אתה נחלש כמובן כי אתה בגירעון קלורי אבל תנסה לשמור על כמה שיותר נפח כמו שהיה לפני החיטוב.

ברגע שתעשה מסה / ניטרלי תוכל לבנות את זה שוב וזה לא יקח הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב כדי לשמור על כמה שיותר מסת שריר צריך לצרוך מספיק חלבון ולנסות לשמר נפח עבודה.
אתה נחלש כמובן כי אתה בגירעון קלורי אבל תנסה לשמור על כמה שיותר נפח כמו שהיה לפני החיטוב.

ברגע שתעשה מסה / ניטרלי תוכל לבנות את זה שוב וזה לא יקח הרבה זמן.
יהיה יותר מהר ממה שלקח בפעם הראשונה?

טבעי לגמרי, גם אני כבר חודש בחיטוב ומרגיש את הכוח יורד, אימונים שהייתי עושה די בקלות הולכים לי יותר קשה ובבנץ' אפילו הורדתי טיפה משקל כדי לשמור על הנפח.
במסה הבאה לא רק שתחזור למשקלים מהר יותר מהפעם הראשונה אתה גם תוכל להתעלות על המשקלים שהגעת במסה הקודמת.

ד"א ראית תוצאות בכוח ומבת שריר על ניטרלי? מתלבט אם בסוף החיטוב אני אהיה טיפה על ניטרלי או ישר למסה נקייה

כן בניטרלי לגמרי אפשר להתקדם.
אתה יכול לקחת לך תקופה קצרה על ניטרלי ואז להתחיל העלאה לאט לאט כדי להימנע מצבירת שומן מיותרת.

• פותח/ת השרשור
כן בניטרלי לגמרי אפשר להתקדם.
אתה יכול לקחת לך תקופה קצרה על ניטרלי ואז להתחיל העלאה לאט לאט כדי להימנע מצבירת שומן מיותרת.
תגיד נראה לך שרצוי להפחית פחמימה?
נראה שבימים האחרונים אני תקוע, התחלתי את החיטוב ב 72קילו ומאז הייתי על אותו תפריט, 170 גרם חלבון 170 פחמימה 60 שומנים, התמונה זה שלושה שבועות אחרונים סך הכול רוצה לרדת עוד קילו וקצת לא יותר מזה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200617-080200.png
    Screenshot_20200617-080200.png
    KB 19 · צפיות: 40
תגיד נראה לך שרצוי להפחית פחמימה?
נראה שבימים האחרונים אני תקוע, התחלתי את החיטוב ב 72קילו ומאז הייתי על אותו תפריט, 170 גרם חלבון 170 פחמימה 60 שומנים, התמונה זה שלושה שבועות אחרונים סך הכול רוצה לרדת עוד קילו וקצת לא יותר מזה

נראה שאתה עוד במגמת ירידה דווקא הייתי סוחט אותה עוד קצת,
אבל בעיקרון כן זה אפשרי אם אתה רוצה להגדיל גירעון.

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה עוד במגמת ירידה דווקא הייתי סוחט אותה עוד קצת,
אבל בעיקרון כן זה אפשרי אם אתה רוצה להגדיל גירעון.
יש צורך גם להעלות טיפה בחלבון אם אני מגדיל גירעון? או ש165-170 יהיה עדיין בסדר

• פותח/ת השרשור
לא סביר בכלל שירדת בשריר, גם לא כזה סביר שהתחלשת ב20 יום
אבל אתה זה אתה אז מי יודע, תבדוק אצ זה לטווח ארוך יותר
אכן לא נחלשתי, היה אימון חלש משום מה, אני שם לב לזה השבוע, אבל מנגד גם לא התחזקתי בשבוע השלושי של החיטוב בניגוד לראשון והשני שעוד טיפה עליתי במשקלים, אני כרגע עושה אותם משקלים כמו שבוע שני

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית