הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יעני אפדרין

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
מי שרוצה לנסות סוג של אפדרין (ניסיתי וזה דיי עבד - הביא את אותה ההרגשה) שיעשה את הדבר הבא:

200-400 מ"ג קפאין (עדיפות בטבליות כדי שתהיה בקרה על המינון)
1-3 גרם L-Tyrosine (הצורה המפורקת של חומצת האמינו טירוזין)
פחממה (עדיפות לגלוקוז/סוכרוז/מלטודקסטרין וכו' 40-50 גרם)

כל זאת 30-40 דקות לפני אימון = הרגשה של אפדרין, מעלה אנדרנלין ואינסולין = גם פאמפ וגם מרץ,

תהנו.

מי שרוצה לנסות סוג של אפדרין (ניסיתי וזה דיי עבד - הביא את אותה ההרגשה) שיעשה את הדבר הבא:

200-400 מ"ג קפאין (עדיפות בטבליות כדי שתהיה בקרה על המינון)
1-3 גרם L-Tyrosine (הצורה המפורקת של חומצת האמינו טירוזין)
פחממה (עדיפות לגלוקוז/סוכרוז/מלטודקסטרין וכו' 40-50 גרם)

כל זאת 30-40 דקות לפני אימון = הרגשה של אפדרין, מעלה אנדרנלין ואינסולין = גם פאמפ וגם מרץ,

תהנו.

שווה נסיון תודה על המידע:s47:

• פותח/ת השרשור
אם אני בחיטוב, שווה לי לאמץ את "התוסף" הזה..?
בעיקר במתן דגש על אירובי והקלוריות של הרב-סוכר.
יהיה יותר זול לקנות אפדרין, אבל אם אתה מפחד/רוצה משהו "טבעי" אז תנסה אני לא מבטיח כלום

לגבי הפציעה זה קרה בלחיצת כתפיים עם דאמבלים, דאמבל אחד עף אחורה בחזרה הראשונה ופרק את הכתף מאז אני לא מתאמן זה קרה בסוף ינואר ככה...
(ואני עושה לחיצות עם דאמבלים כי אני לא מסוגל לעשות פרס בגלל דלקת במפרק כף יד, אני דיי מתפרק אם לא הבנת [יש לי עוד דברים אבל אני מפחד לבדוק])

משה, דלקת במפרק כף היד זה פופטיצ'...
את אתה קושר טוב טוב את המפרק רק לתרגיל עצמו, הנזק לא גדול מידי.

הערה אולי אוף טופיק,אולי לא... באיזשהו שלב הנזק מאימון ללא סטרואידים הוא הרבה יותר קשה מנזק מסטרואידים. אני מתכוון בעיקר ליכולת הטבעית המוגבלת של הגוף להתאושש.
ומדובר בשלבים מאד מתקדמים של האימון-איפה שנהוג להגיד "מיצית את הפוטנציאל הטבעי שלך"

• פותח/ת השרשור
משה, דלקת במפרק כף היד זה פופטיצ'...
את אתה קושר טוב טוב את המפרק רק לתרגיל עצמו, הנזק לא גדול מידי.
זה יותר מזה, היו לי רצועות שקניתי משהו מקצועי זה לא עזר, ככה ביומיום זה לא כואב, זה גם לא כאב עד שהגעתי ל 100 ק"ג בנץ (זין על חוקי הפורום, מישל ראה) מאז התחילו כל הבעיות וזו גם הייתה הפעם האחרונה שלחצתי נראה לי.
דרך אגב הוצאתי אתמול הזמנה מויטה נשבר לי לחכות לקופונים העלובים שלהם, קיבלתי קאש באק מ BING (שתי דולר ואואווהוהו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית