נק' מוניטין:
0
- 40
- 0
מה הסולו אורלי הכי טוב שאתם מכירים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואם הוא יכניס טסט הוא ירקוד סלסה בסיום הסייקל?למה שתרצה לעשות דבר כזה? אתה מחפש להרגיש חרא בסיום הסייקל?
תכניס טסט׳ כבסיס.
טרן סולו זה המלצה רעה..רעה מאוד.(יש נגזרות מסויימות שהם big no no סולו!)טסט לא יקצר זמני שיקום, צודק
זה יגרום לו להרגיש יותר טוב מאם יעשה סייקל סולו. האם הוא חייב טסט? לא, לא חייב שום דבר בחיים. לך גם על טרן סולו, אבל השאלה מה עדיף. שילך אפילו על מינון של trt
זו דעתי
לגביי מה שהוא שאל, אם ראש בקיר ללכת סולו אז אנאבר.
לא מסכים איתך..וגם אין להשוות בין התאוששות מחומר לא אגרסיבי בסולו לסייקל עם מיקס של חומרים שכל אחד דופק את המערכת מזוית אחרת.אם אתה כבר מכניס חומר לגוף, כבר משחק עם ההורמונים והקולטנים, כבר פוגע בציר אז למה להרוויח x תוצאות אם אפשר להרוויח יותר?
כמו שאני תמיד אומר, "אם כבר, אז כבר"
לפעמים לא בא לי לקבל יותר..ומספיק לי פחות..ובגלל זה אני זה אני ואתה זה אתהזה נכון אבל לעשות טיבול סולו לא דומה למנת פלאפל, אתה יכול לקבל יותר אז למה לך לקבל פחות?
הרי אם הוא יכניס רק טסט אפילו במינון trt וטיבול הוא ירוויח יותר, הpct יהיה קליל יחסית וכל המצב לא יהיה אגרסיבי מידי, אם הוא יעשה רק סולו של טיבול הוא עדיין יצטרך לעשות pct עדין מאוד אז מה העניין לעשות סולו?
אתה מפחד ממחטים?
מקובל לגמרי, אין לי בעיה עם זה, אבל אם אתה מפחד ממחטים אבל לא מפחד לפגוע בבריאות שלך אז התחום הזה פשוט לא בשבילך.
אם אתה חושב שהוא שאל כי הוא באיזה מוד של סולו באוראליים ופשוט לא באלו על טסט לדעתי אתה די טועה, רוב אלו שמחפשים אלטרנטיבות מהסוג הזה זה רק בגלל שהם מפחדים להזריק או לא רוצים להתעסק עם זה.
ואגב..שמתי לב באיחור שהגיל שלך כומ שאתה מציין 21 ולכן אני מניח שזו התנסות ראשונה אז תרשה לי תוספת חשובה לתשובתי למעלה..אם נדמה לך שסולו אוראלי זה התעסקות עם סוכריות קופצות ולא תיפגע הפעילות ההורמונלית התקינה..אתה טועה!מה הסולו אורלי הכי טוב שאתם מכירים ?
אם היית קצת יותר בוגר אולי הייתי שוקל לענות לך, אבל פורום זה פורום וגם לאיזה אנונימי ילדותי שקרא קצת על חומרים ורוצה להגיד לכולם מה נכון ולא נכון מותר להגיב ולהביע את דעתו, בכל אופן שיהיה לך דרך צלחה, כנל לפותח הפוסט, רק בריאות, זה הכי חשובלא כל אחד שרושם פה חייב להיות גיבור כמוך
איפה בכל הפוסט ראית שאמרתי שאני ארצה לעשות דבר כזה תלמד לקרואלמה שתרצה לעשות דבר כזה? אתה מחפש להרגיש חרא בסיום הסייקל?
תכניס טסט׳ כבסיס.
איפה בכל הפוסט ראית שאמרתי שאני ארצה לעשות דבר כזה תלמד לקרוא
אני שאלתי שאלה פשוטה ואתם הסכתם על דעתכם שאני רוצה להתחיל סולו אורלי ממה שרשמתי
(מה הסולו אורלי הכי טוב שאתם מכירים ?) זה מה ששאלתי רציתי לדעת מה אתם מכירים בתור סולו אורלי הכי טוב לא אמרתי בשום צורה או דרך שארצה/אנסה/אתחיל לקחת אנבולים/סטארודים/סארמס אורלי.
זה חומר שמדברים עליו כמו חול אבל תכלס הוא בקושי קיים בשוק..למען ההגינות, לקחתי סופרדרול לבד בגיל 20 בערך.
להגיד לך שקרה אסון כלשהו? לא קרה כלום. גם לא הרווחתי יותר מדי.
הלחץ דם שלי היה היסטרי וכמעט הודחתי בבדיקות רפואיות בקורס מפקדים.
אז כן אולי התחזקתי טיפונת בחודש הזה אבל סך הכל מסכם את זה כבזבוז כסף. חסר טעם לחלוטין.
לא יצא לך מזה שום דבר שאי אפשר להגיע אליו עם קצת השקעה ואוכל.
סטרואידים זה תכנון,התמדה,השקעה,רצון ואורח חיים. זה לא לקחת כדור וזהו.
אני לדוגמה מתעורר באמצע הלילה לפעמים להשלים עוד איזה שייק קטן ומוותר על בילויים וחיי חברה בשביל למקסם את היכולות שלי.
אתה חושב שהעולם הזה בשבילך? תפאדל.. אני רק חייב להדגיש שוב,סייקל כדורים לא יתן לך שום דבר שלא היית משיג בכמה שבועות בלי כדורים
קיים בכל מעבדה שמכבדת את עצמה..זה חומר שמדברים עליו כמו חול אבל תכלס הוא בקושי קיים בשוק..
זה היה לפני 3-4 שנים והרבה פחות השכלתי מעכשיו,לא כלכך זוכר מה הלך שם אבל בוודאות התחזקתי והעלתי משקלים פעמיים בשבועעשה את העבודה?
טוב אני צריך לשרוף חצי שעה בהמתנה למשהו אז ננבור קצת למעמקי הסופרדרול 😉
זה יהיה ממש בקצרה(כמעט מבטיח) וננסה להבין קצת מי זה הבחור הזה שנקרא
2a,17a-dimethyl-5a-androst-3-one-17b-o
סופרדרול פותח ב2005 כdesigner steroid, ז"א "סטרואיד מעצבים".
במילים אחרות,הוא מהסטרואידים הבודדים(ואפשר לספור על כף יד אחת) שלא פותחו למטרה רפואית/וטרינרית.
עד 2008 שווק באופן חופשי לגמרי על המדפים כפרו-הורמון.
פרו-הורמון זה חומר שנצרך בכדור,ובתוך הגוף,לאחר תהליך אנזימטי מסויים הופך לסטרואיד פעיל.
בארה"ב יש קצת בעיה עם המילה "סטרואיד" לכן הוא שווק כפרו-הורמון למרות שהוא אינו כזה ואינו היה כזה מעולם.
ב2008 התחיל הסופרדרול לרדת מהמדפים,עד 2012 שכבר נכנס לרשימת החומרים האסורים בארה"ב
ומאז מיוצר אך ורק במעבדות ug.
אין,וכנראה לא יהיה לעולם סופרדרול רפואי.
סופרדרול בפשטות הוא מאסטרון אוראלי ומחזיק בהרבה תכונות שיש למאסטרון,הוא מתאים למסה,לחיטוב,recomp,ואפילו לאירובי..כן כן,אירובי.
ההבדל במבנה הכימי בין מאסטרון לסופרדרול,זה ביטול האסטר(של מאסטרון) בפחמן ה-17 והוספת אלקילציה.
האלקילציה היא הוספה של קבוצת אתיל או מתיל לשרשרת הפחמנים,במקרה של סופרדרול זה מתיל.
קבוצת המתיל זה בעצם קשר כימי חזק שהכבד לא מצליח לפרק,לכן הפעילות האנזימטית בכבד מתגברת וכך גם הנזק לכבד.
עד שהאנזימים מצליחים לפרק את הקשר,החומר כבר נכנס לדם ומתחיל לעבוד.
ככה בעצם עובד כל סטרואיד אוראלי.
סופרדרול מאופיין בדרך כלל בעלייה במסה מאוד יבשה,כוח ועלייה במספר כדוריות הדם האדומות
ההמרה שלו לאסטרוגן נמוכה מאוד עד כדי שאפשר להחשיב אותה ללא קיימת(כמו רוב נגזרות dht)
ככה שאגירת נוזלים לא אמורה להיות בעיה
אבל כמובן לא מדבר במכרה זהב..
תופעות הלוואי לא קלות בכלל וכוללות
לחץ דם גבוה מאוד
דופק גבוה
פגיעה בכבד בשימוש ארוך
עלייה בכולסטרול
כאבי ראש
בחילות
ועוד מגוון חוויות שונות ומשונות
אז זה היה הסקירה הקצרה שלי לסופרדרול,שהוא אחד מחברי הטובים ביותר 😃
אני אולי אעשה עוד כאלה אם אני אראה שיש ביקוש
לא יודע..קיים בכל מעבדה שמכבדת את עצמה..
הרפואי כמובן הפסיק להיות משווק ב2008 אבל יש המון חברות מחתרתיות שמייצרות את זה כיום
השתמשתי אז בדראגון פארמה
זה היה לפני 3-4 שנים והרבה פחות השכלתי מעכשיו,לא כלכך זוכר מה הלך שם אבל בוודאות התחזקתי והעלתי משקלים פעמיים בשבוע
מצרף קטע ישן
כאבי ראש,כאבי גב תחתון(שזה הכבד תכלס) המון התכווציות שרירים.הרגשת הכבדה מסויימת על הכבד?