הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3 פעמים רצוף דם במזרק

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי אז קודם כול התחרפנתי נתתי עכשיו הזרקה של טסט לכתף עשיתי משיכה אחורה לפני ההזרקה,יצא דם במזרק אז הוצאתי ולא הזרקתי,לאחר מכן החלפתי מחט הזרקה עברתי לישבן רביע עליון חיצוני שוב משיכה אחורה גם הפעם דם שוב פעם הוצאתי לא הזרקתי,בסוף החלפתי לגמרי מזרק ומחט חדש וניסיתי שוב פעם הזרקה לישבן עשיתי משיכה אחורה שוב פעם דם...כשאני עושה משיכה אחורה אני מושך יחסית הרבה אולי בגלל זה יוצא דם? בכול מקרה לקח לי שנה עד שיצא בועות ואז רק הזרקתי...בחיים לא קרה לי דבר כזה...מה דעתכם הבעיה ואיך למנוע אותה? אני נותן תזריקות במקומות מדוייקים ככה שמוזר לי...תודה

. יום עאסל יום באסל

ממליץ לך פעם אחת לבא לאחות בקופת חולים או מישהו עם ידע מקצועי בתחום, להראות לו מה אתה עושה ולבקש הערות לשיפור

לפעמים אין תחליף להדרכה 'קלינית', יכול להיות שיש לך איזה פאק בטכניקה ששם עין מקצועית יכולה לזהות ברגע את הבעיה ולתת נקודות לשיפור

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
. יום עאסל יום באסל

ממליץ לך פעם אחת לבא לאחות בקופת חולים או מישהו עם ידי בתחום, להראות לו מה אתה עושה ולבקש הערות לשיפור

לפעמים אין תחליף להדרכה 'קלינית', יכול להיות שיש לך איזה פאק בטכניקה שם שעין מקצועית יכולה לזהות ברגע את הבעיה ולתת נקודות לשיפור
באמת שאני מדוייק רצח לא סביר שיקרה לי משהו כזה...מילא פעם אחת אבל אשכרה 3 פעמים רצוף? מעולם לא קרה לי אפילו פעם אחת שבמשיכה אחורה נכנס דם פעם ראשונה שזה קורה לי...
@frozen תוכל לתת חוות דעת גבר?

כל פעם שאתה עןשה אספירציה ויוצא דם זה אומר שפגעת בכלי דם ולא בשריר. תשנה מקום קצת למעלה קצת למטה כדי להתרחק מכלי הדם.

אני מצאתי שלילה לפני אימון זה הזמן הכי 'טוב' להזריק
חומרים, השרירים יחסית 'רגועים', החומרים משתחררים תוך כדי האימון שלמחרת, מזרימים את הדם כמו שצריך, אתה מקבל 'סטלה' מסויימת מזה וכמובן ביצועים טובים, וזה מונע את הpip או משחרר אותו לפני שהוא מגיע (ראה ערך קוואדס)..
וכמובן, אתה הולך לישון אחרי ההזרקה שיהיה כוח באימון שלמחרת
להזריק מייד אחרי אימון זה יותר מתאים לgh ונגזרותיו בגלל מגוון סיבות, אם אתה חייב להזריק אחרי אימון אז תחכה כמה שעות שה'פאמפ' יעבור לו

אוקי טוב לדעת,אשנה את שעת ההזרקה שלי בהתאם...אבל איך זה שתמיד הייתי מזריק לאחר אימון והכול היה טוב?
אפשר לענות לשאלה לך במגוון תשובות
א. היית בשלב יותר התחלתי של הסייקל, ואפשר לשער שהיה פחות פאמפ/זרימת דם כמו שיש בימים אלו אחרי אימון, אתה יודע, זה לא רק הטסט עולה בצורה אקסוגנית ואז הקסם קורה
--זה קצת יותר מורכב מזה--
זה כל מיני תהליכים שקורים בגוף, זה למה אומרים על סארמס שהם חומרים קצרים, אומרים שלוקח לפחות שבועיים עד שמתקבל 'אפקט' ששמים לב אליו

ב. זה שיש זרימת דם מוגברת, לא מחייב שיהיה מזל נאחס ותפגע בכלי דם

ג. תסתכל בסרטונים של הסברים על הזרקות, הם מסבירים שם שכדאי עד כדי חובה להרפות את השריר לפני ההזרקה ככה אתה ממזער סיכויים לפגיעה בכלי דם / עצבובים למינהם, וסטייה של המחט בתוך הגוף לאחר הזרקה, אני מתכוון שאתה מכניס מחט ב90 מעלות ושאתה בא להזריק אתה מוצא את המחט כבר בזווית אחרת והיי, זה משהו שקורה לפעמים..
-להרפות שריר שהוא עדיין בשוק מהאימון זה קצת יותר קשוח אם כי אפשרי

ד. כמו שאמרתי מלכתחילה, יום עאסל, יום באסל, בכל דבר בחיים צריך מזל, עצה שלי, שים לידך כוס מים, קח נשימות עמוקות, שים כרית מתחת לשריר אליו אתה הולך להזריק, עוד נשימה 2 עמוקות וזה מביא עוד מזל

אני יודע שקצת חפרתי פה אבל מקווה שהצלחתי להעביר נקודה או 2
@frozen כמה זמן מקובל להריץ אוראליים?

פשוט תזריק.. דם או לא דם זה שטויות בגרוש, עברתי מאות זריקות ועוד המון אנשים מסביבי בלי לשאוב כלום.
תיראה איזה סטרס זה גורם לך להוציא ולהכניס מחט לכמה חלקים בגוף במקום לדחוף את המחט וללחוץ זה כזה פשוט.
מסבכים הכל וזה בטח ההתחלה שלך רק בתחום אתה עוד תפרוש בגלל השטויות האלה

• פותח/ת השרשור
פשוט תזריק.. דם או לא דם זה שטויות בגרוש, עברתי מאות זריקות ועוד המון אנשים מסביבי בלי לשאוב כלום.
תיראה איזה סטרס זה גורם לך להוציא ולהכניס מחט לכמה חלקים בגוף במקום לדחוף את המחט וללחוץ זה כזה פשוט.
מסבכים הכל וזה בטח ההתחלה שלך רק בתחום אתה עוד תפרוש בגלל השטויות האלה
זה סייקל ראשון שלי...חשוב לי שיהיה מושלם בגלל זה אני מקפיד על הכול לפי הספר מה שנקרא...תודה בכול זאת על התגובה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית