הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר וקורונה

Mango562

משתמש מתחיל
44
8
נק' מוניטין:
8
44
8
מה אומרים לחזור עכשיו לחדר כושר זה מומלץ לאור המצב שנראה עכשיו , אנחנו בדרך להתפרצות נוספת . האמת שזה גורם לי מאוד להתלבט בעניין של חזרה לאימונים . ומה דעתכם לגבי אימון אישי ? או בקבוצה קטנה ? יכול להתאים לי למרות שאני לא מחפשת להוריד שומן , אלא ההפך הגמור מזה להשמין ולהעלות מסה.
אגב אם למישהו יש מאמנים להציע באזור אשדוד אני אשמח להצעות!

אין קשר בין סוג אימון לבין מטרה מסה/חיטוב

אימון זה כדי לתת גירוי לשריר ולעזור לנוטריינטים להגיע למקומות הנכונים בגוף ועוד כמה דברים כימיקליים בגוף

ולעלות או לרדת במשקל (מסה/חיטוב) זה עניין של תזונה, לאכול יותר או פחות קלוריות מכמה שהגוף שלך שורף כל יום

ואת לא מחפשת להשמין, את מחפשת לצבור מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין סוג אימון לבין מטרה מסה/חיטוב

אימון זה כדי לתת גירוי לשריר ולעזור לנוטריינטים להגיע למקומות הנכונים בגוף ועוד כמה דברים כימיקליים בגוף

ולעלות או לרדת במשקל (מסה/חיטוב) זה עניין של תזונה, לאכול יותר או פחות קלוריות מכמה שהגוף שלך שורף כל יום

ואת לא מחפשת להשמין, את מחפשת לצבור מסת שריר.

נכון.. אבל בהכרח אם אני מחפשת להעלות מסה אני ולחטב אזורים מסוימים בגוף אני צריכה לעשות כוח , ובטח של עלות את דרגת הקושי עם משקלים . וזה מאוד קשה בלי חדכ בשלב מסוים

אני יכול להגיד לך שחדרי הכושר מפוצצים כאילו הקורונה לא הייתה מעולם.

אנחנו בדרך להתפרצות נוספת

ממש טעות בעיניי לתת להשערות כאלה להניע אותך, בין אם זה נכון או לא זה לא משנה.
אם את מרגישה שאת יכולה ללכת להתאמן פשוט תלכי

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד לך שחדרי הכושר מפוצצים כאילו הקורונה לא הייתה מעולם.

ממש טעות בעיניי לתת להשערות כאלה להניע אותך, בין אם זה נכון או לא זה לא משנה.
אם את מרגישה שאת יכולה ללכת להתאמן פשוט תלכי

כן אבל תבין שאם אני נכנסת לבידוד בתקופה הזאת אני בבעיה , כי אני יכולה לפספס מבחנים .
מה זאת אומרת אין שם ריחוק והגבלת כניסה?
וואלה סרט רצח אני ממש בבעיה כי עכשיו עם הפסקת האימונים ירדתי איזה חמש קילו

כן אבל תבין שאם אני נכנסת לבידוד בתקופה הזאת אני בבעיה , כי אני יכולה לפספס מבחנים

כל מי שנכנס לבידוד יהיה בבעיה, אצלך זה מבחנים אצל אחרים זה דברים אחרים

מה זאת אומרת אין שם ריחוק והגבלת כניסה?

יש כסת"ח גדול עם שילוט של שמירת מרחק ושמירה על היגיינה, בפועל זה רחוק מהמציאות.
אם יש לך חשש הידבקות (לגיטימי) תשמרי על היגיינה ותתאמני עם מסכה.

וואלה סרט רצח אני ממש בבעיה אם עכשיו עם הפסקת אימונים כאלה ירדתי איזה חמש קילו

מבין מה שאת אומרת, לגבי המשקל תשמרי עליו בתזונה ואת זה אפשר לעשות מהבית

• פותח/ת השרשור
כל מי שנכנס לבידוד יהיה בבעיה, אצלך זה מבחנים אצל אחרים זה דברים אחרים

גם נכון

יש כסת"ח גדול עם שילוט של שמירת מרחק ושמירה על היגיינה, בפועל זה רחוק מהמציאות.
אם יש לך חשש הידבקות (לגיטימי) תשמרי על היגיינה ותתאמני עם מסכה.

מבין מה שאת אומרת, לגבי המשקל תשמרי עליו בתזונה ואת זה אפשר לעשות מהבית

תאמיו לי שזה לא כזה קל עבורי . וזה ישמע קצת הזוי אבל השילוב של האימונים לתזונה יותר מסייע ליללי במשקל מאשר רק הקפדה על תזונה .

ולדעתך עדיף לי לקחת אימונים אישיים או בקבוצות קטנות , או לקנות אפילו משקולות לבית ? מה יותר עדיף ומשתלם?

וזה ישמע קצת הזוי אבל השילוב של האימונים לתזונה יותר מסייע לי במשקל מאשר רק הקפדה על תזונה

דווקא מאוד הגיוני, כשמתאמנים יש יותר משמעת עצמית ומוטיבציה לשמור על תזונה.

ולדעתך עדיף לי לקחת אימונים אישיים או בקבוצות קטנות , או לקנות אפילו משקולות לבית ? מה יותר עדיף ומשתלם?

אם זה בחדר כושר, באופן אישי מעדיף כמה אימונים אישיים עם מאמן, לעבוד על תרגילים, ללמוד טכניקה ולבנות תוכנית שמתאימה לך.
אחרי כמה אימונים אישיים לרוץ על התוכנית לבד.

לגבי אימונים בבית:
זה מאוד קשה בלי חדכ בשלב מסוים

כמובן שבבית הדבר אפשרי, אבל קשה יותר אם המטרה העיקרית שלך היא היפרטרופיה.

או לקנות אפילו משקולות לבית ?
יש לי זוג גומיות שקניתי מדקתלון שאני עושה אימון בייתי איתם+תרגילי משקל גוף ויצרתיות כבר כמה חודשים.
משקל אמנם יותר קל למדוד באמצעותו התקדמות אבל לדעתי עם קצת נסיון עם גומיות אפשר להגיע לקירוב די טוב מבחינת התקדמות במתיחות על השריר משבוע לשבוע.

• פותח/ת השרשור
יש לי זוג גומיות שקניתי מדקתלון שאני עושה אימון בייתי איתם+תרגילי משקל גוף ויצרתיות כבר כמה חודשים.
משקל אמנם יותר קל למדוד באמצעותו התקדמות אבל לדעתי עם קצת נסיון עם גומיות אפשר להגיע לקירוב די טוב מבחינת התקדמות במתיחות על השריר משבוע לשבוע.

אולי תוכל להמליץ לי על תרגילים שאפשר לעשות עם גומיות ? וגם מקום שניתן לקנות בו מכשור לכושר גופני כמו דאמבלים ,גומיות וכיוצב.. אני כבר חושבת שאוטוטו גם ככה יסגרו את החדרי כושר , המצב לא נראה טוב בלי שום קשר ..
דווקא מאוד הגיוני, כשמתאמנים יש יותר משמעת עצמית ומוטיבציה לשמור על תזונה.

אם זה בחדר כושר, באופן אישי מעדיף כמה אימונים אישיים עם מאמן, לעבוד על תרגילים, ללמוד טכניקה ולבנות תוכנית שמתאימה לך.
אחרי כמה אימונים אישיים לרוץ על התוכנית לבד.

לגבי אימונים בבית:

כמובן שבבית הדבר אפשרי, אבל קשה יותר אם המטרה העיקרית שלך היא היפרטרופיה.

אבל העניין שאני רוצה אימון אישי במטרה להתרחק מהחדר כושר ומהצפיפות הזו עם אנשים .. מה עשיתי בזה אם זה אימון שמתבצע בחדכ?
אין דבר כזה אימונים אישיים שמתבצעים בסטודיו או אפילו כאלה שמגיעים אימונים בבתים?

מה עשיתי בזה אם זה אימון שמתבצע בחדכ

כתבתי בגלל הציוד, פה היתרון הגדול לחדר הכושר.

אין דבר כזה אימונים אישיים שמתבצעים בסטודיו או אפילו כאלה שמגיעים אימונים בבתים?

יש, תחפשי כאלה שמגיעים אלייך עם ציוד, ולא חנטרישים שיתנו לך לעשות מקבילים בין הכיסאות של המטבח

• פותח/ת השרשור
כתבתי בגלל הציוד, פה היתרון הגדול לחדר הכושר.

יש, תחפשי כאלה שמגיעים אלייך עם ציוד, ולא חנטרישים שיתנו לך לעשות מקבילים בין הכיסאות של המטבח

יש פה אולי איזשהו אשכול או מקום באתר שמפרסמים מאמני כושר אישים

אז בגלל זה אתה לא בא יותר למכון?
כן בעיקר, מרגיש גם קצת חוסר תועלת לעשות מנוי שאני עובר לירושלים עוד כמה חודשים
אולי תוכל להמליץ לי על תרגילים שאפשר לעשות עם גומיות ? וגם מקום שניתן לקנות בו מכשור לכושר גופני כמו דאמבלים ,גומיות וכיוצב.. אני כבר חושבת שאוטוטו גם ככה יסגרו את החדרי כושר , המצב לא נראה טוב בלי שום קשר ..
בעיקרון זה רק תלוי ביצרתיות שלך אבל כמה שאני עושה: L press, יד קידמית בישיבה, lateral raise, sumo deadlift
עוד כמה תרגילים שמתמש בציוד בבית(ספה, שולחן אוכל גדול): dips בספה, row שאני מתחת לשולחן אוכל(ועושה מתח גם ליד העבודה ביום של אימון כי לא יכול להתקין מתח בבית), slow pause squats, pushups ויש עוד הרבה תרגילים שאפשר להמציא/למצוא עם קצת חיפוש באינטרנט.
על מקומות לקניית ציוד אין לי המלצות, את הגומיות שלי קניתי בדקתלון בברלין אך די בטוח שיש גם בארץ אותן(יש לי את הצהובה שאני כמעט לא משתמש והכתומה שבמתיחות ממש אחלה לי- אני בערך 1.85 על 90 קילו עם מסת שריר סבבה-)

אגב אם למישהו יש מאמנים להציע באזור אשדוד אני אשמח להצעות!
מאמנים בגדול זאת המצאה ממש מגעילה

עדיף לך לרכוש מידע באינטרנט
כמה אימוני טכניקה עם מאמן שהוא משקולן אולימפי נגיד, וסיימת.
כל השאר זה כמו לחפש קואוצ'ר

• פותח/ת השרשור
c

מאמנים בגדול זאת המצאה ממש מגעילה

עדיף לך לרכוש מידע באינטרנט
כמה אימוני טכניקה עם מאמן שהוא משקולן אולימפי נגיד, וסיימת.
כל השאר זה כמו לחפש קואוצ'ר

תראה העניין הוא שאני רוצה מאמן אישי , מלבד העובדה שהוא יכול להועיל לי בהקפדה על טכניקה נכונה , ולהמליץ לי על תרגילים שתואמים לי ,זה הענייו שלהאבזור שחסרלי , וזה בסופו של דבר דיי משפיע על האימונים והגעה לתוצאות שאני שואפת אליהם. אני לא יודעת אם אני אחזור לחדר כושר בזמן הקרוב , והתנגדות של גומיה או משקולת מסכנה של שתי קילו מתחילה להפסיק לעשות את העבודה בשלב מסויים.
בגדול אם עדיף להשקיע 300 שקל על משקולות לבית , נלך על האופציה הזו במידה ואתם אומרים שמאמן כושר אישי זה מיותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית