הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי ג'ינו

fifo2020

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
3
1
0
היי,

אני בן 28 מתאמן 7 שנים מטר 188 שוקל 88 אחוז כרגע על 14 אחוז שומן (בעיקר בגלל הקורונה)

יש לי בעיה מאז שאני קטן שיש לי חזה קצת נשי. הפטמות שלי נפוחות והוא קצת נפול מהצד(אני יכול לעלות תמונה במידת הצורך) אך אין ספק שזה ג'ינו.
לא לקחתי חומרים בחיים ואני שרירי מאוד אך החזה מבאס.

אשמח לקבל חוות דעת מה לעשות לפני פנייה לרופא מנתח. שמעתי שיש משחות/כדורים שיכולים לעזור.

אם זה הורמונלי ייתכן שטיפול הורמונלי בצירוף ירידה בא.ש יכול לפתור את המצב או להטיב עמו

אם כבר צמחה רקמת שומן בשד אז רק ניתוח יכול להוות פתרון, לך לרופא, תעשה בדיקות, תראה איפה אתה עומד..

הבעיה רק אסתטית, אין לה השפעה אחרת על החיים.
השאלה היא איך האסתטיקה משפיעה על החיים.
הניתוח מאד קל, סיכון מינימלי לפי מה שהבנתי, צלקות מינימליות והחלמה מהירה.
תוך שנה לא תזכור בכלל שעשית ניתוח

אסתטיקה משפיעה אם נותנים לה להשפיע, הכל בראש.
מה זה סיכון מינמלי? זיהום? או משהו יותר גרוע?
וגם נזק לכיס זה לא בירא, כמה כזה דבר עולה?

מכיר כמה אנשים שעשו, רק סכין ומספריים יעיפו את הרקמה הזו. זה נחשב ניתוח קל ויחסית מהיר, לפעמים הקופה מכסה חלק מההוצאות ממה שהבנתי, ככה שתברר את זה טוב לפני. בהצלחה!

אסתטיקה משפיעה אם נותנים לה להשפיע, הכל בראש.
מה זה סיכון מינמלי? זיהום? או משהו יותר גרוע?
וגם נזק לכיס זה לא בירא, כמה כזה דבר עולה?
10-17 אלף
תלוי בגודל של הרקמה,אני בטוח שאם היו לך 2 כדורי טניס זה היה מפריע.
זיהום יכול לקרות בכל ניתוח,זה נדיר מאד ונותנים אנטיביוטיקה אחרי.
הסיכוי הוא שקיעה של הפיטמה פנימה,מנתח טוב משאיר ממש מעט רקמה כדי שזה לא יקרה,יש כאלו שמוציאים הכל והפיטמות שקועות.

מכיר כמה אנשים שעשו, רק סכין ומספריים יעיפו את הרקמה הזו. זה נחשב ניתוח קל ויחסית מהיר, לפעמים הקופה מכסה חלק מההוצאות ממה שהבנתי, ככה שתברר את זה טוב לפני. בהצלחה!
אם הקופה מכסה, כמה זה יעלה לו?
10-17 אלף
תלוי בגודל של הרקמה,אני בטוח שאם היו לך 2 כדורי טניס זה היה מפריע.
זיהום יכול לקרות בכל ניתוח,זה נדיר מאד ונותנים אנטיביוטיקה אחרי.
הסיכוי הוא שקיעה של הפיטמה פנימה,מנתח טוב משאיר ממש מעט רקמה כדי שזה לא יקרה,יש כאלו שמוציאים הכל והפיטמות שקועות.
אתה יכול לצרף תמונות של מה שאת מתכוון?

אם הקופה מכסה, כמה זה יעלה לו?

לא כל מנתח לוקח אותו סכום, יש מנתחים לוקחים כפול כסף ממנתחים אחרים בערך בכל סוגי הניתוחים הפלסטים, והם כנראה לא מכסים על כל מנתח.
או בקצרה, לברר טוב לפני.

זה רק גרם לי לחשוב כמה שהאנשים נראים בסדר גמור גם לפני הניתוח, אפילו בדרגה 4.
אני באמת לא מבין למה שמישהו יעשה עסק מעניין כל כך שולי, ועוד לשלם 10 אלף ש"ח על זה. נשמע ביזבוז.

עמדתי מול המראה כמה דקות מנסה לפענח אם לי יש ג'ינו, וואלה, לא יודע. נראה שבחורים עם חזה בסדר גמור הולכים לקבל ניתוח. אולי משהו דפוק בי, אבל אני באמת לא מצליח להבין למה לשנות את הגוף כשהוא בסדר גמור. אז מה אם זה לא נראה כמו הפיטמה של דה רוק או רונאלדו.

היו כמה שממש נראו במצב חמור, אבל זה ממש לא היה הרוב.

כמות המחלות וההפרעות שאנשים ממציאים כדי להרוויח כסף הוא הזוי. מאז שגילו את מניה דפרסיה, פתאום אלפי אנשים מקבלים איבחון לזה. וכן לסתם דיכאון ולהפרעות קשב וריכוז.

מצד אחד זה מדהים שיש פתרונות לבעיות אמיתיות, ומצד שני זה גורם לכל כך הרבה אנשים שהם בסדר גמור לחשוב שמשהו פגום בהם, ואף אחד לא טורח לפקס אותם, במיוחד כשזה הזדמנות להרוויח כסף. וכמובן שלפטיש הכל נראה כמו מסמר. מנתח ג'ינו בטח רואה ג'ינו בכל חור.

תאמת, אני לא מצליח לתת על עצמי איבחון מרוב שהתבלבלתי איך פיטמה אמורה להיראות, אבל על 90% מהמנותחים אני מוכן להגיד שהייתי מוכן לחיות עם הפיטמות שהיה להם בלי להרגיש שום נחיתות.

שמע אחי, אנשים רוצים להרגיש גברים בסופו של דבר, זה למה אתה מתאמן, או אחת מהסיבות

אם אתה מסתכל במראה ובמקום חזה רואה ציצקלך אז זה יכול להפריע לדימוי העצמי ולא סתם אומרים הכל בראש ומה לעשות חוש המישוש וחוש הראיה משפיעים לא מעט על תפיסת המציאות של הראש..

זה רק גרם לי לחשוב כמה שהאנשים נראים בסדר גמור גם לפני הניתוח, אפילו בדרגה 4.
אני באמת לא מבין למה שמישהו יעשה עסק מעניין כל כך שולי, ועוד לשלם 10 אלף ש"ח על זה. נשמע ביזבוז.

עמדתי מול המראה כמה דקות מנסה לפענח אם לי יש ג'ינו, וואלה, לא יודע. נראה שבחורים עם חזה בסדר גמור הולכים לקבל ניתוח. אולי משהו דפוק בי, אבל אני באמת לא מצליח להבין למה לשנות את הגוף כשהוא בסדר גמור. אז מה אם זה לא נראה כמו הפיטמה של דה רוק או רונאלדו.

היו כמה שממש נראו במצב חמור, אבל זה ממש לא היה הרוב.

כמות המחלות וההפרעות שאנשים ממציאים כדי להרוויח כסף הוא הזוי. מאז שגילו את מניה דפרסיה, פתאום אלפי אנשים מקבלים איבחון לזה. וכן לסתם דיכאון ולהפרעות קשב וריכוז.

מצד אחד זה מדהים שיש פתרונות לבעיות אמיתיות, ומצד שני זה גורם לכל כך הרבה אנשים שהם בסדר גמור לחשוב שמשהו פגום בהם, ואף אחד לא טורח לפקס אותם, במיוחד כשזה הזדמנות להרוויח כסף. וכמובן שלפטיש הכל נראה כמו מסמר. מנתח ג'ינו בטח רואה ג'ינו בכל חור.

תאמת, אני לא מצליח לתת על עצמי איבחון מרוב שהתבלבלתי איך פיטמה אמורה להיראות, אבל על 90% מהמנותחים אני מוכן להגיד שהייתי מוכן לחיות עם הפיטמות שהיה להם בלי להרגיש שום נחיתות.
רמז...
ככה זה לא טבעי
20200618_225849.jpg

שמע אחי, אנשים רוצים להרגיש גברים בסופו של דבר, זה למה אתה מתאמן, או אחת מהסיבות

אם אתה מסתכל במראה ובמקום חזה רואה ציצקלך אז זה יכול להפריע לדימוי העצמי ולא סתם אומרים הכל בראש ומה לעשות חוש המישוש וחוש הראיה משפיעים לא מעט על תפיסת המציאות של הראש..
אפשר לעבור ניתוח, להתאמן 5 שעות כל יום, להזריק לתחת טסט ולהיות מניאק ועדיין להרגיש כמו ילדה בת 6.
מצד שני אפשר להיות בטטה על כורסא, ולחיות עם הרגשה גברית טובה, הכל בראש.

אפשר להשקיע אלפי שקלים ושעות באימונים וסבל בשביל אולי להשיג הרגשה גברית אולי לא. בזמן שפשוט להיות אתה ולחיות את הרגע לפעמים יכול לחסוך את כל זה.

אני גבר לא בגלל צורת הפיטמות שלי, או כמה שאני מרים או כמה מהמשקל גוף שלי הוא שריר. אני גבר כי נולדתי גבר, ואני לא צריך שום ניתוח או אימונים כדי להוכיח את זה.

ואני לא שופט מי שמרגיש שהם צריכים ניתוחים כאלו, אני פשוט מצטער על החברה שלנו ועל האנשים הסובלים בתוכה שמרגישים פחות ממה שהם כולה בגלל צורת הפיטמה שלהם, בחיאת.
ככה נראים אולי 5% מכל המנותחים.
95% נראים בדיוק כמו הפיטמות שלך, וזה גם בלי לראות את הפיטמה שלך.

ברור..
אבל זה בכל זאת יוצר מראה נשי שלגבר פחות נוח איתו..
הפטמות גדלות ובולטות והשומן מסביב גם אם המצב התחלתי הופך את העסק לרך וקופצני..

אני גם משתחרר עוד חודש וחצי ורוצה ישר אחרי לעשות ניתוח, לא ידוע מה מו מי כמה ולמה... הבנתי שניתוח בקופ"ח יותר זול משמעותית אבל שהתוצאות לא טובות לעומת רופאים פרטיים, יש פה מישהו שעשה ניתוח בקופ"ח ויכול להמליץ? אני חייל משוחרר עם לא כזה הרבה כסף לכן מצד אחד לא רוצה לבזבז פי 2 על משהו שיצא אותו דבר אבל מצד שני מאוד חשוב לי שיצא טוב כי אני מתמוודד עם זה כל החיים ורוצה להפטר מזה סוף סוף
הבנתי שאפשר ניתוח ויש משהו כזה עם לייזר שממיסים או להכניס את זה דרך הבית שחי וככה אין צלקת מה עדיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית