הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי ג'ינו

fifo2020

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
3
1
0
היי,

אני בן 28 מתאמן 7 שנים מטר 188 שוקל 88 אחוז כרגע על 14 אחוז שומן (בעיקר בגלל הקורונה)

יש לי בעיה מאז שאני קטן שיש לי חזה קצת נשי. הפטמות שלי נפוחות והוא קצת נפול מהצד(אני יכול לעלות תמונה במידת הצורך) אך אין ספק שזה ג'ינו.
לא לקחתי חומרים בחיים ואני שרירי מאוד אך החזה מבאס.

אשמח לקבל חוות דעת מה לעשות לפני פנייה לרופא מנתח. שמעתי שיש משחות/כדורים שיכולים לעזור.

אני גם משתחרר עוד חודש וחצי ורוצה ישר אחרי לעשות ניתוח, לא ידוע מה מו מי כמה ולמה... הבנתי שניתוח בקופ"ח יותר זול משמעותית אבל שהתוצאות לא טובות לעומת רופאים פרטיים, יש פה מישהו שעשה ניתוח בקופ"ח ויכול להמליץ? אני חייל משוחרר עם לא כזה הרבה כסף לכן מצד אחד לא רוצה לבזבז פי 2 על משהו שיצא אותו דבר אבל מצד שני מאוד חשוב לי שיצא טוב כי אני מתמוודד עם זה כל החיים ורוצה להפטר מזה סוף סוף
הבנתי שאפשר ניתוח ויש משהו כזה עם לייזר שממיסים או להכניס את זה דרך הבית שחי וככה אין צלקת מה עדיף?
אם אתה מבוטח בקופ"ח תוכל לקבל החזר מהקופה..
יש לי חבר שהיה לו ממש בקטנה והוא עשה..כמעט ולא רואים צלקת..מי שלא ידע לא יראה

אלחנן, הכן עצמך לוורט קולע ונחמד..
הכל בראש, אכן. אמנם.. יש לא מעט אנשים שהראש שלהם מושפע ממה שהם בוחרים לעשות עם עצמם ואיך שהם חווים את עצמם, במראה ובחישה..

מצד האמת, הכל הבל הבלים, שקר החן והבל היופי, אמרו את זה קודם לפניי, רבותינו החכמים..

ועם כל זאת.. , עולם מלשון נעלם, ואיך שבנאדם נראה ומה שהוא בוחר לעשות עם עצמו ברצונו ושלא ברצונו משפיע על איך שהאדם תופס את עצמו, כי לא כולנו קדושים כמו שהיינו רוצים להיות, והחומריות תופסת נתח גדול מאיך שאנחנו תופסים את עצמנו, לטוב ולרע..
אם אתה מבוטח בקופ"ח תוכל לקבל החזר מהקופה..
יש לי חבר שהיה לו ממש בקטנה והוא עשה..כמעט ולא רואים צלקת..מי שלא ידע לא יראה
כמה עלה לו

הכל בראש, אכן. אמנם.. יש לא מעט אנשים שהראש שלהם מושפע ממה שהם בוחרים לעשות עם עצמם ואיך שהם חווים את עצמם, במראה ובחישה..

מצד האמת, הכל הבל הבלים, שקר החן והבל היופי, אמרו את זה קודם לפניי, רבותינו החכמים..

ועם כל זאת.. , עולם מלשון נעלם, ואיך שבנאדם נראה ומה שהוא בוחר לעשות עם עצמו ברצונו ושלא ברצונו משפיע על איך שהאדם תופס את עצמו, כי לא כולנו קדושים כמו שהיינו רוצים להיות, והחומריות תופסת נתח גדול מאיך שאנחנו תופסים את עצמנו, לטוב ולרע..

כמה עלה לו
הוא לא עשה את זה עכשיו..זה היה לו בגיל ההתבגרות והפריע לו
מכיר גם אחד במכון שיש לו כמעט כמו בתמונה שהעליתי פה מגוגל..אצלו זה מסטרואידים
אבל הבנאדם סטלן..לא איכפת לו וגם השערות בחזה והכרס עוזרים להסוות קצת את העניין אצלו
משפיע על איך שהאדם תופס את עצמו, כי לא כולנו קדושים כמו שהיינו רוצים להיות, והחומריות תופסת נתח גדול מאיך שאנחנו תופסים את עצמנו, לטוב ולרע..
בילדרים חומריים..פאוורליפטרים לא מסתכלים במראה הם מתעסקים בלספור lbs על הפלטות ולחשב עם המשקל של המוט

כמה עלה לו
וורט יפה.
אך האדם לא צריך להיות מושפע מהסביבה שלו.
אם אנחנו כבר נכנסים להשקפה רוחנית בעניין. "אם אין אני לי מי לי..." עם כל הניתוחים בעולם לא תרגיש גבר אם אתה בסך הכל לא יודע להתמודד ולהיות גבר.
הוא לא עשה את זה עכשיו..זה היה לו בגיל ההתבגרות והפריע לו
אין לי מושג אם מה שהיה לי בגיל ההתבגרות היה ג'ינו. אבל אני זוכר שכמה חברים פעם אמרו לי שיש לי חזה נשי. לא ידעתי מה זה ג'ינו, וזה גם לא מספיק העסיק אותי. למי איכפת מה הם חושבים? ומה איכפת לי שיהיה לי חזה נשי?
מעולם לא נבדקתי או שבדקתי אפשרויות התמודדות, לעזאזל, לא ידעתי אפילו שיש אנשים שזה מפריע להם.

גם היו לי תקופות עצובות בחיים, זה נורמלי, לא רצתי לטיפול תרופתי לדיכאון. היום כולם מאבחנים הכל כבעיה וישר רצים לטיפול, בזמן שמדובר בדברים שיא הנורמלים והתקינים שאין צורך לתקן.

חבל לתקן את מה שלא שבור. ויותר גרוע להניח פלסטר איפה שאין את הפצע. הפצע זה ברגש ובתפיסת החיים ולא בפיטמה.
sele consius.jpg

ומי שלא יצליח לתקן את הפגם הרגשי? אין שום גבורה בלחיות בסבל.
אני מסכים לגמרי.
רק שזה קצת מעציב שכל כך הרבה אנשים עושים ניתוחים שונים שלא נצרכים ומטפלים בבעיות לא קיימות בגלל חוסר יכולת או רצון להתמודד.
ולעניות דעתי, ניתוח לא פותרת את הבעיה האמיתית. חוסר ביטחון עצמי.
היא יכולה להיות סיוע כמו טיפול תרופתי לדיכאון, אבל לדעתי צריך לשלב עם הניתוח או התרופות כלים להעצמה אישית.

כי מה הדבר הבא? נקודת חן לא רצויה, או לסת לא מספיק מסורטטת.

אני ממש איתך בנוגע לזה שהבעיה היא לא הפטמה, או הנקודת חן.

לעשות תהליך נפשי זה דבר לא ברור, שאין לו מסלול ואף אחד לא יכול להגיד לך תעשה X וY וזה יעבור. אז אנשים הולכים ועושים משהו בתקווה שזה ישנה. אני חושב שזה הגיוני. עצוב, אבל הגיוני.

לשבת ולחכות (זאת בעיה נפשית וזה לא משהו שנפתר כשאתה מחליט) אחרי ששנים זה לא עובר, זה לא כלכך ריאלי. למה לחיות בסבל? וחלק מההתמודדות הוא לעשות משהו אקטיבי. ניתוח אף, ניתוח לגינו, ניתוח חזה. אתה חושב שזה יכול לעזור? FUCK IT. מה כבר יש להפסיד. אני חושב שחלק גדול מההתבגרות והתמודדות עם בעיות כאלה הוא הנסיון והכישלון. בין אם זה מאמץ נפשי שכשל או מאמץ פיזי.

הרי מחר אתה יכול להידרס, או מחרתיים לקבל קורונה. אז לחיות כי אולי עוד חמש שנים תקבל איזה כוח על שיתן לך להתמודד עם הבעיה שלא הצלחת להתמודד איתה עד כה? אתה צריך משהו שיתן לך כוח להתקדם ביחד עם הבעיות שלך הלאה. ולא לכולם יש משהו כזה.

טריקי 😃

בכל אופן, אני חושב שזה לא הגיוני לשלם 10,000 על ניתוח, לפני ניסית לשלם הרבה פחות כסף לפסיכולוג ולנסות לעשות התקדמות נפשית לדוגמא.

בדקתי..
לי אין (בינתיים)😅

אני זוכר בגיל 17 היה לי גוש בחזה, ודיברתי על זה עם חברים סתם ככה. ורובם אמרו שהם גם עברו תקופה כזאת וזה עבר, ושזה חלק מהתבגרות.
ולמי שלא עבר הסברנו להם שהם גם יעברו את זה, כי זה נורמלי.

מתברר שהיה לנו ג'ינו כנראה.
חחח... אחרי שראיתי תמונות של המנותחים, ואני לא מצליח להבדיל בין לפני ואחרי, יש מצב שעדיין יש לי ג'ינו, מה אני יודע.
בכל אופן, אני חושב שזה לא הגיוני לשלם 10,000 על ניתוח, לפני ניסית לשלם הרבה פחות כסף לפסיכולוג ולנסות לעשות התקדמות נפשית לדוגמא.
100%

אני ממש איתך בנוגע לזה שהבעיה היא לא הפטמה, או הנקודת חן.

לעשות תהליך נפשי זה דבר לא ברור, שאין לו מסלול ואף אחד לא יכול להגיד לך תעשה X וY וזה יעבור. אז אנשים הולכים ועושים משהו בתקווה שזה ישנה. אני חושב שזה הגיוני. עצוב, אבל הגיוני.

לשבת ולחכות (זאת בעיה נפשית וזה לא משהו שנפתר כשאתה מחליט) אחרי ששנים זה לא עובר, זה לא כלכך ריאלי. למה לחיות בסבל? וחלק מההתמודדות הוא לעשות משהו אקטיבי. ניתוח אף, ניתוח לגינו, ניתוח חזה. אתה חושב שזה יכול לעזור? FUCK IT. מה כבר יש להפסיד. אני חושב שחלק גדול מההתבגרות והתמודדות עם בעיות כאלה הוא הנסיון והכישלון. בין אם זה מאמץ נפשי שכשל או מאמץ פיזי.

הרי מחר אתה יכול להידרס, או מחרתיים לקבל קורונה. אז לחיות כי אולי עוד חמש שנים תקבל איזה כוח על שיתן לך להתמודד עם הבעיה שלא הצלחת להתמודד איתה עד כה? אתה צריך משהו שיתן לך כוח להתקדם ביחד עם הבעיות שלך הלאה. ולא לכולם יש משהו כזה.

טריקי 😃
יש מקרים שבהם אין הרבה הבדל בין לעשות ללא לעשות, מקרים בהם זה יותר שומן ופחות רקמת שד עם פטמות בולטות..מוגדלות ומוקשות..שמה זה כבר בעיה ולרובנו זה כן יפריע...במקרה הראשון בד"כ מדובר על בחורים עבים מלאים שלא מתעסקים יותר מידי באסתטיקה וזה בסדר
אבל לבחור צעיר..סלים פיט.. שכל הגוף אנדרוגני דק ופתאום מין ציצים שקופצים החוצה בלי קשר זה מרגיש אחרת לגמרי.
אני זוכר בגיל 17 היה לי גוש בחזה, ודיברתי על זה עם חברים סתם ככה. ורובם אמרו שהם גם עברו תקופה כזאת וזה עבר, ושזה חלק מהתבגרות.
ולמי שלא עבר הסברנו להם שהם גם יעברו את זה, כי זה נורמלי.

מתברר שהיה לנו ג'ינו כנראה.
חחח... אחרי שראיתי תמונות של המנותחים, ואני לא מצליח להבדיל בין לפני ואחרי, יש מצב שעדיין יש לי ג'ינו, מה אני יודע.

100%
לרובנו היה..בתחילת גיל ההתבגרות..הרבה לפני גיל 17 וזה טבעי
בגלל ההתפרצות ההורמונלית שמאפיינת את התקופה
אבל לרוב מדובר במצב מאוד ראשוני והתחלתי (כמו זה שבסייקלים אנחנו מזהים ומטפלים בזמן עם טמוקסי) שמתאזן מהר מאוד ושמה זה מסתיים, למי שזה לא אז כבר מגיע למצב של גניקומסטיה

נערך לאחרונה:
נראה לי שיא היהירות כל ההתקשקשות למעלה.

בעיקר שכנראה חצי מהאנשים פה מוציאים הרבה יותר כסף ועושים דברים פחות בריאים בשביל להראות טוב.

אנחנו בפורום סטרואידים. אני מניח שהרוב כאן לא צריכים את זה לקריירה - ובגדול עושים את זה כדי להרגיש/להראות טוב בעיקר לדעת עצמם.

אז אם משהו מרגיש שהוא צריך ניתוח גינו, קצת מתיימר לדבר כאן על לקבל את עצמך... בעיקר כשזה בא ממי שמרגיש שהוא ממש חייב סייקל פה ושם...

מה גם שהבן אדם לא מחפש להזריק סינטול או ביקש הפניה לסדרת ניתוחים פלסטיים, כי הוא רוצה להראות כמו ברד פיט/טום קרוז/קרמיט מהחבובות....

הצעה ממני -

לא יודע כמה המצב חמור. אם זה חמור ומפריע - תעשה את זה וזהו.

אם לא סוף העולם - קודם כל - תמצא רופא הגון ומקצועי. אם אתה ממש לא צריך את הניתוח, תשמע את זה מרופא ולא מחברה בפורום. אם רופא ימליץ לוותר - נסה להבין למה - ולך לעוד רופא. בסופו של דבר - אם זה משגע אותך, ואין סיבה רפואית ממשית לא לעשות - תעשה וזהו.

כנראה שאם אין שום סיבה לעשות את הניתוח - וזה רק בראש שלך (לא אומר שכן או לא - ממש לא יודע) - רופא טוב כנראה יסרב לנתח. ואם כמה יסרבו - תבין את הרמז. בדיוק כמו שרופא פלסטי טוב והגון, לא יסכים להשתיל לאישה שתלים של ליטר, לא משנה כמה היא תסכים לשלם. הדגש על טוב והגון.

אלה שהגיעו ל"תשקיע בפסיכולוג" - נסחפו בגדול. מת לדעת איך לדעתכם "תשקיע בפסיכולוג" זה תשובה טובה לשאלה כאן, אבל לא תשובה טובה לכל השאלות לגבי כל מי שרוצה לעשות סייקל...

ובלי קשר - זה כנראה לא יפתור לך את כל הבעיות בחיים. מקסימום את הבעיה של הגינו.

אה - ואם יש גם נקודות חן - תבדוק אותן אצל רופא עור. דווקא אלא המכוערות, לפעמים צריכות לעוף לפני שיהפכו לסרטן עור...

אלה שהגיעו ל"תשקיע בפסיכולוג" - נסחפו בגדול. מת לדעת איך לדעתכם "תשקיע בפסיכולוג" זה תשובה טובה לשאלה כאן, אבל לא תשובה טובה לכל השאלות לגבי כל מי שרוצה לעשות סייקל....
מי שעושה סייקלים צריך פסיכיאטר..לא פסיכולוג..אבל הם מפחדים להתעסק איתנו:s85:

מישהו שעשה אתה ניתוח ויכול לספר על ההתאוששות? אני רוצה לעשות את זה ישר שאני משתחרר, קודם כל כמה זמן לוקחת כל הפרוצדורה עד שאני יכול אשכרה להיות מנותח? זה הרבה טרטורים מרופא לרופא ואישורים או שתוך חודש אני כבר יכול להיות אחרי הניתוח?
2.אחרי הניתוח כמה זמן זה ההתאוששות? אחרי כמה זמן אוכל לחזור להתאמן ולעבוד? כי אני רוצה לחסוך כסף לתואר בשנה הבאה ואם זה ישבית אותי מעבודה להרבה זמן זה בעייתי

מישהו שעשה אתה ניתוח ויכול לספר על ההתאוששות? אני רוצה לעשות את זה ישר שאני משתחרר, קודם כל כמה זמן לוקחת כל הפרוצדורה עד שאני יכול אשכרה להיות מנותח? זה הרבה טרטורים מרופא לרופא ואישורים או שתוך חודש אני כבר יכול להיות אחרי הניתוח?
2.אחרי הניתוח כמה זמן זה ההתאוששות? אחרי כמה זמן אוכל לחזור להתאמן ולעבוד? כי אני רוצה לחסוך כסף לתואר בשנה הבאה ואם זה ישבית אותי מעבודה להרבה זמן זה בעייתי
זה לא ניתוח לב פתוח..
החלמה קצרה
תפסיק להילחץ.
אבל כדאי שתיבדק ותתייעץ עם רופא אם צריך ומתי

תוך שבועיים נגיד אפשר לחזור להתאמן? האם כל המשקלים יורדים כאילו בתרגילי חזה בבום?
קצת יותר משבועיים, לך על בטוח, הם יורדים כמו שהם היו יורדים סתם ככה אם לא היית מתאמן את את אותו פרק זמן

המשקלים יחזרו, סובלנות, התמדה ונחישות ואתה תהיה בסדר מינוס הכמה אלפים שאתה שם על הניתוח

אתה אדם מלא? שמן?
זה אובחן אצלך כגניקומסטיה ע"י רופא או שאתה החלטת?
אובחן. הייתי שמן בעבר ואז בזמנו קיוויתי שאולי זאת טעות באבחון למרות שלא היה ספק שזה ג'ינו, כבר שנתיים רזה (לא יודע א.ש מדויק אבל עכשיו לפני שבועיים סיימתי חיטוב ויש די ריבועים) והציצי חוץ משומן שקצת ירד נשאר אותו דבר

תמונה - הערכת א.ש סתכל פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית