הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלבנת שיניים

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
לאחרונה עלה לי לראש את הרעיון אולי להלבין את השיניים ומאז צץ לי כמו זבל פרסומות בפייסבוק על תכשירים כאלו או אחרים שמלבינים את השיניים.

חלק עם משכת פחם, חלק עם אור לד שמצמידים לשיניים וכו'

יש למישהו ניסיון ?

לי אישית אף פעם לא היה שיניים לבנות, גם לא עישנתי פרט לירוק פה ושם.

• פותח/ת השרשור
השנה בגלל הקורונה לא, הייתי צריך ללכת במרץ ועכשיו אני נכנס לתקופה טיפה עמוסה אז אני אלך לשיננית רק באוגוסט או סוף יולי.

אבל שנה שעברה הייתי פעמיים וגם לפני כן.

השנה בגלל הקורונה לא, הייתי צריך ללכת במרץ ועכשיו אני נכנס לתקופה טיפה עמוסה אז אני אלך לשיננית רק באוגוסט או סוף יולי.

אבל שנה שעברה הייתי פעמיים וגם לפני כן.
אז השיניים שלך אמורות להיות סבבה.. אלא אם אתה רוצה שיניים לבנות כמו בהוליווד ואני חושב שאת זה אפשר להשיג רק בעזרת הלבנה.

זה בהחלט זבל כל המוצרים האלה , וגם בכלל לא אפקטיביים . אם אתה רוצה משהו רציני זה רק הלבנה אצל הרופא שיניים .

לאחרונה עלה לי לראש את הרעיון אולי להלבין את השיניים ומאז צץ לי כמו זבל פרסומות בפייסבוק על תכשירים כאלו או אחרים שמלבינים את השיניים.

חלק עם משכת פחם, חלק עם אור לד שמצמידים לשיניים וכו'

יש למישהו ניסיון ?

לי אישית אף פעם לא היה שיניים לבנות, גם לא עישנתי פרט לירוק פה ושם.

מקווה מאוד שאתה הולך כל כמה חודשים לשיננית כי אם לא אתה מהר מאוד תצטרך לעשות משהו שנקרא "טיפול שורשים" שלא רק שהוא יקר בטירוף הוא גם כואב.

מקווה מאוד שאתה הולך כל כמה חודשים לשיננית כי אם לא אתה מהר מאוד תצטרך לעשות משהו שנקרא "טיפול שורשים" שלא רק שהוא יקר בטירוף הוא גם כואב.

מה זו השטות הזו? יש אנשים שלא ראו שיננית פעם אחת בחייהם ויש להם שיניים מתפקדות בגיל 70+
אני עושה שיננית כל כמה חודשים כי יש לי נטייה לחטוף לדלקת קלה בחניכיים אם אני מזלזל בצחצוח או בשיננית, אז זו סיבה לגיטימית.
אבל לומר ''מהר מאוד תצטרך לעשות טיפול שורשים'' מה? שטפו לך את המוח די קשה.

טיפ: אל תאכל עם כפית כל מה שהשיננית אומרת לך בפגישה. ואם זה בגלל שהוא אמר שאף פעם לא היו לו שיניית לבנות, זו גנטיקה. *אף פעם לא היו לו* לי אישית יש שיניים לבנות מהממוצע (תמיד היו) ואני לא איזה מאסטר בהיגיינה של הפה ודופק חוט דנטלי פעמיים ביום, מצחצח כמו בן אדם רגיל.

נערך לאחרונה:
דגשים לשיניים:
להחליף מברשת שיניים במקסימום כל חצי שנה, עדיף לפני. מאוד חשוב ואף אחד לא עושה את זה.
לא לצחצח חזק מידי, זה יכול לפגוע בשיניים ובחניכיים.
להשתמש במשחה.
להקפיד על בוקר מיד כשאתה קם, וערב לפני שאתה הולך לישון. ויש מהדרין שאפילו מצחצחים אחרי כל ארוחה. אם לא תעשה את זה קבוע, לא יהיה שינוי. בדיוק כמו להתאמן.

הייתי מתחיל בלעשות ניקוי שיניים אצל שיננית ומקפיד על השיגרה הזאת למשך כמה חודשים, ואז לראות איפה אתה עומד.
התכשירים שמוכרים הם בולשיט, אפשר לעשות הלבנה אצל רופא. שגם ינקה את החיידקים ולא רק יסתיר אותם (יעמיק את הנזק.)

מה זו השטות הזו? יש אנשים שלא ראו שיננית פעם אחת בחייהם ויש להם שיניים מתפקדות בגיל 70+
אני עושה שיננית כל כמה חודשים כי יש לי נטייה לחטוף לדלקת קלה בחניכיים אם אני מזלזל בצחצוח או בשיננית, אז זו סיבה לגיטימית.
אבל לומר ''מהר מאוד תצטרך לעשות טיפול שורשים'' מה? שטפו לך את המוח די קשה.

טיפ: אל תאכל עם כפית כל מה שהשיננית אומרת לך בפגישה. ואם זה בגלל שהוא אמר שאף פעם לא היו לו שיניית לבנות, זו גנטיקה. *אף פעם לא היו לו* לי אישית יש שיניים לבנות מהממוצע (תמיד היו) ואני לא איזה מאסטר בהיגיינה של הפה ודופק חוט דנטלי פעמיים ביום, מצחצח כמו בן אדם רגיל.

זה בערך הדבר הכי רנדומלי שאפשר להמציא... אז סבבה יש לאנשים שיניים "מתפקדות" אבל זה עדיין לא אומר שאין להם דלקות, חורים, עקירות פוטנציאליות, שהשיניים שלהם לא יפלו בשלב מסויים בחיים או שהם יצטרכו לשים התקן שיניים בתוך הפה.

שטפו לי את המוח ? סבבה אז תלך אתה ותתווכח עם רופאת שינים שאומרת לך שמצב השיניים שלך במצב רע מאוד ותחליט אחרת ממה שהיא ייעצה לך, נראה איך זה "יעבוד".... אני הגעתי לשיננית אחרי שלא עשיתי ניקוי שנה+ וזה היה המצב שלי, אם אותו בחור גם הגיע למצב הזה שלי(אם לא יותר...) גם הוא יקבל זאפטה.

זה בערך הדבר הכי רנדומלי שאפשר להמציא... אז סבבה יש לאנשים שיניים "מתפקדות" אבל זה עדיין לא אומר שאין להם דלקות, חורים, עקירות פוטנציאליות, שהשיניים שלהם לא יפלו בשלב מסויים בחיים או שהם יצטרכו לשים התקן שיניים בתוך הפה.

שטפו לי את המוח ? סבבה אז תלך אתה ותתווכח עם רופאת שינים שאומרת לך שמצב השיניים שלך במצב רע מאוד ותחליט אחרת ממה שהיא ייעצה לך, נראה איך זה "יעבוד".... אני הגעתי לשיננית אחרי שלא עשיתי ניקוי שנה+ וזה היה המצב שלי, אם אותו בחור גם הגיע למצב הזה שלי(אם לא יותר...) גם הוא יקבל זאפטה.

הרגשתי צורך להגיב כי אני מכיר אנשים שעשו שיננית פעם אחת בחיים שלהם והרופאה אמרה שהשיניים שלהם במצב מצוין ולא זקוקים לשום טיפול.
כמו כן דור ישן יותר שחלקם לא עשו שיננית פעם אחת ועם שיניים מתפקדות רגילות בגיל 70+ אוי לא השיניים ינשרו להם בגיל 100 (ציניות)
בכל מקרה אין לך מה לבלבל את המוח ''אם לא תעשה מהר מאוד תצטרך טיפול שורשים'' באמת עדיף שלא תגיב עם הידע הזה.

אולי זה המקרה הספציפי שלך, לא כל מי שלא עושה שיננית ''יצטרך טיפול שורשים במהרה'' וכנראה גם לא כל מי ששומר על היגיינה של הפה יהיה חף מבעיות שיניים, גנטיקה.

נערך לאחרונה:
עשיתי כמה פעמים בחיי, אבל אצל רופא שיניים. זו פרוצדורה לא זולה, אבל שווה כל שקל אם הרופא איכותי.
אפשר גם לעשות לבד, אבל זה לא מומלץ לפעם ראשונה (לפעמים שלאחר מכן זה אפשרי).

מה שעושים הוא מייצרים לך פלטות מפלסטיק לפני מבנה השיניים שלך כמו שעושים אצל אתלטים מקצועיים לשמירה על השיניים או לאחר יישור שיניים ועליו אתה בעצם מורח משחה/חומר מיוחד ומסתובב עם זה כמה שבועות. מביאים לך את החומר בריכוזים שונים כך שצריך להחליף בין הימים/שבועות את הריכוזיות. באופן עקרוני הריכוז הגבוה היה מאוד כואב, אבל זה משתנה מאדם לאדם.

אני כבר בערך 10 שנים ללא הלבנה ומתחזק עם זה עם שיננית שיש לה מכשיר שנקרא פרופיג'ט. זה ניקוי עם מכשיר מיוחד שמשפריץ אבקה (בד"כ סודה) שעושים לאחר ניקוי שיננית רגיל. אם תעשה את זה כל חצי שנה, יהיו לך שיניים לבנות ללא צורך בהלבנה קבועה. ההלבנה נחוצה רק לפעם ראשונה וזה גם לא בהכרח נחוץ ויתכן ופרופיג'ט יעשה את העבודה ויביא לך את התוצאה הרצויה מבלי להוציא אלפי שקלים על הלבנה מקצועית.

יש אופציה, שלא ניסיתי, לבצע הלבנה עם לייזר. לפי מה שהסבירו לי בזמנו (לא נכנסתי לזה לעומק) זה לא מחזיק כמו הלבנה עם משחות מיוחדות שהולכים איתן ימים/שבועות.

בעיקרון לאחר ההלבנה הראשונה יש לך כבר את הפלטות לפי מבנה הישינים שלך ואפשר לרכוש רק את החומר. הייתי מזמין ב eBay ממוכרים עם רייטינג גבוה או באמאזון. את % הריכוזיות הרופא שיניים אמור לקבוע לפי צבע השן וכמה אפשר להלבין אותה. לא ממליץ לרכוש סתם ריכוזיות ולנסות כי יתכן ותעשה נזק לשיינים (וזה עלול גם לכאוב). הינה מה שהייתי משתמש בו:
https://www.amazon.com/Philips-Zoom-Nite-White-Syringes/dp/B00AK5BMRK

זו ריכוזיות גבוהה יחסית שלא הולכים איתה יותר מכמה שעות. כל מה שהיה מעל 18% עשה לי כאבים ברמה שחותכים לך את החניכיים ודופקים על השיניים עם פטיש. זה לא נעים, אבל נסבל.

בזמנו הזמנתי את החומר,יש לי כמה מזרקים בארון,הבעיה שלא עשיתי עדיין פלטה מתאימה.
יש את המדבקות האלו של crast,הן מלבינות דיי טוב אבל לא כמו הג'ל

טוב, מקווה שאתרום מנסיוני, אחרי שבדקתי את כל השיטות להלן הממצאים: עשיתי הלבנה בלייזר אצל הרופא, לקח כ 45 דקות, 3 מקטעים של 15 דקות (לפני ההלבנה עשיתי שיננית-חובה). היה שינוי...להגיד לכם מהותי ??? שינוי בקטנה , זה יותר להגיד שהשיניים מבריקות מאשר לבנות (כמו אוטו ישן שתשטוף ותעשה פוליש, הוא יבריק אבל לא יחזור לצבע המקורי) כך שדיי התאכזבתי וזה עלה 2000 שח.
בנוסף, קבלתי סד מפלסטיק הבייתה לשים שבוע (החומר שהרופא נתן הספיק לשבוע) הוא נתן פיליפס זום 6.
שוב השינוי היה מינורי והרופא אמר גם לא לצפות יותר מידי... בדקתי ב ebay וראיתי שיש חומר עם ריכוז יותר גבוה פיליפס זום 14 ועולה גרושים. עלה לי כ 120 שח כולל משלוח כמות ל 3 שבועות.. ושוב זה הבריק לי את השיניים אבל לא נתן את האפקט של הכוכבים בהוליווד מכיוון שאצלהם זה למיניציה.
מסקנות: הכל תלוי בנקודת הפתיחה , בחור בן 20 יש סיכוי הצלחה הרבה יותר גבוהים מבחור בן 50. בנוסף אל תצפו ליותר מידי.
מי שרוצה שיניים לבנות ממש ממש זה רק למיניציה, בארץ זה יקר בטירוף רמות של 70-80 אשח ובחול אפשר ברמות של 8-20 אשח
מקווה שעזרתי

הרגשתי צורך להגיב כי אני מכיר אנשים שעשו שיננית פעם אחת בחיים שלהם והרופאה אמרה שהשיניים שלהם במצב מצוין ולא זקוקים לשום טיפול.
כמו כן דור ישן יותר שחלקם לא עשו שיננית פעם אחת ועם שיניים מתפקדות רגילות בגיל 70+ אוי לא השיניים ינשרו להם בגיל 100 (ציניות)
בכל מקרה אין לך מה לבלבל את המוח ''אם לא תעשה מהר מאוד תצטרך טיפול שורשים'' באמת עדיף שלא תגיב עם הידע הזה.

אולי זה המקרה הספציפי שלך, לא כל מי שלא עושה שיננית ''יצטרך טיפול שורשים במהרה'' וכנראה גם לא כל מי ששומר על היגיינה של הפה יהיה חף מבעיות שיניים, גנטיקה.

הייתי אצל שיננית פעמיים בחיים (שיננית זה זאת שעושה ניקוי אבנית כן? כי זה מה שעשיתי), שתי הפעמים היו כשהייתי מעל גיל 30, היום בגיל 37 יש לי רק סתימה אחת שעשיתי לפני 4 שנים וזהו, ואני לא מקפיד איזה הקפדה יתרה על היגיינת הפה, מצחצח בבוקר וזהו. מצד שני הכרתי אנשים שמקפידים לצחצח פעמיים ביום, חוט דנטלי אחרי ארוחה, שיננית כל כמה זמן וכל הפה שלהם חורים וסתימות.
אז המקרה הפרטי שלי אולי לא דוגמא לכלל אבל גם מקרה פרטי של עוז זה לא דוגמה ומוגזם להגיד דבר כזה:

• פותח/ת השרשור
טוב, מקווה שאתרום מנסיוני, אחרי שבדקתי את כל השיטות להלן הממצאים: עשיתי הלבנה בלייזר אצל הרופא, לקח כ 45 דקות, 3 מקטעים של 15 דקות (לפני ההלבנה עשיתי שיננית-חובה). היה שינוי...להגיד לכם מהותי ??? שינוי בקטנה , זה יותר להגיד שהשיניים מבריקות מאשר לבנות (כמו אוטו ישן שתשטוף ותעשה פוליש, הוא יבריק אבל לא יחזור לצבע המקורי) כך שדיי התאכזבתי וזה עלה 2000 שח.
בנוסף, קבלתי סד מפלסטיק הבייתה לשים שבוע (החומר שהרופא נתן הספיק לשבוע) הוא נתן פיליפס זום 6.
שוב השינוי היה מינורי והרופא אמר גם לא לצפות יותר מידי... בדקתי ב ebay וראיתי שיש חומר עם ריכוז יותר גבוה פיליפס זום 14 ועולה גרושים. עלה לי כ 120 שח כולל משלוח כמות ל 3 שבועות.. ושוב זה הבריק לי את השיניים אבל לא נתן את האפקט של הכוכבים בהוליווד מכיוון שאצלהם זה למיניציה.
מסקנות: הכל תלוי בנקודת הפתיחה , בחור בן 20 יש סיכוי הצלחה הרבה יותר גבוהים מבחור בן 50. בנוסף אל תצפו ליותר מידי.
מי שרוצה שיניים לבנות ממש ממש זה רק למיניציה, בארץ זה יקר בטירוף רמות של 70-80 אשח ובחול אפשר ברמות של 8-20 אשח
מקווה שעזרתי
לא מחפש להיות שחקן הוליווד, אלא טיפה להלבין את השיניים בשביל להעלים טיפה את הגוון הצהוב בשיניים.

הייתי אצל שיננית פעמיים בחיים (שיננית זה זאת שעושה ניקוי אבנית כן? כי זה מה שעשיתי), שתי הפעמים היו כשהייתי מעל גיל 30, היום בגיל 37 יש לי רק סתימה אחת שעשיתי לפני 4 שנים וזהו, ואני לא מקפיד איזה הקפדה יתרה על היגיינת הפה, מצחצח בבוקר וזהו. מצד שני הכרתי אנשים שמקפידים לצחצח פעמיים ביום, חוט דנטלי אחרי ארוחה, שיננית כל כמה זמן וכל הפה שלהם חורים וסתימות.
אז המקרה הפרטי שלי אולי לא דוגמא לכלל אבל גם מקרה פרטי של עוז זה לא דוגמה ומוגזם להגיד דבר כזה:

אתה בא להגיד לי שאתה בן 37 ועשית שיננית רק פעמיים בחיים שלך? מהר אתה צריך לעשות עץ שורשים עד להומו ארקטוס

אתה בא להגיד לי שאתה בן 37 ועשית שיננית רק פעמיים בחיים שלך? מהר אתה צריך לעשות עץ שורשים עד להומו ארקטוס

אני בן 29 ועשיתי רק פעם אחת לפני שנה (וזה הפעם ראשונה שמישהו התעסק לי בשיניים)

אפשר לקנות ערכה להלבנת שיניים בריכוז 44%, עם תאורה להגברת מהירות הפעולה של החומר הפעיל וזוג סדים לשיניים שמותאמים על ידי חימום במים. מקבלים גם 10 מזרקים בכמות כוללת של 50cc לשימוש ארוך.

בארץ רוצים קרוב ל- 800 ש"ח לערכה דומה עם אותו ריכוז של חומר פעיל ומצדיקים את המחיר על ידי סד דק לשיניים שטכנאי מכין לפי מידות, אבל אין באמת צורך בסד כזה, אפשר להסתפק בסד שמותאם אישית על ידי חימום במים כמו בערכה המדוברת. הסד אומנם לא יהיה נוח ודק כמו סד מותאם אישית על ידי טכנאי, אבל מצד שני אתם תחסכו 700 ש"ח. גם ככה בסך הכל צריך להיות עם הסד 30 דקות.

https://www.amazon.com/gp/product/B00AEBYP0G

1.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית