הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יישור שיניים קל, אשמח להמלצות 😃

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
היה לי גשר קלאסי לפני עשר שנים, והקיבוע נקרע והחלה תזוזה, והגעתע למסקנה שאני רוצה ליישר שוב לחזור לחיוך מושלם.

רציתי לשאול אם יש מישהו שעשה טיפול יישור לאחר שכבר היה גשר, כיוון שמדובר בהליך מאוד קצר לפי איך שזה נראה, אבל לצערי המחירים בשמיים למרות זאת, אני יודע שיש גשרים קלאסיים במחירים גבוהים, ויש שקופים במחירים עוד יותר גבוהים.

אשמח לשמוע ממי שניסה

היה לי גשר בחטיבה
לא שמו קיבוע
עשיתי שוב בגיל 22 בערך גשר פעם שניה, הייתי איתו עוד איזה שנה וחצי +-, תענוג (לא)
הפעם שמו קיבוע
עשיתי דרך מכבי, עם מכבי שלי יצא בסביבות ה6-7 אלף שח כולל הכל, נראה לי סביר

• פותח/ת השרשור
היה לי גשר בחטיבה
לא שמו קיבוע
עשיתי שוב בגיל 22 בערך גשר פעם שניה, הייתי איתו עוד איזה שנה וחצי +-, תענוג (לא)
הפעם שמו קיבוע
עשיתי דרך מכבי, עם מכבי שלי יצא בסביבות ה6-7 אלף שח כולל הכל, נראה לי סביר

האמת נקרע לי הקיבוע בשן אחת והיא היחידה שזזה
וזה טיפול כנראה של חודשיים בגג
אבל המחיר הוא זהה וזה הזוי 6000 שקל על גשר להזיז שן אחת זה נראה לי מטורף

בדר''כ שנה-שנתיים אחרי יישור שיניים התזוזה של השיניים גם אם אין קיבוע היא מינימלית, מוזר שאתה צריך יישור מחדש

• פותח/ת השרשור
בדר''כ שנה-שנתיים אחרי יישור שיניים התזוזה של השיניים גם אם אין קיבוע היא מינימלית, מוזר שאתה צריך יישור מחדש
עשיתי יישור שיניים לפני עשר שנים
הקיבוע נקרע לפני שנתיים ושן אחת החלה לזוז בקצב מהיר

וואלה גם לי בדיוק נקרע פה קצת הריבוע לפני כמה ימים זה קריטי? כי רק עוד חודש יש לי תור לרופא

• פותח/ת השרשור
וואלה גם לי בדיוק נקרע פה קצת הריבוע לפני כמה ימים זה קריטי? כי רק עוד חודש יש לי תור לרופא

שמע השינויים התחילו אחרי חצי שנה בחלק שנקרע בו הקיבוע, מניח שחודש זה ממש מעט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית