הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגן שיניים לאימונים

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
בזמן האחרון אני יותר ויותר שם לב שאני מאד חורק שיניים באימונים, ואולי כדאי להקדים תרופה למכה ולקנות מגן שיניים לפני שאעשה לעצמי נזק.
יש מישהו פה שיצא לו להשתמש באחד ויכול להמליץ? במבט חטוף באינטרנט ראיתי מחירים של 30-40 דולר וזה נשמע לי קצת מוגזם. הייתי בטוח שזה יהיה מתחת ל10 דולר בשביל דבר כזה..

יש בדקאתלון מגן שיניים ב18 ש"ח, אבל לפי דעתי הוא עבה מדי ויכול להיות לא כל כך נוח.
קניתי גם את המגן שיניים הזה:
RDX Gel Gum Shield & Case Teeth Grinding Mouth Guard Boxing MMA Rugby Mouthpiece | eBay
עוד לא הרתחתי אותו כי יש לי את המגן מדקאתלון אבל אנשים מהמכון שלי משתמשים בו והם מרוצים. וגם את שאר הציוד שלי לMMA קניתי מהחנות הזאת ואני מאוד מרוצה מהם.

• פותח/ת השרשור
יש בדקאתלון מגן שיניים ב18 ש"ח, אבל לפי דעתי הוא עבה מדי ויכול להיות לא כל כך נוח.
קניתי גם את המגן שיניים הזה:
RDX Gel Gum Shield & Case Teeth Grinding Mouth Guard Boxing MMA Rugby Mouthpiece | eBay
עוד לא הרתחתי אותו כי יש לי את המגן מדקאתלון אבל אנשים מהמכון שלי משתמשים בו והם מרוצים. וגם את שאר הציוד שלי לMMA קניתי מהחנות הזאת ואני מאוד מרוצה מהם.
נראה מבטיח. יש איזשהו פרמטרים לבדוק כדי לדעת אם מגן כלשהו הוא איכותי יותר או פחות?
לכמה זמן אמור להחזיק לי אחד כזה?

נראה מבטיח. יש איזשהו פרמטרים לבדוק כדי לדעת אם מגן כלשהו הוא איכותי יותר או פחות?
לכמה זמן אמור להחזיק לי אחד כזה?
הפרמטרים שאני יכול לחשוב עליהם הם מחיר, עובי ונוחות.
מגנים זולים מדי אולי יהיו עבים מדי במקומות הלא נכונים, לא יהיו נוחים כל כך ויחליקו.
אבל מצד שני, אין סיבה לקנות מגן שיניים יקר כשהמטרה היא רק לא לחרוק שיניים.
כשאני חיפשתי מגן שיניים חיפשתי משהו במחיר סביר ומותג מוכר או דירוג טוב.
אני חושב שלשימוש שלך יתאים מגן בסגנון ששלחתי כי הוא קטן ולא עבה מדי. אתה רוצה לשים אותו ולשכוח שהוא שם כשאתה בסטים כבדים. מגן עבה אולי יפריע לך לנשום וגם יסיח את דעתך כי חלק מהריכוז ילך על לסגור את הפה. וגם אין סיבה להשתמש במגן עבה כשהמטרה זה רק לא לחרוק שיניים.

מגן שיניים אמור לשרוד כמה שנים.
אתה צריך להחליף מגן שיניים בכמה מקרים:
1. מתחילים להיות חורים במגן
2. הוא מתחיל להחליק
3. הוא מלוכלך ומגעיל מדי (שטוף את המגן בסוף כל שימוש כדי למנוע את זה).
4. שינויים במבנה הפה.

• פותח/ת השרשור
הפרמטרים שאני יכול לחשוב עליהם הם מחיר, עובי ונוחות.
מגנים זולים מדי אולי יהיו עבים מדי במקומות הלא נכונים, לא יהיו נוחים כל כך ויחליקו.
אבל מצד שני, אין סיבה לקנות מגן שיניים יקר כשהמטרה היא רק לא לחרוק שיניים.
כשאני חיפשתי מגן שיניים חיפשתי משהו במחיר סביר ומותג מוכר או דירוג טוב.
אני חושב שלשימוש שלך יתאים מגן בסגנון ששלחתי כי הוא קטן ולא עבה מדי. אתה רוצה לשים אותו ולשכוח שהוא שם כשאתה בסטים כבדים. מגן עבה אולי יפריע לך לנשום וגם יסיח את דעתך כי חלק מהריכוז ילך על לסגור את הפה. וגם אין סיבה להשתמש במגן עבה כשהמטרה זה רק לא לחרוק שיניים.

מגן שיניים אמור לשרוד כמה שנים.
אתה צריך להחליף מגן שיניים בכמה מקרים:
1. מתחילים להיות חורים במגן
2. הוא מתחיל להחליק
3. הוא מלוכלך ומגעיל מדי (שטוף את המגן בסוף כל שימוש כדי למנוע את זה).
4. שינויים במבנה הפה.
נשמע טוב, תודה על התשובה המפורטת, נראה לי אז שאזמין אותו

יצא לי לשמוע ביקורות טובות על ניו אייג׳ 6DS אבל לא ניסיתי בעצמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית