הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינוקסידיל+חומרים

David.B

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם -
שאלה ואשמח לתגובה של מנהלים/חברה בעלי ידע ולא השערות שיוכלו לתת מענה.
האם שילוב של מינוקסדיל(לשיער הראש) בעת שימוש בחומרים זה משהו בעייתי ?
האם עדיפות לא להיכנס לסייקל תוך כדי שימוש בתרופה -ואז משמע כניסה לסייקל בלתי אפשרית מיכוון ואופן השימוש במינוקסי' הוא ממושך ?
@frozen @Mike @kotzer

אני לא מנהל, ולא מכיר את החומר הפעיל במינוקסידיל..
מה שאני כן יודע זה שיש נגזרות מסויימות שידועות כbig no no עם פינסטריד שזה החומר הפעיל בפרופסיה, nor19 (ננדרולון..טרן), על מינוקסידיל לא ידוע לי

באופן כללי חשוב לדעת שאדם עם נטיה להתקרחות(כמוך) וסטרואידים זה מתכון כמעט בטוח להאצת התקרחות...
והמינוקסידיל לא יעזור לך בזה..

נערך לאחרונה:
אם אתה סביר בהבנה של אנגלית - חפש ב youtube משתמש בשם more plates more dates....

חוץ מהשם (הקצת דבילי) של הערוץ שלו - יש שם המון מידע וחומרים מעולים בקשר לכמעט כל סוג של סטרואידים - המון חומר על סארמס - ובגלל שבאופן אישי יש לו בעיות התקרחות (שכנראה מטופלות היטב - כי זה לא כל כך נראה) - יש לו המון המון סרטונים בקשר למינוקסידיל ובכלל פתרונות התקרחות שלפי מצב השיער שלו - כנראה עובדים. הכל מבוסס מדעית ולרוב הוא מפנה למחקרים מדעיים.

לגבי הסרטונים שלו שעוסקים במינוקסי והתקרחות - ראיתי יש לו הרבה בערוץ, אלא שדי דילגתי עליהם, כי אישית אין לי בעיה בתחום. אם לשפוט מסרטונים אחרים - הבן אדם מבין, חוקר, מפנה למחקרים - ובטוח תמצא שם תשובות.

כך או כך - ערוץ מומלץ.

בקיצור - תיכנס לערוץ הזה ותמצא שם כנראה לא רק תשובות לשאלה שלך אלא עוד המון פתרונות להתקרחות - ובפרט בהקשר של סייקלים, טסט, סארמים וחומרים בכלל.

בהצלחה.

עוד שני דברים -

1. מה שרשם MR GENT - בגדול נכון. נטיה להתקרחות + סטרואידים זה לא שילוב אידיאלי בלשון המעטה - אבל --- יש סטרואידים ויש סטרואידים - וגם - יש פתרונות. שוב - מפנה לערוץ. אם השיער שלך חשוב לך, בלי קשר למינוקסי - אל תעשה סייקל בלי לבדוק איך החומרים שבחרת משפיעים על התקרחות - כי בחירה של חומרים לא נכונים (נגזרות DHT ועוד) עלולה להחמיר מאוד את המצב.

2. לא שהתקרחות זה סוף העולם, אבל תתעלם מאלה שבטח תכף ימליצו לך פסיכולוג, להיות גבר ולחיות עם זה וכל מיני רעיונות כאלה...

שוב בהצלחה.

אם אתה מחפש לעזור לצמיחת השיער בראש אז סטרואידים זו לא הדרך בשבילך.
קשה לדעת האם יש בעיה עם התרופה הזאת כי מנגנון הפעולה שלה לא ידוע ממש, לא נראה שזה משהו שקשור למטבוליזם ההורמונלי, אבל קשה להיות בטוח.
ככה או ככה הייתי נמנע

ממליץ לך לברר על המוצר
RU-58841
מוצר בעייתי. היה פוסט שמישהו השתמש בזה, ומסתבר שזה דפק לו את הקולטנים האנדרוגונים בשריר הלב ונשאר לו רק שנה או שנתיים לכל היותר לחיות (או שימצא תרומה של לב).

מוצר בעייתי. היה פוסט שמישהו השתמש בזה, ומסתבר שזה דפק לו את הקולטנים האנדרוגונים בשריר הלב ונשאר לו רק שנה או שנתיים לכל היותר לחיות (או שימצא תרומה של לב).
המוצר מונע גישה של dht לגוף, לכן משתמשים בו בצורה חיצונית על השיער, אם אתה מכניס אותו לגוף שלא בצורה חיצונית על השיער, נגיד דרך הפה וכדומה, זה אכן מתכון לצרות

המוצר מונע גישה של dht לגוף, לכן משתמשים בו בצורה חיצונית על השיער, אם אתה מכניס אותו לגוף שלא בצורה חיצונית על השיער, נגיד דרך הפה וכדומה, זה אכן מתכון לצרות
לא בטוח איך הוא לקח את זה, אבל יכול להיות שחלק מהתרופה גם נכנסת למחזור הדם אחרי שמורחים אותה על העור.
המוצר לא מונע רק גישה של ה-dht, הוא מונע כל גישה של כל הורמון שעושה שימוש ברצפטורים האנרדרוגנים.

לא בטוח איך הוא לקח את זה, אבל יכול להיות שחלק מהתרופה גם נכנסת למחזור הדם אחרי שמורחים אותה על העור.
המוצר לא מונע רק גישה של ה-dht, הוא מונע כל גישה של כל הורמון שעושה שימוש ברצפטורים האנרדרוגנים.
המוצר עושה את העבודה על הנייר וגם בפועל אבל צריך להיות איתו זהיר, זה למה אגב תרופות נגד התקרחות שצורכים בצורה אוראלית כמו פרופסיה וכדומה זה big no No..

תהיו לי בריאים,
הקשר בין מינוקסידיל לקולטנים אנדרוגנים הוא מקרי בהחלט.
סך הכל מרחיב כלי דם באיזור שמורחים אותו.

תהיו לי בריאים,
זה המנגנון המוצע, אבל יש לו תופעות לוואי נוספות שיכולות להצביע שאולי יש לו קשר הורמונלי, לא ברור

תהיו לי בריאים,

אז אפשר למרוח מינוקסידיל גם על ה"זרבוב" בשביל לקבל עוד 2-3 ס"מ? 😱
וואי.. חלום להגיע ל7 ס"מ! 🤣

זה בינתיים נשאר ב"אולי".

נלך עם מה שאנחנו יודעים בוודאות
מסכים איתך, למרות שעדיין אני חושב שהוא קצת מפספס את המטרה לקחת סטרואידים אם בין השאר הוא מנסה להחיות את השיער שלו.
רוב מה שאפשר להשיג עם סטרואידים אפשר להשיג גם בלי (אלא אם אתה באמת רוצה להיות מאסיבי בטירוף), אבל להחיות את השיער זה קצת יותר מסובך

מסכים איתך, למרות שעדיין אני חושב שהוא קצת מפספס את המטרה לקחת סטרואידים אם בין השאר הוא מנסה להחיות את השיער שלו.
רוב מה שאפשר להשיג עם סטרואידים אפשר להשיג גם בלי (אלא אם אתה באמת רוצה להיות מאסיבי בטירוף), אבל להחיות את השיער זה קצת יותר מסובך
עד שארדואן ייסגור את הגבולות הנושא פתיר.

אם כי חייב להגיד שכל המושתלים שאני רואה נראים פתטיים.

עם סטרואידים המאבק בנשירה למי שיש נטיה מאוד מסובך כי גם אם אתה משתמש בחומרים שיש להם אינטרקציה טובה עם חוסם dht בתרופה זו או אחרת גם האנדרוגניות משחקת תפקיד מרכזי בעניין.

שיחליט מה יותר חשוב לו, זה לא משהו שאפשר לייעץ לו בפורום . עלול להיות השלכות להחלטות האלה לכאן ולכאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית