עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן חברים
מתלבט
כרגע יש לי ספורט׳ז מנוע 2.0שנת 2015
והייתי רוצה לרדת מג׳יפון.
ל טויוטה קורולה gli מנוע 1600 2017
57,000קמ
מה דעתכם?
בטיחותית?
חסכונית?
אמינה?
מרווחת?
אוהב בדם את הבנזין!
האם אתה עם מנוע 1.5 נניח ותיהיה עמוס ותסע נסיעה ארוכה,הרכב ״סוחב״ סבבה?
מרוצה מאוד מבחינת הרכב(תלוי מאוד מנוע 2.0)תלוי קודם כל בסוג, מניח שסדאן? שמע קורולה זו קלאסיקה. לא הרכב שיפיל אותך מהרגליים, אבל אמין, חסכוני יחסית לקט', נוח. ממליץ לך להיכנס לאתר אוטו, גם מעלים סרטוני יוטיוב על רכבים. זה יענה לך על רוב השאלות.
בקשר לספורטז חייב להגיד שזה העיקרי ששמתי עליו עין לעוד שנה שנתיים, למה מחליף? מרוצה סהכ? הרכב הבא שלי או הוא או הקיה אקסיד החדשה, תלוי אם אני אהיה מוכן להשקיע בשבילה את הכסף הנוסף חחח
קורולה אוטו נהדר, בטח שכדאי. "כן" על כל השאלות.
בקשר להיברידי - לא הייתי הולך על רכב כזה, ולא בגלל חוסר בעוצמה כי זה לא נכון (המנוע החשמלי עובד במהירויות נמוכות, ואז מנוע הבנזין נכנס לפעולה).
הבעיה עם רכב כלאיים היא שכשמנוע חשמלי שובק חיים (קורה כל כמה שנים) תצטרך להיפרד מכמה אלפי שקלים.
בקיצור, הקורולה בחירה מעולה
למה החלטת שהמנוע שובק חיים?
יש לי כמה וכמה מכרים שנוסעים על יונאי איוניק והמנוע מעולה, ניצח גם כרכב השנה איפשהו אם אני לא טועה.
עוד לא שמעתי על היברידית שדורשת החלפה כל כמה שנים, בממוצע הסוללות הולכות אחרי 6 שנים,האיוניק אכן רכב מעולה וכמעט קניתי אותו שנה שעברה.
בנוגע להוצאה הכבדה - התכוונתי לסוללה*** של הרכב, שאותה מחליפים כל כמה שנים... חתיכת הוצאה
יד 1 פרטיתרכב מעולה מכל הבחינות שכתבת, המינוס היחיד שאני יכול לחשוב זה בידוד רעשים שזה אופייני לכל היפניות.
בשנתונים האלו הייתי מחפש רכב שטופל לפי הספר ואולי אפילו מאחד שהוציא אותה מהסוכנות..
מציע שתעשה סיבוב לפני קניה, לפי מה שאני זוכר הגיר בדגם הזה הוא רציף ולא כולם מתרגלים.
עוד לא שמעתי על היברידית שדורשת החלפה כל כמה שנים, בממוצע הסוללות הולכות אחרי 6 שנים.
הדבר החשוב ביותר בקניית רכב זה היסטוריית טיפולים, רכב שטופל כמו שצריך בחלקים איכותיים עדיף על רכב עם ק"מ נמוך שטופל גרוע/לא בזמן...יד 1 פרטית
עוד לא הגעתי לספר הטיפולים...
אכן גיר רציף
מה אני ״אמור״ להרגיש??
*באמת בכל חוות הדעת המינוס שכולם אמרו זה בידוד הרעשים.
אבל יש לי גם ככה רעשים בתוך הרכב חחח
משהו דומה, באוטומט אתה רגיל לקיק ואז העברת הילוך...מין התחלת נסיעה של הילוך ראשון כזה(קפיצה)?
מאכזב ..לא להאמין!!!
אני מצלצל לבן אדם שניפגש
אומר לי בא מישו על הבוקר ספר שקלים
לקח תרכב,בלי בדיקה בלי כלום.