הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טויוטה קורולה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
מתלבט
כרגע יש לי ספורט׳ז מנוע 2.0שנת 2015
והייתי רוצה לרדת מג׳יפון.
ל טויוטה קורולה gli מנוע 1600 2017
57,000קמ

מה דעתכם?
בטיחותית?
חסכונית?
אמינה?
מרווחת?

אהלן חברים
מתלבט
כרגע יש לי ספורט׳ז מנוע 2.0שנת 2015
והייתי רוצה לרדת מג׳יפון.
ל טויוטה קורולה gli מנוע 1600 2017
57,000קמ

מה דעתכם?
בטיחותית?
חסכונית?
אמינה?
מרווחת?

כקו כללי אם אתה מחפש חיסכון הייתי ממליץ על רכב היברידי.

מבחינת אמינות כמובן שטויוטה מעולה, כמו כן הונדה / מאזדה / יונאי.

בטיחות אתה יכול לקרוא על כל רכב בנפרד ולקבל החלטה.

אישית נוהג כבר שנתיים על הונדה סיוויק 1.5 שנת 2018 ומרוצה עד מעל הראש.

• פותח/ת השרשור
אוהב בדם את הבנזין!
האם אתה עם מנוע 1.5 נניח ותיהיה עמוס ותסע נסיעה ארוכה,הרכב ״סוחב״ סבבה?

אוהב בדם את הבנזין!
האם אתה עם מנוע 1.5 נניח ותיהיה עמוס ותסע נסיעה ארוכה,הרכב ״סוחב״ סבבה?

כן הוא עם טורבו אז הוא מפיק 182 כ״ס,
בעיה של כוח ממש אין לרכב הזה.

יש את הדגם המשפחתי שגם לא רע בכלל.

תלוי קודם כל בסוג, מניח שסדאן? שמע קורולה זו קלאסיקה. לא הרכב שיפיל אותך מהרגליים, אבל אמין, חסכוני יחסית לקט', נוח. ממליץ לך להיכנס לאתר אוטו, גם מעלים סרטוני יוטיוב על רכבים. זה יענה לך על רוב השאלות.

בקשר לספורטז חייב להגיד שזה העיקרי ששמתי עליו עין לעוד שנה שנתיים, למה מחליף? מרוצה סהכ? הרכב הבא שלי או הוא או הקיה אקסיד החדשה, תלוי אם אני אהיה מוכן להשקיע בשבילה את הכסף הנוסף חחח

קורולה אוטו נהדר, בטח שכדאי. "כן" על כל השאלות.
בקשר להיברידי - לא הייתי הולך על רכב כזה, ולא בגלל חוסר בעוצמה כי זה לא נכון (המנוע החשמלי עובד במהירויות נמוכות, ואז מנוע הבנזין נכנס לפעולה).
הבעיה עם רכב כלאיים היא שכשמנוע חשמלי שובק חיים (קורה כל כמה שנים) תצטרך להיפרד מכמה אלפי שקלים.
בקיצור, הקורולה בחירה מעולה

• פותח/ת השרשור
תלוי קודם כל בסוג, מניח שסדאן? שמע קורולה זו קלאסיקה. לא הרכב שיפיל אותך מהרגליים, אבל אמין, חסכוני יחסית לקט', נוח. ממליץ לך להיכנס לאתר אוטו, גם מעלים סרטוני יוטיוב על רכבים. זה יענה לך על רוב השאלות.

בקשר לספורטז חייב להגיד שזה העיקרי ששמתי עליו עין לעוד שנה שנתיים, למה מחליף? מרוצה סהכ? הרכב הבא שלי או הוא או הקיה אקסיד החדשה, תלוי אם אני אהיה מוכן להשקיע בשבילה את הכסף הנוסף חחח
מרוצה מאוד מבחינת הרכב(תלוי מאוד מנוע 2.0)
שמעתי שמנוע 1.6 חלש יחסית.
בא לי לרדת מגיפון כמו שכתבתי,הח׳ברה שלי גדלו ויכולים להיכנס עצמאית לרכב 😃
לא אקח בוודאות היברידי,אני סולד מזה.
רק בנזין
הבנתי גם שהרכב הזה שכיר(קניה/מכירה)
חלקים מקוריים לא יקרים בכלל
בקיצור נראה ונשמע לי גם מכם שזו עסקה טובה.
מאחל לעצמי להכנס למשפחת טויוטה
ופעם הבאה ללכת על המלכה

קורולה אוטו נהדר, בטח שכדאי. "כן" על כל השאלות.
בקשר להיברידי - לא הייתי הולך על רכב כזה, ולא בגלל חוסר בעוצמה כי זה לא נכון (המנוע החשמלי עובד במהירויות נמוכות, ואז מנוע הבנזין נכנס לפעולה).
הבעיה עם רכב כלאיים היא שכשמנוע חשמלי שובק חיים (קורה כל כמה שנים) תצטרך להיפרד מכמה אלפי שקלים.
בקיצור, הקורולה בחירה מעולה

למה החלטת שהמנוע שובק חיים?
יש לי כמה וכמה מכרים שנוסעים על יונאי איוניק והמנוע מעולה, ניצח גם כרכב השנה איפשהו אם אני לא טועה.

למה החלטת שהמנוע שובק חיים?
יש לי כמה וכמה מכרים שנוסעים על יונאי איוניק והמנוע מעולה, ניצח גם כרכב השנה איפשהו אם אני לא טועה.

האיוניק אכן רכב מעולה וכמעט קניתי אותו שנה שעברה.
בנוגע להוצאה הכבדה - התכוונתי לסוללה*** של הרכב, שאותה מחליפים כל כמה שנים... חתיכת הוצאה

רכב מעולה מכל הבחינות שכתבת, המינוס היחיד שאני יכול לחשוב זה בידוד רעשים שזה אופייני לכל היפניות.
בשנתונים האלו הייתי מחפש רכב שטופל לפי הספר ואולי אפילו מאחד שהוציא אותה מהסוכנות..
מציע שתעשה סיבוב לפני קניה, לפי מה שאני זוכר הגיר בדגם הזה הוא רציף ולא כולם מתרגלים.
האיוניק אכן רכב מעולה וכמעט קניתי אותו שנה שעברה.
בנוגע להוצאה הכבדה - התכוונתי לסוללה*** של הרכב, שאותה מחליפים כל כמה שנים... חתיכת הוצאה
עוד לא שמעתי על היברידית שדורשת החלפה כל כמה שנים, בממוצע הסוללות הולכות אחרי 6 שנים,
כל סוכנות רכב מציעה ביטוח סוללות גם אחרי סיום האחריות (5 שנים או 100K בד"כ), שווה לבדוק עם היבואן.
למשלה טויוטה מציעה ביטוח סוללות לכל החיים שמחדשים כל שנה. חבל לפסול היברידית מהסיבה הזו.

• פותח/ת השרשור
רכב מעולה מכל הבחינות שכתבת, המינוס היחיד שאני יכול לחשוב זה בידוד רעשים שזה אופייני לכל היפניות.
בשנתונים האלו הייתי מחפש רכב שטופל לפי הספר ואולי אפילו מאחד שהוציא אותה מהסוכנות..
מציע שתעשה סיבוב לפני קניה, לפי מה שאני זוכר הגיר בדגם הזה הוא רציף ולא כולם מתרגלים.
יד 1 פרטית
עוד לא הגעתי לספר הטיפולים...
אכן גיר רציף
מה אני ״אמור״ להרגיש??
*באמת בכל חוות הדעת המינוס שכולם אמרו זה בידוד הרעשים.
אבל יש לי גם ככה רעשים בתוך הרכב חחח

עוד לא שמעתי על היברידית שדורשת החלפה כל כמה שנים, בממוצע הסוללות הולכות אחרי 6 שנים.

החלפה של סוללה, לא הרכב/מנוע כולו...
כן, 6 שנים נשמע הגיוני.
אני נתקלתי גם בסיפור של 5 שנים.

יד 1 פרטית
עוד לא הגעתי לספר הטיפולים...
אכן גיר רציף
מה אני ״אמור״ להרגיש??
*באמת בכל חוות הדעת המינוס שכולם אמרו זה בידוד הרעשים.
אבל יש לי גם ככה רעשים בתוך הרכב חחח
הדבר החשוב ביותר בקניית רכב זה היסטוריית טיפולים, רכב שטופל כמו שצריך בחלקים איכותיים עדיף על רכב עם ק"מ נמוך שטופל גרוע/לא בזמן...
הרכב 3 שנים על הכביש מאמין שהוא טיפל בוא במוסך מורשה טויוטה, רק תבדוק שהכל היה בזמן, ניתן אפילו להוציא מהמוסך עצמו.
מבחינת הגיר הוא מרגיש שונה מגיר אוטומט קלאסי, בגדול לא תרגיש העברות בין הילוך להילוך ותחילת הנסיעה תיהיה קצת שונה (לדעתי מתרגלים מהר מאוד)

עדיף בידוד רעשים פחות טוב מאשר את כל הבעיות שיש לאירופיות, זה זניח מבחינתי לגמרי.

• פותח/ת השרשור
מין התחלת נסיעה של הילוך ראשון כזה(קפיצה)?

• פותח/ת השרשור
אני מבין.
אני אשאל למרות שאני כמעט סגור
יש למישו כיון לרכב אחר(חברה אחרת)
על אותו הבסיס?

אתה יכול להציץ בהונדה סיוויק, יונדאי אלנטרה..
אבל אם אתה סגור, לך על הטויוטה רכב שנותן שקט.

• פותח/ת השרשור
לא להאמין!!!
אני מצלצל לבן אדם שניפגש
אומר לי בא מישו על הבוקר ספר שקלים
לקח תרכב,בלי בדיקה בלי כלום.

לא להאמין!!!
אני מצלצל לבן אדם שניפגש
אומר לי בא מישו על הבוקר ספר שקלים
לקח תרכב,בלי בדיקה בלי כלום.
מאכזב ..

האמת שאם כבר, אז תחשוב על הונדה סיוויק. אישית לאהתנסיתי אבל כל מי שמכיר שיש לו אומרשרכב מפנק לגמרי

רכב מעולה, רק ממליץ לקנות לך אחת במצב טוב מליסינג מימוני במחיר מופחת
שים לב שבליסינג לא יהיה רמת גימור GLI אלא SUN שאין כל כך הרבה הבדל למעט מגנזיום ועוד איזה משהו קטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית