עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחפש ביד2?עכשיו ממשיך בחיפושים עד שתיפול בונבונירה נוספת
לא יודע מה הדיבור בחו"ל, ראיתי מה הדיבור בארץ כשחיפשתי, לפני שנה וחצי, לא יודע על מה אתה מדבר "איכות בהתאם", דווקא הגעתי למסקנה שיונדאי/קיה משתלמות לקנות בתור רכב בן כמה שנים, רכבים מאוד אמינים ומאבדים ערך יותר מהר מהטויוטה למשל (כלומר רכב באותו שנתון יעלה פחות)יונדאי בחול ידועות כרכב בסדר. ועולות הרבנ פחות מהמקבילות היפניות. והאיכות שלהם בהתאם. לא התקרבתי אליהם.
שומר נפשו ירחק מיד 2.מחפש ביד2?
מה? 😲שומר נפשו ירחק מיד 2.
רק שמגרשים יש סיכוי שהם יותר מנוסים בלהסתיר בעיות שלא רוצים שתגלה ישר. לגבי אחריות תבדוק טוב על מה האחריות ותקרא תגובות מי מהחברות באמת יממשו את האחריות ומי כאלה שתצטרך לרדוף אחריהם ללא הצלחה.רק מגרשים ״מוכרים״ עם אחריות כזו או אחרת
ברור שבודקים בכל מקרה גם כאן וגם כאן.צודק בהחלט אח
בשתי בדרכים יש תפוחים רקובים.
אבל אפילו במגרשים,אני לוקח את הרכב לבדיקה,כך שהם לא יוכלו לשקר/לבלף.
ביד 2 נכבתי קשות! עם רכב שהורידו לו קמ במד אוץ ומחקו לו ידיים
האחריות לרוב היא אם אני לא טועה
או כמה חודשיים או מס של קמ
וגם מאוד בסיסי גיר+מנוע
כסף ☝️אבל איך מוחקים ידיים?
רגע אפשר להרחיב על זה? מה זה מחקו? מה במשרד הרישוי ממש שינו את כמות הבעלים? איך גילית?כסף ☝️
בגלל זה בודקים רישומים. ברישומים חייב להיות הגיון במספרים, לשחק עם הסופר קילומטראז כל מכונאי יכולצודק בהחלט אח
בשתי בדרכים יש תפוחים רקובים.
אבל אפילו במגרשים,אני לוקח את הרכב לבדיקה,כך שהם לא יוכלו לשקר/לבלף.
ביד 2 נכבתי קשות! עם רכב שהורידו לו קמ במד אוץ ומחקו לו ידיים
האחריות לרוב היא אם אני לא טועה
או כמה חודשיים או מס של קמ
וגם מאוד בסיסי גיר+מנוע
מעניין. העתק הדבקאם האדם שמוכר טוען שעשה טיפולים במורשה,אז משווים את נתוני המחשב אצלך המוסך מורשה ואת הנתונים על המחשב של משרד הרישוי,ולבדוק את נתוני המחשב של הרכב(צ׳יפ כזה).
ובינגו! אפילו בהסתרה של הסתרה תמצא את כללל האמת!
לא יודע מה הדיבור בחו"ל, ראיתי מה הדיבור בארץ כשחיפשתי, לפני שנה וחצי, לא יודע על מה אתה מדבר "איכות בהתאם", דווקא הגעתי למסקנה שיונדאי/קיה משתלמות לקנות בתור רכב בן כמה שנים, רכבים מאוד אמינים ומאבדים ערך יותר מהר מהטויוטה למשל (כלומר רכב באותו שנתון יעלה פחות)
עכשיו נכנס לאתרתחפש בליס פור יו, נותנים לך אחריות על הגיר לצשך תקוםה.
בנוסף בבדיקה הם מתחייבים לתקן את כל התקלות וכמובן כל העבר של הרכב שקוף