הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכון לפנקייק חלבון, רק 350 קלוריות

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
הבטחתי וקיימתי, קצר וקולע וקל להכנה
ערכים תזונתיים: חלבון: 40 גרם פחמימה: 26 גרם שומן: 7.5 גרם רק 350 קלוריות!!!

המתכון: 70 גרם יוגורט דנונה פרו 0 אחוז שומן
ביצה אחת
15 גרם קמח קוקוס
25 גרם קמח לבן
סקופ אבקת חלבון
5 גרם אבקת אפיה
קורט מלח (ממש קצת)
וכמובן, ממתיק כגון סוכרזית לטעם המתוק

מערבבים את כל המצרכים הרטובים ביחד לקבלת תערובת אחידה ולאחר מכן מוסיפים את היבשים, אתם תצטרכו להוסיף טיפה מים (בערך חצי כוס) עד לקבלת מרקם אחיד, לאחר מכן שופכים חלק מהתערובת למחבת שלא נדבקת על אש נמוכה, כשיש בועות בלמעלה של הפנקייק והוא נראה טיפה כאילו התחיל להתקשות יש להפוך.
וכמובן שלב אחרון, להנות ולעדכן איך יצא:s85:

במידה ומישהו איכשהו לא מבין איך אמורים לעשות את זה, מצורף לינק למטה לסרטון, זהו אותו מתכון אני פשוט מראה איך אני מכין את זה בדיוק שלב אחרי שלב

הבטחתי וקיימתי, קצר וקולע וקל להכנה
ערכים תזונתיים: חלבון: 40 גרם פחמימה: 26 גרם שומן: 7.5 גרם רק 350 קלוריות!!!

המתכון: 70 גרם יוגורט דנונה פרו 0 אחוז שומן
ביצה אחת
15 גרם קמח קוקוס
25 גרם קמח לבן
סקופ אבקת חלבון
5 גרם אבקת אפיה
קורט מלח (ממש קצת)
וכמובן, ממתיק כגון סוכרזית לטעם המתוק

מערבבים את כל המצרכים הרטובים ביחד לקבלת תערובת אחידה ולאחר מכן מוסיפים את היבשים, אתם תצטרכו להוסיף טיפה מים (בערך חצי כוס) עד לקבלת מרקם אחיד, לאחר מכן שופכים חלק מהתערובת למחבת שלא נדבקת על אש נמוכה, כשיש בועות בלמעלה של הפנקייק והוא נראה טיפה כאילו התחיל להתקשות יש להפוך.
וכמובן שלב אחרון, להנות ולעדכן איך יצא:s85:

במידה ומישהו איכשהו לא מבין איך אמורים לעשות את זה, מצורף לינק למטה לסרטון, זהו אותו מתכון אני פשוט מראה איך אני מכין את זה בדיוק שלב אחרי שלב

ספרת שם את השמן? לאורך כל הסרטון המחבת נראית משומנת מאוד, זאת גם אחת הסיבות ש פנקייקים יוצאים יפים...

חחחחחחח
קודם כל אחלה סרטון.
הפנקייק באמת נראה פגזזז. ישמצב שאקנה קמח קוקוס ואנסה :>
אגב, הספריי שמן - התזה = חצי שנייה. מה שריסס שם היה לפחות כמו 10 התזות 🤣

חחחחחחח
קודם כל אחלה סרטון.
הפנקייק באמת נראה פגזזז. ישמצב שאקנה קמח קוקוס ואנסה :>
אגב, הספריי שמן - התזה = חצי שנייה. מה שריסס שם היה לפחות כמו 10 התזות 🤣

נכון, המון קלוריות טמונות בשמן שם, אבל זה עוד החלק המשני, הבעיה העיקרית היא חוסר תשומת הלב לפרטים, שני פספוסים כאלו של ספירת שמן ביום, זה יכול להגיע ל 200-350 קל (נראה שהיה שם הרבה שמן, וגם טיגן כל פנקייק בנפרד) זה ממש לחסל גרעון קלורי כמו כלום.

ואז נפתחים פוסטים ״איך אני במאזן קלורי שלילי ולא יורד במשקל?״

נכון, המון קלוריות טמונות בשמן שם, אבל זה עוד החלק המשני, הבעיה העיקרית היא חוסר תשומת הלב לפרטים, שני פספוסים כאלו של ספירת שמן ביום, זה יכול להגיע ל 200-350 קל (נראה שהיה שם הרבה שמן, וגם טיגן כל פנקייק בנפרד) זה ממש לחסל גרעון קלורי כמו כלום.

ואז נפתחים פוסטים ״איך אני במאזן קלורי שלילי ולא יורד במשקל?״
הי הי הי!
אני פתחתי פוסט שכזה, ותאמין לי שספרתי ה
הכל חחחח
אבל כן, התזה שכזו היא בהחלט יותר מ2 קל'.
לדעתי הכי טוב לשים טיפת (!) שמן על המחבת ולמרוח אותה עם נייר סופג.

הי הי הי!
אני פתחתי פוסט שכזה, ותאמין לי שספרתי ה
הכל חחחח
אבל כן, התזה שכזו היא בהחלט יותר מ2 קל'.
לדעתי הכי טוב לשים טיפת (!) שמן על המחבת ולמרוח אותה עם נייר סופג.

אין שום דבר רע בפוסט כזה, הבעיה בעיני היא שהוא מטעה אנשים קצת בספירת הקלוריות וגורם לתסכול, בטח אצל חברה שמתקשים לרדת במשקל..

אין שום דבר רע בפוסט כזה, הבעיה בעיני היא שהוא מטעה אנשים קצת בספירת הקלוריות וגורם לתסכול, בטח אצל חברה שמתקשים לרדת במשקל..

והם באמת רוב האוכלוסייה שתנסה למצוא מתכונים שהם כאילו הדבר האמיתי... מי שבמסה יכול פשוט להכין פנקייק רגיל חחח
אבל בגדול אחלה סרטון. סופר מושקע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית