הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הורמון גדילה!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
ראיתי המון דיונים על הורמון הגדילה, ומעניין אותי לדעת אם יש פה אנשים שהתנסו בביוטרופין? הבנתי שהוא בין האיכותיים שקיימים!

חוץ מביטורופין איזה חברות טובות נוספות שמעתם או שהשתמשתם שפועלות טוב?

עוד משהו, חלק מהאנשים אמרו כאן שמספיק 3 חודשים וחלק אחר אמרו מינימום שנה, אז האם שווה לקחת 3 חודשים בלבד?
הבנתי שזה מכפיל את התוצאות ברמות מטורפות בסייקל!

---------- התגובה התווספה ב 20:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:50 ----------

משינהד, ראיתי שהשתמשת בעבר בהורמון גדילה, אפשר לדעת איך היה?
יש תוצאות? אתה מרוצה? אתה עדיין לוקח?

אני השתמשתי ב BLUE TOPS, תראה, לא יכול לומר לך שממש הייתי מרוצה מהתוצאות, מה גם שיש מצב שנפלתי על לא בדיוק 10IU בויאלים, לא היו לי את התופעות לוואי של אצבעות מתנפחות, מה שראיתי אצל אחרים.
גם הגעתי למסקנה שאני לא מתכוון להתחרות, לכן הפסקתי אחרי חודשיים. כי זה היה חתיכת הוצאה.

מה שאתה מדבר על הביו-טרופין, זה דיי יקר, השאלה אם אתה מתכנן להתחרות ובאמת לקחת את התחום הזה הלאה, כי זה הוצאה של מעל 30K בשנה!, זה לא צחוק, רק ה GH לבד שלא נדבר על התזונה, אימונים וחומרים שתצטרך לקחת.

• פותח/ת השרשור
אני השתמשתי ב BLUE TOPS, תראה, לא יכול לומר לך שממש הייתי מרוצה מהתוצאות, מה גם שיש מצב שנפלתי על לא בדיוק 10IU בויאלים, לא היו לי את התופעות לוואי של אצבעות מתנפחות, מה שראיתי אצל אחרים.
גם הגעתי למסקנה שאני לא מתכוון להתחרות, לכן הפסקתי אחרי חודשיים. כי זה היה חתיכת הוצאה.

מה שאתה מדבר על הביו-טרופין, זה דיי יקר, השאלה אם אתה מתכנן להתחרות ובאמת לקחת את התחום הזה הלאה, כי זה הוצאה של מעל 30K בשנה!, זה לא צחוק, רק ה GH לבד שלא נדבר על התזונה, אימונים וחומרים שתצטרך לקחת.

כעיקרון כן להתחרות.
אבל השאלה היא כזאת, הבנתי מהרבה אנשים שהדברים האחרים אפשר באמת ליפול על משהו שאין בו באמת את ה10 IU בויאלים, ולכן הביוטרופין זה אחד הדברים האמינים והטובים אבל יקרים.
השאלה היא כזאת, מה המחיר בערך של ביוטרופין לחודש?
30K מה הכוונה?
אני לא מחפש מחיר מדוייק אני יודע שזה נוגד את הכללים כאן, אבל אשמח לדעת בממוצע

כעיקרון כן להתחרות.
אבל השאלה היא כזאת, הבנתי מהרבה אנשים שהדברים האחרים אפשר באמת ליפול על משהו שאין בו באמת את ה10 IU בויאלים, ולכן הביוטרופין זה אחד הדברים האמינים והטובים אבל יקרים.
השאלה היא כזאת, מה המחיר בערך של ביוטרופין לחודש?
30K מה הכוונה?
אני לא מחפש מחיר מדוייק אני יודע שזה נוגד את הכללים כאן, אבל אשמח לדעת בממוצע

30K=30000

3‏ חודשים זה המינימום שמספיק. אני שלילםתי 6 על 500 אי יו. מרוצה עד השמיים. זה הגי אייצ' השלישי שלי. שווה אחושרמ111טה!

• פותח/ת השרשור
כן אני מתאר ששלושה חודשים זה המינימום.
כעיקרון אני מתכנן שלושה חודשים יחד עם סייקל, ואז אח"כ כנראה להמשיך לבד.

המחיר נראה טוב ל3 חודשים מה שאמרת קלינה, אבל לגבי הביוטרופין, לפי מה שאני ביררתי בינתיים הוא יקר מאוד, יעלה הרבה יותר מ6K לשלושה חודשים.
אגב בקבוק של ביוטרופין הוא 12 IU

אני לוקח סיני. יגידו מה שיגידו,אצלי ואצל החברי רואים תוצאות. אני אישית מעדיף לקרוא לזה מוטציה.
מישהו פעם ראה את משינהד בלייב או בתמונות?

• פותח/ת השרשור
אני לא ראיתי, בכל מקרה שאלתי אלייך קלינה.
הבנתי שיותר מדי IU יכול לגרום גם לאיברים בבטן לגדול, לעשות מעיין כרס כזאת.
מה המינימום ההתחלתי שהיית ממליץ על ג'י אייג'?

---------- התגובה התווספה ב 13:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:50 ----------

אני לוקח סיני. יגידו מה שיגידו,אצלי ואצל החברי רואים תוצאות. אני אישית מעדיף לקרוא לזה מוטציה.
מישהו פעם ראה את משינהד בלייב או בתמונות?

אגב קלינה, ראיתי הרגע תמונות שלך סחטיין! נראה סוף הדרך!

יש לך טעות קטנה, כרס GH נגרמת משימוש באינסולין ולא ב GH, עודף GH גורם להתרחבות רקמות ואיברים אחרים כמו עצמות.

משין צודק. חוצמזה בחיים לא נגיע למינונים שיגרמו לבטן ג'י אייצ'.
לגבי המינון זה עניין מישני לגמרי- אטלת שלא מיצא תחום של תזונה,אימון ורואידים רגילים לא יקבל תוצאה מפילה מרגרליים. לדוגמה -רצוי מאד עם הג'י אייצ' לצורך מאסה להכניס בין 400 ל600גר פחממות,כמובן לא מעוגות או חטיפים. זה נורא!
אני לוקח 4 אי יו,שזה מעט לדעות שרווחות פה,אבל זה מה שמנטור שלי המליץ וזה עושה את העבודה.

חבל על הכסף ובטח ובטח על כל הסינים האלה שאני בספק עם יש בכלל GH תראו את מאור זרדז הבן אדם קרנף בלי טיפה אחת של GH זה חומר ממש ממש overrated

חבל על הכסף ובטח ובטח על כל הסינים האלה שאני בספק עם יש בכלל GH תראו את מאור זרדז הבן אדם קרנף בלי טיפה אחת של GH זה חומר ממש ממש overrated

אתה באמת חושב שמאור לא משתמש בGH?
👋

---------- התגובה התווספה ב 23:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:05 ----------

אם אתה מתכוון להשתמש בGH עצה שלי רק PHARMA (לא חד משמעי לגבי סטרואידים אנאבולים).

• פותח/ת השרשור
אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על הסיני.
זו פעם ראשונה שלי בשימוש בGH והביוטרופין הבנתי שלפעמים בעיה להשיג ואפשר להתקע ואני לא מתכוון לקנות סטוק שלם, בנוסף המחיר בשמיים.
אז החלטתי לבסוף בתור התחלה ללכת על הסיני, כמובן שאני מבצע עם זה סייקל ביחד, ואח"כ נמשיך כנראה גם כן על הGH אם יהיה טוב אז אולי נעבור בהמשך ליקר יותר.
הרבה מתחרים המליצו לי כמות נמוכה אבל בביטרופין וחלק מהספקים המליצו לי על גבוהה בסיני, אז החלטתי ללכת על האמצע.
כלומר אני אתחיל ב3 IU ליום בחודש הראשון ובהמשך העלה ל4 ובהתאם לכמות הכסף ולתוצאות.

אני מתחיל עוד שבועיים, אשמח לדווח לכם איך הולך תוך כדי

אתה באמת חושב שמאור לא משתמש בGH?
👋

---------- התגובה התווספה ב 23:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:05 ----------

אם אתה מתכוון להשתמש בGH עצה שלי רק PHARMA (לא חד משמעי לגבי סטרואידים אנאבולים).
לא חושב. בטוח

קח היגטרופין שלא קיים אצל משין. זה גרינטופס של 8 אי יו.
4‏ אי יו ביום עושים ת עבודה מצויין,אני לעצמי לא הייתי מוסיף. במאסה אפשר לשים 8 כל יומיים,בחיטוב 4 כל יום

קלינה, כנראה לא הבנת אותי.
הייג'טרופין בעבר היה מותג רפואי, החברה נסגרה, כיום מה שעושים לוקחים בלו טופס ומדביקים על זה תוית של היג'טרופין.
ככה שבעצם זה לא היג'טרופין מקורי, אלא בלו טופס לכל דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית