עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם זה חודש וחצי אז פרופ זה בטוח לא היה.
על פרופ תוך שבוע הטסט יורד ל 0
חסר הרבה נתונים מהבדיקות דם
תעלה את כל ההורמונים המיניים.
ובבדיקות כלליות תחפף מה שלא בא לך להראות .
נראה בכלל שהזרקת שמן זית לפי הבדיקות.
פרופ זה בטוח לא היה אתה אפילו לא יודע מה זה אומר "פרופ" אין צורך לכעוס בגלל חוסר ידע..
ענית לעצמך. לא זה לא הגיוני.
זה כמו לתדלק 20 שקל ולשאול איך הגיוני לנסוע מחיפה עד אילת על 20 דלק..
אז זהו שזה לא הגיוני- מכאן נובע שזה לא פרופ.
הייתי אומר סוסטנון במקרה הטוב..
אתה לא מבין כימיה בסיסית של הגוף חבר.
תחזור לקרא מאמרים זה לא משהו שאפשר להסביר לך ב2 מילים יש לך יותר מדי חורים בידע.
אתה לא מבין כימיה בסיסית של הגוף חבר. בגלל זה השאלות שלך לא הגיוניות אתה עונה לעצמך
תחזור לקרא מאמרים זה לא משהו שאפשר להסביר לך ב2 מילים יש לך יותר מדי חורים בידע.
רק עם זה סוסטנון אז הגיוני שרמות יהיו ככה אחרי 6 שבועות
קודם כל אני יודע תפסיקו להתחכם אנשים נותנים פה תשובות לא קשורות לכלום שואלים משהו אתה יודע לענות תענה אתה לא יודע לא צריך סתם להגיב אני יודע שזמן מחצית של הפרופיונט הוא 4 ימים ומתנקה לפי תשובות פה של אנשים לאחר 10 ימים .אני שואל פה בפעם המליון הגיוני שהמדד של הטסט שלי הוא 11 שזה מראה שזה גבוהה לאחר חודש וחצי מהזריקה האחרונה ??
אה אתה לא רוצה להביא עוד נתונים , עם הנתון הזה אפשר לנחש אתה רוצה שננחש ?מבין שחסר מבקש לענות עניינית על רמת הטסט אם אתה מבין האם הגיוני שבן אדם מגיע לרמת טסט כזאת גם באופן טבעי כי כבר עבר חודש וחצי מהזריקה האחרונה שלי וזה היה פרופיונט תודה
בשביל לברר את זה,תצטרך לברר רמות של fsh ושל Lh, ואז נוכל לעזור לך הרבה יותר טוב.נניח נשמע לך הגיוני שחודש וחצי הרמות טסט לא ירדו ??או שזה פשוט הרמה הטבעית של הגוף שלי?
אתה לא מבין שמבחינת נתונים יבשים לא יכול להיות שהזרקת פרופ כי מבחינת המאפיינים הכימים של החומר לא היה נשאר לך פשוט טסט בדם. מה שהאנשים פה מנסים להגיד לך זה שכנראה מה שהיה לך בויאל הוא סוסטנון שיש בו כמה סוגי אסטרים שונים שחלקם ארוכים מאוד וזו הסיבה שאחרי 6 שבועות נשארה לך רמת טסט גבוה בדם.
כמו כן צריך לראות בדיקות של fsh lh כדי להבין אם הציר הושבת לך (מה שכן צריך לקרות) במידה והזרקת חומר אמיתי זה הכל.
אם תעלה את שאר הנתונים מהבדיקות נוכל לסייע לך, אל תיפגע פה מאנשים שמנסים להסביר לך תקבל הכל בגדר למידה ועזרה. לא בושה ללמוד משהו חדש במיוחד כשאתה משחק בציר ההורמונלי שלך.
בהצלחה אח
בדיקות דם למתחיליםתודה על התשובה אחי כנראה שביקשתי מהרופאה בדיקות הורמונליות היא הביאה לי רק את שלושת הבדיקות האלו וחסרים עוד זומפעם ראשונה שאני עושה אז באמת לא היה לי מושג איזה עוד תוצאות לקבל כמובן אעשה שוב רק אם אפשר בבקשה שתגידו לי בדיוק מה לבקש אשמח תודה לכולם
תודה על התשובה אחי כנראה שביקשתי מהרופאה בדיקות הורמונליות היא הביאה לי רק את שלושת הבדיקות האלו וחסרים עוד זומפעם ראשונה שאני עושה אז באמת לא היה לי מושג איזה עוד תוצאות לקבל כמובן אעשה שוב רק אם אפשר בבקשה שתגידו לי בדיוק מה לבקש אשמח תודה לכולם