עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ברור אני לא הולך להשתכר כל ערב כדי לנסות לאזן כולסטרול חחחבראש ובראשונה תזונה. לפני כל תוסף.
רתה יכול לנסות דיאטה של ניקוי רעלים או דיאטה ירוקה לאיזה 2-3 שבועות
לרשום בiherb cholesterol ותלך לפי rating תבחר לך משהו בתקציב שלך
שמעתי דברים יפים על "קרדרין בנושא וגם אירובי
יש אומרים גם ברברין
יין אדום ביום יכול לעזור אבל תהיה גם שמח בקטע של יין ישמח לבב אנוש ככה זה יעזור יותר אבל היי, אל תגזים שם עם האלכוהול כי אז אתה עלול לצאת שכרך בהפסדך
אגב שמעתי שיש מיצוי של הענבים האדומים של החומר הבריא בשביל זה..
לבנתיים עוקב..
בנוסף, ממליץ לך לעבור על האשכול הנל הורדת כולסטרול בשבוע
אם אתה על חומרים תתקע סטייקים חופשי
שאתה לא בסייקל תחיה על אפונה ועדשים מסביב לשעון חחחחחח
שאתה בסייקל הגוף יכול להתמודד עם עומס מטבולי ועוד בצורה יותר טובה מאשר לא בסייקל.. וסטיקיים זה אחלה של דרך לקבל מלא חלבון שהגוף יידע מה לעשות איתו
שאתה בסייקל הגוף יכול להתמודד עם עומס מטבולי ועוד בצורה יותר טובה מאשר לא בסייקל.. וסטיקיים זה אחלה של דרך לקבל מלא חלבון שהגוף יידע מה לעשות איתו
אשמח שתרחיב.
עושים אירובי והכל שב על מקומו בשלוםבסייקל ה LDL מזנק וה HDL מתרסק,
לפחות אצלי הגיעו לערכים לא טובים והבנתי שהסיבה היא פשוט החומרים
אז להכביד על הגוף יותר עם לתקוע סטייקים ללא הכרה לא חושב שחכם.
לא חובב התקפי לב וחסימת כלי דם
תעדכן אותנו 😃עוד 3 שבועות
מכיוון שהרופא דחה לי את הבדיקות דם לעוד 3 שבועות, אנסה שבועיים לפני לקחת קרדרין מסודר כל יום, במינון קטן (5 מ"ג).
נראה אם יעזור לי. בבדיקות האחרונות - שברתי את הסקאלה. ובבדיקות לפני הכל היה פיקס (אבל הן נעשו לפני 25 שנים. וכן - אני הפראייר שמשלם ביטוח בריאות ואפילו לא עושה בדיקות דם). מקווה שזה באמת מוריד.
הסיפור שעצרו את המחקר בקשר לקרדרין הזוי בעיניי. לא נראה לי שזה שעכברים שקיבלו את זה במינון פסיכי, שני שליש מהחיים שלהם, חלו בסרטן, זה סיבה טובה להגיע למסקנה שהחומר רעיל.
כמעט אף תרופה לא תעבור את המבחן הזה. זה כמו לקחת אקמול, בערך 30 כדורים ליום, למשך 50 שנה - ולהפסיק למכור אותו, כי וואלה, זה הורס את הכבד.
אגב - מישהו רשם לאחרונה שזמן מחצית החיים של קרדרין זה סביב 24 שעות. לא יודע למה, אבל זכור לי משהו כמו 5 שעות... באסה שאין מחקרים וצריך לנחש...
לא קשור...לא הייתה סיבה. מה שנקרא בריא בדר"כ...
לא מאלה שהולכים לרופא עם שפעת או משהו לא מי יודע מה רציני.
ממילא רוב המחלות עוברות עם טיפול תוך 7 ימים ובלי טיפול תוך שבוע...