הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כולסטרול בזמן ואחרי סייקל

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
באיזה תוספים אתם משתמשים במהלך סייקל כדי לאזן קצת את הכולסטרול שיוצא מהנורמה,
ואיך עוזרים לו לחזור לעצמו לאחר הסייקל.
האם כוס יין ביום מסייעת כמו שאומרים?
תודה

בראש ובראשונה תזונה. לפני כל תוסף.
רתה יכול לנסות דיאטה של ניקוי רעלים או דיאטה ירוקה לאיזה 2-3 שבועות

לרשום בiherb cholesterol ותלך לפי rating תבחר לך משהו בתקציב שלך

שמעתי דברים יפים על "קרדרין בנושא וגם אירובי

יש אומרים גם ברברין

יין אדום ביום יכול לעזור אבל תהיה גם שמח בקטע של יין ישמח לבב אנוש ככה זה יעזור יותר אבל היי, אל תגזים שם עם האלכוהול כי אז אתה עלול לצאת שכרך בהפסדך

אגב שמעתי שיש מיצוי של הענבים האדומים של החומר הבריא בשביל זה..

לבנתיים עוקב..
בנוסף, ממליץ לך לעבור על האשכול הנל הורדת כולסטרול בשבוע

• פותח/ת השרשור
בראש ובראשונה תזונה. לפני כל תוסף.
רתה יכול לנסות דיאטה של ניקוי רעלים או דיאטה ירוקה לאיזה 2-3 שבועות

לרשום בiherb cholesterol ותלך לפי rating תבחר לך משהו בתקציב שלך

שמעתי דברים יפים על "קרדרין בנושא וגם אירובי

יש אומרים גם ברברין

יין אדום ביום יכול לעזור אבל תהיה גם שמח בקטע של יין ישמח לבב אנוש ככה זה יעזור יותר אבל היי, אל תגזים שם עם האלכוהול כי אז אתה עלול לצאת שכרך בהפסדך

אגב שמעתי שיש מיצוי של הענבים האדומים של החומר הבריא בשביל זה..

לבנתיים עוקב..
בנוסף, ממליץ לך לעבור על האשכול הנל הורדת כולסטרול בשבוע
כן ברור אני לא הולך להשתכר כל ערב כדי לנסות לאזן כולסטרול חחח
חצי - 0.75 של כוס יין ככה לפני השינה בא תמיד טוב
לא כוס של ליטר 🤣
ישלי איזה מוצר מאייהרב כמובן ממחלקת הכולסטרול, לא יודע כמה זה באמת עוזר.
מבחינת התזונה הפסקתי לתקוע סטייקים כיאילו אין מחר, פיצות וכל בעלי השומנים הכבדים לא נוגע, בסך הכל מבחינת בשר אוכל חזה עוף או פרגיות , הרבה סלטים, דגים לפעמים כשאישתי לארג׳ית בבישולים חח

אם אתה על חומרים תתקע סטייקים חופשי
שאתה לא בסייקל תחיה על אפונה ועדשים מסביב לשעון חחחחחח

אם אתה על חומרים תתקע סטייקים חופשי
שאתה לא בסייקל תחיה על אפונה ועדשים מסביב לשעון חחחחחח
hqdefault.jpg

• פותח/ת השרשור
שאתה בסייקל הגוף יכול להתמודד עם עומס מטבולי ועוד בצורה יותר טובה מאשר לא בסייקל.. וסטיקיים זה אחלה של דרך לקבל מלא חלבון שהגוף יידע מה לעשות איתו

אשמח שתרחיב.

בסייקל ה LDL מזנק וה HDL מתרסק,
לפחות אצלי הגיעו לערכים לא טובים והבנתי שהסיבה היא פשוט החומרים
אז להכביד על הגוף יותר עם לתקוע סטייקים ללא הכרה לא חושב שחכם.
לא חובב התקפי לב וחסימת כלי דם

בסייקל ה LDL מזנק וה HDL מתרסק,
לפחות אצלי הגיעו לערכים לא טובים והבנתי שהסיבה היא פשוט החומרים
אז להכביד על הגוף יותר עם לתקוע סטייקים ללא הכרה לא חושב שחכם.
לא חובב התקפי לב וחסימת כלי דם
עושים אירובי והכל שב על מקומו בשלום

להיט חדש בעולם .. זה הקרדרין אל תשאל אותי איך
חומר שמסדר בצורה הכי מהירה את האיזון בכולסטרול לא משנה כמה רע אתה אוכל .

לא בטוח שהרעיון של אלכוהול וסייקל הולך טוב ביחד...

אם זה סייקל שמכביד על הכבד - ממש לא הייתי מוסיף אלכוהול. יעזור לכולסטרול אבל לא יעשה טוב לכבד.

לגבי סטייקים ועורקים סתומים - עורקים לא נסתמים בחודשיים שלושה - ככה שאין בעיה.

אבל אם הכוונה זה סייקל כל כמה חודשים במשך שנים - בהחלט שלתקוע איזה אוכל שבא לך לא בטוח יצליח.

לגבי הקרדרין - מישהו כאן עשה בעצמו בדיקות דם (בדיקות כולסטרול - לפני ותוך כדי קרדרין)?

אם כן, אשמח לשמוע תוצאות...

אני זוכר 1 שממש בדק והעלה לכאן בהתלהבות שזה סידר לו את הכולסטרול

רוב מה ששמעתי זה מפורומים בחו"ל ששם ממש מוסיפים קרדרין לסייקל רק בשביל זה לא אכפת להם מהחיטוב שזה יכול לתת 😛

מכיוון שהרופא דחה לי את הבדיקות דם לעוד 3 שבועות, אנסה שבועיים לפני לקחת קרדרין מסודר כל יום, במינון קטן (5 מ"ג).

נראה אם יעזור לי. בבדיקות האחרונות - שברתי את הסקאלה. ובבדיקות לפני הכל היה פיקס (אבל הן נעשו לפני 25 שנים. וכן - אני הפראייר שמשלם ביטוח בריאות ואפילו לא עושה בדיקות דם). מקווה שזה באמת מוריד.

הסיפור שעצרו את המחקר בקשר לקרדרין הזוי בעיניי. לא נראה לי שזה שעכברים שקיבלו את זה במינון פסיכי, שני שליש מהחיים שלהם, חלו בסרטן, זה סיבה טובה להגיע למסקנה שהחומר רעיל.

כמעט אף תרופה לא תעבור את המבחן הזה. זה כמו לקחת אקמול, בערך 30 כדורים ליום, למשך 50 שנה - ולהפסיק למכור אותו, כי וואלה, זה הורס את הכבד.

אגב - מישהו רשם לאחרונה שזמן מחצית החיים של קרדרין זה סביב 24 שעות. לא יודע למה, אבל זכור לי משהו כמו 5 שעות... באסה שאין מחקרים וצריך לנחש...

מארה"ב מגיע בערך תוך שבועיים. לפעמים פחות. בדואר רגיל. פדקס - בערך שבוע - אבל יותר סיכוי שייבדקו. אגב יבדקו לא אומר שייצר במכס.
חבילה שנבדקה - השולח רשם בדיוק מה יש שם (לא פיברק כלום. רשם מה בחבילה כולל קארדרין) - זה נעצר לבדיקה ושוחרר.

לא הייתי מסיק מזה שזה חוקי לייבא (רשמתי פוסט יותר מפורט) - אבל לא נראה שעושים מזה עניין.

בשביל לא להעיר את המתים - לא נראה לי שכדאי לפנות למכס לתשובה רשמית... בינתיים הם די מעבירים את זה.

מכיוון שהרופא דחה לי את הבדיקות דם לעוד 3 שבועות, אנסה שבועיים לפני לקחת קרדרין מסודר כל יום, במינון קטן (5 מ"ג).

נראה אם יעזור לי. בבדיקות האחרונות - שברתי את הסקאלה. ובבדיקות לפני הכל היה פיקס (אבל הן נעשו לפני 25 שנים. וכן - אני הפראייר שמשלם ביטוח בריאות ואפילו לא עושה בדיקות דם). מקווה שזה באמת מוריד.

הסיפור שעצרו את המחקר בקשר לקרדרין הזוי בעיניי. לא נראה לי שזה שעכברים שקיבלו את זה במינון פסיכי, שני שליש מהחיים שלהם, חלו בסרטן, זה סיבה טובה להגיע למסקנה שהחומר רעיל.

כמעט אף תרופה לא תעבור את המבחן הזה. זה כמו לקחת אקמול, בערך 30 כדורים ליום, למשך 50 שנה - ולהפסיק למכור אותו, כי וואלה, זה הורס את הכבד.

אגב - מישהו רשם לאחרונה שזמן מחצית החיים של קרדרין זה סביב 24 שעות. לא יודע למה, אבל זכור לי משהו כמו 5 שעות... באסה שאין מחקרים וצריך לנחש...

25 שנים לא עשית בדיקות דם?

לא הייתה סיבה. מה שנקרא בריא בדר"כ...

לא מאלה שהולכים לרופא עם שפעת או משהו לא מי יודע מה רציני.

ממילא רוב המחלות עוברות עם טיפול תוך 7 ימים ובלי טיפול תוך שבוע...

לא הייתה סיבה. מה שנקרא בריא בדר"כ...

לא מאלה שהולכים לרופא עם שפעת או משהו לא מי יודע מה רציני.

ממילא רוב המחלות עוברות עם טיפול תוך 7 ימים ובלי טיפול תוך שבוע...
לא קשור...
צריך לבדוק כמויות של ויטמינים מינרלים וכו, כדי שתוכל למקסם את הערכים שלך.
לא לעשות בדיקות 25 שנים זו ממש הזנחה 😃

לא רק שאין לי מה להתווכח עם זה, אני יכול להוסיף שגם קופסא וחצי סיגריות ליום לא ממש עוזרות.

צודק.

עכשיו המטרה הבאה זה להעיף את הסיגריות.

ובדיקות דם = ברור. יצאה רמת כולסטרול שאם לא תטופל זה נזק בטוח. רק צריך לראות אם יצא ככה בבדיקה השניה או שזה יצא במקרה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית