הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור INON
  • פורסם בתאריך

INON

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני בסייקל חיטוב
500 טסט
750 בולדנון
פרווירון כדור ביום
קלן
אני בשבוע השישי ,תוצאות מצויינות לבנתיים ,אבל התיאבון המוגבר של הבולדנון מתחיל לפעול .....
אני 1.82 על 90 קילו בתפריט של 2500 קלוריות שמתוכם לפחות 250 גרם חלבון נקי ,הפעילות שלי היא שעה אימון כח + שעה אירובי ,האם בעקבות הסייקל צריכת הקלוריות שלי אמורה לגדול או שאין קשר ואני צריך להיות צמוד לתפריט כאילו הייתי בדיאטה רגילה בלי סייקל?

החוקים של פלוס קלורי מינוס קלורי כדי לעלות במשקל עדיין חלים, אבל בחומרים לרוב הסך הקלורי לנטרלי עולה, אמנם גם התיאבון אבל צריך לאכול יותר כדי לעלות במשקל מאשר במצב רגיל.. מטבוליזם מוגבר וכדומה..

צריכת הקלוריות שלך אמורה לגדול, כן. אלא אם כן אתה רוצה להמר כך עצמך ולנסות להריץ את החיטוב יותר מהר..

אישית אני הייתי אוכל יותר קלוריות מזה אבל נתון לשיקולך

• פותח/ת השרשור
החוקים של פלוס קלורי מינוס קלורי כדי לעלות במשקל עדיין חלים, אבל בחומרים לרוב הסך הקלורי לנטרלי עולה, אמנם גם התיאבון אבל צריך לאכול יותר כדי לעלות במשקל מאשר במצב רגיל.. מטבוליזם מוגבר וכדומה..

צריכת הקלוריות שלך אמורה לגדול, כן. אלא אם כן אתה רוצה להמר כך עצמך ולנסות להריץ את החיטוב יותר מהר..

אישית אני הייתי אוכל יותר קלוריות מזה אבל נתון לשיקולך
אני מעוניין לרדת במשקל תוך כדי שמירה מקסימאלית על מסת השריר,יש לי מסת שריר מאד גדולה ובחיטובים קודמים פשוט ירדתי המון במסת שריר לכן הפעם עשיתי את הדיאטה בסייקל

אני בסייקל חיטוב
500 טסט
750 בולדנון
פרווירון כדור ביום
קלן
אני בשבוע השישי ,תוצאות מצויינות לבנתיים ,אבל התיאבון המוגבר של הבולדנון מתחיל לפעול .....
אני 1.82 על 90 קילו בתפריט של 2500 קלוריות שמתוכם לפחות 250 גרם חלבון נקי ,הפעילות שלי היא שעה אימון כח + שעה אירובי ,האם בעקבות הסייקל צריכת הקלוריות שלי אמורה לגדול או שאין קשר ואני צריך להיות צמוד לתפריט כאילו הייתי בדיאטה רגילה בלי סייקל?
צריכת הקלוריות שלך בהחלט גדלה בסייקל וגם קצב חילוף החומרים..
תאכל נכון..בריא ולא יהיו בעיות (יש לא מעט אנשי מקצוע שיכולים לבנות לך תפריט מותאם למטרות שלך)

דווקא חלק מהסארמים ממש טובים לירידה במשקל תוך שמירה על מאסת שריר.

לגבי מטבוליזם גבוה - לפי גרג דוסט = אין דבר כזה. לדעתו - אנשים בסייקל בהיפר מסוים ולכן כל הזמן זזים ושורפים יותר קלוריות.

לא יודע על מה הוא מבסס את זה. לא בדקתי. חשבתי שיש אנשים שפשוט מפיקים פחות קלוריות מהאוכל, לעומת אנשים אחרים (פחות ספיגה נניח).

בכל מקרה - מאזן קלורי שלילי - בסופו של דבר, הוא זה שיגרום לירידה במשקל. זה מדעי ברמה שכל המדע מבוסס על הרעיון הזה - שלא ניתן לייצר אנרגיה מכלום.

אם תוציא הרבה אנרגיה - ותכניס פחות (קלוריה זה מידה של אנרגיה) - האנרגיה לא תבוא מהשמיים. הגוף ייצר אותה במקום מפירוק של מזון - מפירוק של רקמות (שומן ושריר).

בסייקל יש יותר נטיה לגוף לפרק את רקמות השומן - כי הקולטנים מאותתים לגוף שהוא ממש צריך את השריר.

אבל מאזן קלורי חיובי - יביא לעליה במשקל, סייקל או לא סייקל - ומאזן שלילי - לירידה במשקל, סייקל או לא סייקל.

הכל זה בגדול ויש חריגים (חוץ מלעניין שלייצר אנרגיה מכלום - לזה אין שום חריג). תלוי בהרבה דברים.

לפי הגובה, המשקל ורמת הפעילות - אתה אמור להוריד הרבה במשקל.

מצד שני - 1.82 מטר ומשקל 90 קילו - ואתה אומר שיש לך מאסת שריר מאוד גדולה - זה לא משאיר המון מקום לשומן.

לאיזה משקל אתה מכוון? מה אחוז השומן היום? לאן אתה מנסה להגיע?

אם אני מבין נכון את הנתונים - אתה אמור להיות באחוז שומן נמוך - ואתה מנסה להגיע למאוד נמוך?

למה?

ברור לך שהחיים באחוז שומן חד ספרתי הם ממש לא קייטנה? וזה בטח לא משהו שאפשר או כדאי לשמור לאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית