הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקייל ראשון

tryingsohard2

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
מתחנן על סקייל די באל אורלי 4 שבועות סולו ללא טסט מה אתם חושבים? ומה אתם אומרים לקחת pct ?
?

באופן כללי הייתי אומר לא.
יש אנשים שהולכים על סייקל דיבול סולו, הבעיה שאם תחליט לוותר על pct אתה כמעט בוודאות תאבד את כל מה שתשיג בסייקל + תרגיש חרא וכל שאר תופעות הלוואי הידועות.

בלי קשר לא ציינת את העבר שלך עם חומרים, לא ציינת מה מטרות הסייקל ומה המינון שאתה מתכנן לקחת ולמה אתה שוקל לדלג על pct

• פותח/ת השרשור
באופן כללי הייתי אומר לא.
יש אנשים שהולכים על סייקל דיבול סולו, הבעיה שאם תחליט לוותר על pct אתה כמעט בוודאות תאבד את כל מה שתשיג בסייקל + תרגיש חרא וכל שאר תופעות הלוואי הידועות.

בלי קשר לא ציינת את העבר שלך עם חומרים, לא ציינת מה מטרות הסייקל ומה המינון שאתה מתכנן לקחת ולמה אתה שוקל לדלג על pct
לא מחליט על לוותר על pct רציתי לשאול מה ההמלצה שלכם ל pct
התכבנתי להוסיף שם את האות ל

לא מחליט על לוותר על pct רציתי לשאול מה ההמלצה שלכם ל pct
התכבנתי להוסיף שם את האות ל

בלי קשר למקרה שלך, יש 2 סיבות בעיניי לוותר על pct והן-
1. אתה ממשיך לקרוז
2. עשית בדיקות דם תקינות (שימוש בסאמרס עדינים)

כמו שאתה מבין, אם הייתי הולך על סייקל סולו של דיבול (מה שלא הייתי עושה בשום אופן) לא הייתי מוותר על בדיקות דם ו pct בהתאם.

שוב לא ציינת מינון, מטרות וניסיון עם אנאבולים.

החלטה שגויה לחלוטין, אם אתה מחליט ללכת על חומרים אז זה לעשות את זה כמו שצריך ולפי הספר. בסייקל אסור לוותר על שום אלמנט בין אם זה חומר בסיס (שמגיע איך ורק בזריקות ואין מה לעשות) פרגניל(שגם מגיע בזריקה) וpct (כלומיד וטמוקסיפן) ובמידת הצורך ארימידקס כל דבר שתעשה לא לפי הספר יעשה יותר נזק מתועלת ולא חסר נזקים בסייקל גם ככה שאם קיבלת החלטה ללכת לכיוון הזה אז תקרא בניעוצים כמו שצריך ותיכנס לסייקל מא׳-ת׳.

• פותח/ת השרשור
החלטה שגויה לחלוטין, אם אתה מחליט ללכת על חומרים אז זה לעשות את זה כמו שצריך ולפי הספר. בסייקל אסור לוותר על שום אלמנט בין אם זה חומר בסיס (שמגיע איך ורק בזריקות ואין מה לעשות) פרגניל(שגם מגיע בזריקה) וpct (כלומיד וטמוקסיפן) ובמידת הצורך ארימידקס כל דבר שתעשה לא לפי הספר יעשה יותר נזק מתועלת ולא חסר נזקים בסייקל גם ככה שאם קיבלת החלטה ללכת לכיוון הזה אז תקרא בניעוצים כמו שצריך ותיכנס לסייקל מא׳-ת׳.
ראיתי מלא שאמרו שלא חייב שום בסיס ואפשר סולו
בלי קשר למקרה שלך, יש 2 סיבות בעיניי לוותר על pct והן-
1. אתה ממשיך לקרוז
2. עשית בדיקות דם תקינות (שימוש בסאמרס עדינים)

כמו שאתה מבין, אם הייתי הולך על סייקל סולו של דיבול (מה שלא הייתי עושה בשום אופן) לא הייתי מוותר על בדיקות דם ו pct בהתאם.

שוב לא ציינת מינון, מטרות וניסיון עם אנאבולים.
מינון 20 מג ניסיון עם אנבולים אין מטרות לעלות כמה קג ולשמור אותם . עוד לא תכננתי על pct יש המלצה ?

ראיתי מלא שאמרו שלא חייב שום בסיס ואפשר סולו

מינון 20 מג ניסיון עם אנבולים אין מטרות לעלות כמה קג ולשמור אותם . עוד לא תכננתי על pct יש המלצה ?
תקרא טוב בניעוצים ותראה שאתה טועה, אין היגיון בלהריץ כל חומר אפשרי ללא חומר בסיס כי בסופו של דבר גם דיבול משתק את הציר (ומשתק יופי).
מה גם לא חושב שזה יניב לך תוצאות מקסימליות ככה שאני לא רואה בזה טעם. אבל בסופו של דבר אתה אחראי לעצמך וזה לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
תקרא טוב בניעוצים ותראה שאתה טועה, אין היגיון בלהריץ כל חומר אפשרי ללא חומר בסיס כי בסופו של דבר גם דיבול משתק את הציר (ומשתק יופי).
מה גם לא חושב שזה יניב לך תוצאות מקסימליות ככה שאני לא רואה בזה טעם. אבל בסופו של דבר אתה אחראי לעצמך וזה לשיקולך.
אה כי רשמו ואני אקרא אז זה נכון אז בוא תקרא בניעוצים שלי ותראה אחרת שאומרים שטויות במיץ "חומר בסיס"
לא שאני מזלזל פה במישהו אבל יש גם עוד אנשים אחרים בעולם שמבינים אני סתם רציתי לחקור את כל המקומות ולראות את תשובות האנשים הנה אחת מהן .

אה כי רשמו ואני אקרא אז זה נכון אז בוא תקרא בניעוצים שלי ותראה אחרת שאומרים שטויות במיץ "חומר בסיס"
לא שאני מזלזל פה במישהו אבל יש גם עוד אנשים אחרים בעולם שמבינים אני סתם רציתי לחקור את כל המקומות ולראות את תשובות האנשים הנה אחת מהן .
תעשה מה שאתה רוצה אם אתה מתווכח ואנשים כאם לא מבינים אז למה אתה שואל ?

קח דיבול בלי חומר בסיס
מה שיקרה שתעלה במשקל ובכח
הציר ההורמונלי יושבת ויהיה לך בלאגן גם עם האסטרוגן הגבוה
תפסיק את הדיבול
הטסט ירד נמוך מאוד
וכל מה שעלית תרד מאוד מהר וגם שאר התוצאות מלפני הסייקל יפגעו
תנסה תראה שצדקתי

המלצה שתודה עליה -

או שלא תעשה סייקל, או שתדאג (מראש) ל PCT, או TRT.

למה?

כמו שכתבת - אין לך ניסיון בסייקל.

בשביל הצ'אנס (גם אם הוא נמוך - ולדעתי הוא לא), שתקבל השבתה או סתם ירידה משמעותית בטסט לכמה שבועות.

נסה לחיות יומיים אחרי סייקל עם טסט ברצפה. תראה איך זה מרגיש. אולי תאהב את ההרגשה - מה אני יודע... יש כאלה שמשלמים בשביל שירביצו להם עם שוט... אבל אם אתה לא אוהב לסבול - לך על ההמלצה הזאת.

אבל אם אני כן מבין משהו מהחיים שלי - זה שלחיות כמה ימים בלי טסט בגוף - זה הרגשה שבא לך לזרוק את עצמך מהחלון. ואם תגיע לשם ולא תמצא פתרון (כי לא הכנת מראש - ולדילר בדיוק אין - או יש סגר קורונה - או כל צרה אחרת) -תאמין לי שהחיים לא יהיו בכלל חגיגה. ואגב, זה בטח לא כמה ימים. כמה שבועות במקרה הטוב.

זה נחמד לקרוא את זה - שלא נעים בלי טסט בגוף - רק שזה לא נעים מסוג אחר ממה שאתה מכיר. זה לא נעים מהסוג העצוב. עד שלא תחווה - לא תבין. לא משנה כמה תקרא. מי שלא היה בדיכאון, לא יבין מתיאורים איך זה מרגיש. מי שלא שבר קריז - אין סיכוי שיתחיל להבין מה זה. ובדברים האלה אין גיבורים.

אם תחפש יש כאן נושאים שלמים, של אנשים עם ירידה בטסט (לפעמים אפילו לא ענקית) - ותראה אותם מתבכיינים על גבי עשרות עמודים, כמה החיים חרא. וזה לא כי הם כוסיות (ויסלחו לי הכוסיות). זה כי תקבל הרגשה של דיכאון, חוסר יכולת לשמוח, עייפות, חוסר חשק (ותפקוד) מיני - ומה לא.

מרגיש גבר ושתתגבר על זה ויש לך המון כח רצון? אז זה כי יש לך כרגע טסטוסטרון והוא מדבר. אם הוא לא יהיה שם, תגיע למלחמה עם כח רצון ואנרגיות של ילדה בת 6.

עכשיו ברור שלסיים סייקל - זה לא לשבור קריז, אבל זה גם לא "אחי הייתי עייף יום וחצי ועבר". האמת היא תמיד בין לבין. ועד שלא עברת את זה - אתה לא יודע איפה תהיה על הסקאלה. וגם אם עברת - אתה לא יודע מה יהיה בפעם הבאה. מה שכן תדע - זה כמה חרא זה יכול להרגיש.

החפירה פה לא במטרה להפחיד. היא בשביל שלא תיפול לבור - שנראה שאתה די מתעקש ליפול אליו.

בקיצור - תכין מראש. אם תרגיש שאתה לא צריך (ובדיקות הדם יצאו טובות) - התמזל מזלך - זה לא תוצאה אופיינית - ומקסימום אל תיקח את מה שהכנת. אבל אם אתה כמו הרוב - ותגיע להתרסקות של הטסט (אפילו לכמה שבועות) - אני בטוח שלבד תבוא להגיד אלף תודות על ההצעות שקיבלת כאן.

קיבלת למעלה (לא בפוסט הזה - אלא ביתר הפוסטים) עצות מעולות. פה סה"כ נתתי לך המחשה, מה יכול לקרות אם תתעלם מהן. מעבר לזה - אתה ילד גדול ותעשה מה שאתה מבין. בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית