נק' מוניטין:
1
- 21
- 1
מתחנן על סקייל די באל אורלי 4 שבועות סולו ללא טסט מה אתם חושבים? ומה אתם אומרים לקחת pct ?
?
?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מחליט על לוותר על pct רציתי לשאול מה ההמלצה שלכם ל pctבאופן כללי הייתי אומר לא.
יש אנשים שהולכים על סייקל דיבול סולו, הבעיה שאם תחליט לוותר על pct אתה כמעט בוודאות תאבד את כל מה שתשיג בסייקל + תרגיש חרא וכל שאר תופעות הלוואי הידועות.
בלי קשר לא ציינת את העבר שלך עם חומרים, לא ציינת מה מטרות הסייקל ומה המינון שאתה מתכנן לקחת ולמה אתה שוקל לדלג על pct
לא מחליט על לוותר על pct רציתי לשאול מה ההמלצה שלכם ל pct
התכבנתי להוסיף שם את האות ל
ראיתי מלא שאמרו שלא חייב שום בסיס ואפשר סולוהחלטה שגויה לחלוטין, אם אתה מחליט ללכת על חומרים אז זה לעשות את זה כמו שצריך ולפי הספר. בסייקל אסור לוותר על שום אלמנט בין אם זה חומר בסיס (שמגיע איך ורק בזריקות ואין מה לעשות) פרגניל(שגם מגיע בזריקה) וpct (כלומיד וטמוקסיפן) ובמידת הצורך ארימידקס כל דבר שתעשה לא לפי הספר יעשה יותר נזק מתועלת ולא חסר נזקים בסייקל גם ככה שאם קיבלת החלטה ללכת לכיוון הזה אז תקרא בניעוצים כמו שצריך ותיכנס לסייקל מא׳-ת׳.
מינון 20 מג ניסיון עם אנבולים אין מטרות לעלות כמה קג ולשמור אותם . עוד לא תכננתי על pct יש המלצה ?בלי קשר למקרה שלך, יש 2 סיבות בעיניי לוותר על pct והן-
1. אתה ממשיך לקרוז
2. עשית בדיקות דם תקינות (שימוש בסאמרס עדינים)
כמו שאתה מבין, אם הייתי הולך על סייקל סולו של דיבול (מה שלא הייתי עושה בשום אופן) לא הייתי מוותר על בדיקות דם ו pct בהתאם.
שוב לא ציינת מינון, מטרות וניסיון עם אנאבולים.
תקרא טוב בניעוצים ותראה שאתה טועה, אין היגיון בלהריץ כל חומר אפשרי ללא חומר בסיס כי בסופו של דבר גם דיבול משתק את הציר (ומשתק יופי).ראיתי מלא שאמרו שלא חייב שום בסיס ואפשר סולו
מינון 20 מג ניסיון עם אנבולים אין מטרות לעלות כמה קג ולשמור אותם . עוד לא תכננתי על pct יש המלצה ?
אה כי רשמו ואני אקרא אז זה נכון אז בוא תקרא בניעוצים שלי ותראה אחרת שאומרים שטויות במיץ "חומר בסיס"תקרא טוב בניעוצים ותראה שאתה טועה, אין היגיון בלהריץ כל חומר אפשרי ללא חומר בסיס כי בסופו של דבר גם דיבול משתק את הציר (ומשתק יופי).
מה גם לא חושב שזה יניב לך תוצאות מקסימליות ככה שאני לא רואה בזה טעם. אבל בסופו של דבר אתה אחראי לעצמך וזה לשיקולך.
תעשה מה שאתה רוצה אם אתה מתווכח ואנשים כאם לא מבינים אז למה אתה שואל ?אה כי רשמו ואני אקרא אז זה נכון אז בוא תקרא בניעוצים שלי ותראה אחרת שאומרים שטויות במיץ "חומר בסיס"
לא שאני מזלזל פה במישהו אבל יש גם עוד אנשים אחרים בעולם שמבינים אני סתם רציתי לחקור את כל המקומות ולראות את תשובות האנשים הנה אחת מהן .
קח דיבול בלי חומר בסיסאה כי רשמו ואני אקרא אז זה נכון אז בוא תקרא בניעוצים שלי ותראה אחרת שאומרים שטויות במיץ "חומר בסיס"
לא שאני מזלזל פה במישהו אבל יש גם עוד אנשים אחרים בעולם שמבינים אני סתם רציתי לחקור את כל המקומות ולראות את תשובות האנשים הנה אחת מהן .