הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל בשבוע 7 של סייקל

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי חברים ערב טוב,אני עושה סייקל 12-14 שבועות טסט אננתת והיום אני נמצא בשבוע מספר 7 של הסייקל....לצערי לא הכנסתי פרגניל עדיין כי היו לי בעיות עם השגת מים בקטריוסטטיים וויאלים...כרגע ברוך השם יש הכול,רוצה להתחיל להשתמש עכשיו השאלה במצב שאני נמצא בו שעדיין לא הכנסתי את הפרגניל,מה עדיף לי להתחיל מאוחר מעכשיו שזה יוצא שבוע 7 במקום שבוע 3..או לחכות כבר לסוף הסייקל ולתת את הפרגניל? תודה לכולם

• פותח/ת השרשור
אז מזל שלא הוספת דיאנבול..היית מרים משאיות
כבר שמעתי על גיבורים שעלו מ80 ל110 (עם חזרה אחת באותיות קטנות)
גם אלה שדיברתי עליהם עלו
אך עדיין גם לעליה בכח גם לחיטוב..מסה נקיה ומלוכלכת טסט מוגבל בתוצאות ביחס לנגזרות המקבילות

אם בשביל הספורט אתה מוכן לסחוב אותו 14 ולעדכן אותנו בהתקדמות ובמסה הנוספת שתצבור..לך על זה
אכן אסחוב איתו 14 שבועות אעדכן איך הולך

חייב לציין שהסארמים המשיכו לעבוד גם אחרי שבוע 8 ועד שבוע 12. התופעות לוואי, התחילו לעבוד משבוע 12...

לגבי אלה שעלו מ - 80 ל 110, מקווה שלא התכוונת אלי... כי התחלתי ב - 50 בערך.

נראה לי לא חכם להתחיל סייקל עם בנץ' 80... בגלגול הקודם שלי, התחלתי עם בנץ' של בערך 160...

מצד שני, בגלגול הזה, התחלתי עם בנץ' 50 - אז מי אני שאעביר ביקורת...

ואם כבר - מה אומרים על 3 שבועות הפסקה? ולחזור לסארמים?

בגלל הדחיה בבדיקות דם יש שתי אפשרויות - לחזור עכשיו לבערך חודש, לחכות שבוע ולעשות בדיקות דם. לחזור לבערך חודש ולעשות בדיקות תוך כדי הסייקל. לחכות עוד חודש, ולעשות סה"כ הפסקה של כמעט חודשיים - ואז לחזור לסארמים אחרי בדיקות דם.

בעיקר בגלל שאני לא אדיוט לגמריי, ברור לי שאופציה 3.

אבל מה חושבים על אופציה 1 או 2?

אגב בינתיים ירדתי 4 קילו ב - 3 שבועות.

במשקלים מרים קצת פחות. בערך 10%.

סטים עבודה ירדתי בבנץ' מ - 5- 6 חזרות על 90 ל - 8 עד 10 חזרות על 80.

ניסיתי 90, בקושי הצלחתי 3.

לא סוף העולם וכנראה שה 4 קילו שירדתי במשקל זה קצת שומן, בטח הרבה מים וקצת שריר...

אבל לא ממש מתאמץ לשבור שיאים.

• פותח/ת השרשור
יש לך מספרים? עליה במשקל גוף , ובמשקלי עבודה
משקל גוף עלה מ71 ל79.6 משקלי עבודה בנץ היה 80 ל6 עכשיו 105 ל7 (3 סטים) סקוואט מ90 עלה ל120 לחמישיות פרס אוברהאד עלה מ52.5 ל60 לחמישיות ובכללי פלג גוף עליון בגלל שיש בו יותר קולטנים ממש קיבל צורה יפה

סביב גיל 18-19, אחרי 4 שנים של 4 שעות ליום 5 פעמים בשבוע חדר כושר בערך מגיל 14 (כן, בשנות ה 80 האמנו שלמתקדמים צריך לפחות 30 סטים על שריר גדול לפחות פעמיים ורצוי 3 פעמים בשבוע)....

מאז עברו 25 שנים +++

שלא תבין לא נכון - הכל היה טוב, בנץ' באזור ה - 160 (היתר ממש לא זוכר). נדמה לי היקף יד סביב 42 ס"מ... ואחרי בערך חצי שנה כמעט בלי להשתפר, שני סייקלים של 3 חודשים, עם כמה חודשים הפסקה ביניהם. עליה מטורפת בכח, ל PR של בערך 190 ובשני ל 200+ (נדמה לי 220).

וזה בגובה של מעל מטר שמונים, במשקל גוף של קרוב ל 105 (וזה כמעט בלי להתאמן רגליים, וגם אם כן - אז לא סקווטס או דדליפט, כי "זה לא בריא" ככה שאפשר לנחש איך נראה הפלג גוף העליון).

כל הרעיון של סייקל היה אז ממש ממש חדש. לדעתי כל הנושא רק התחיל בארץ. אולי הייתה תחרות אחת או שתיים של מר ישראל - וגם על זה, חוץ ממי שחי חדר כושר, אף אחד לא שמע.

גם לא היה שום מידע. עוד לא המציאו את האינטרנט - והספריות לא היו עשירות במידע לגבי סייקלים...

בקושי ידענו מה זה PCT - וזה היה שמור רק למי שמתחיל עם תופעות לוואי, או שעושה דברים יותר חזקים מטסט + דקה (ולא שהיו הרבה אופציות. אולי עוד סוג או שניים, לפחות ממה שיידעתי, רק שלאף אחד לא היה ממש מושג מה זה, מה זה יכול לעשות... מקסימום קצת מידע ממגזינים מחו"ל).

סה"כ ידענו שיש טסט ודקה בבית מרקחת (הטסט, אגב, בכדורים שנקראים אנדרוקסון - ולדעתי עדיין קיימים). ידענו גם שיש עוד משהו שאפשר להשיג מוטרינרים...

איזה עולם פשוט...

ולגבי בדיקות דם בסייקל אז - לא כל כך ידעו מה צריך לבדוק (הכוונה לחברה הטובים בחדר כושר).

בקיצור, כמה אמיצים ניסו, ראינו שלא רק שלא מתו - גם התפתחו יפה. אז ניסינו גם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית