הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון להתאמן בסגר

טלטלים25

משתמש מתחיל
25
5
נק' מוניטין:
4
25
5
בעיקרון התחלתי סייקל לא מזמן (18.6)
בגל הראשון הצלחתי להשיג מוט ששוקל קילו אבל מחזיק ופלטות של 6.5 קילו שבסהכ יוצא לי 52 קילו, החלטתי לרדת מ500 ל250 טסט השאלה איך התוכנית אימון תראה, לעשות את כל התרגילים בבית לכשל? יעני לא 12-15 חזרות אם אני מצליח יותר? לעשות תרגילים לצד אחד?(סקוואט עם רגל על ספסל)

אני ממליץ לך לקנות זוג טבעות עץ אולימפיות.
למרות הסטריאוטיפ, אפשר לבנות מסת שריר בבית. רק צריך להתאמן חכם.
בכל מקרה, פתחתי נושא בפורום שבו אני מייעץ איך להתאמן בבית בצורה הטובה והאפקטיבית ביותר: המדריך השלם לאימון עם משקל גוף

יש בזול (אם יש במלאי) בדקטלון - 2 פלטות של 20 קילו כל אחת - סה"כ 280 ש"ח...
לא בטוח שיתאים למוט שלך. המוט שלהם בערך עוד 140 ש"ח.

אם כבר סייקל ולהתאמן בבית - אז תשקיע עוד 300 או 400 ש"ח וכבר יש לך קרוב ל - 100 קילו - מה שיאפשר לך עוד המון תרגילים.

אגב, גם המוטות למשוקלות יד לא יקר. בקיצור - כבר השקעת בסייקל - עוד 500 שקל על ציוד לא יהרוג אותך - ויאפשר לך לעשות כמעט כל מה שתצטרך (בטח הרבה הרבה יותר מסה"כ 50 קילו).

82
יש בזול (אם יש במלאי) בדקטלון - 2 פלטות של 20 קילו כל אחת - סה"כ 280 ש"ח...
לא בטוח שיתאים למוט שלך. המוט שלהם בערך עוד 140 ש"ח.

אם כבר סייקל ולהתאמן בבית - אז תשקיע עוד 300 או 400 ש"ח וכבר יש לך קרוב ל - 100 קילו - מה שיאפשר לך עוד המון תרגילים.

אגב, גם המוטות למשוקלות יד לא יקר. בקיצור - כבר השקעת בסייקל - עוד 500 שקל על ציוד לא יהרוג אותך - ויאפשר לך לעשות כמעט כל מה שתצטרך (בטח הרבה הרבה יותר מסה"כ 50 קילו).
820 שח ויש לך 100 ק"ג ומוט? איפה?

איפה קונים, על מה תולים? מה עושים חוץ מקבילים וflys לחזה?
בכל חנות ספורט שמכבדת את עצמה.
תולים על כל דבר. מוט מתח, קורות, ואפילו על עצים. זה מחזיק מצוין ואפשר להתאים את הגובה הרצוי.

מה עושים? אני לא יודע מה הרמה שלך... אבל יש מלא תרגילים שניתן לבצע.
אתן דוגמאות לתרגילים לרמה הבינונית:
Bulgarian Dips,
Ring Hefesto Curl,
Ring Biceps Curl,
Ring Triceps Extension,
Back-Lever,
Ring Tuck Front-Lever Row,
Pseudo Planche Push-Up,
Front-Lever Raise,
360° Pull,
Ring Muscle-Up,
Ring Korean Dips
ואלו רק דוגמאות מהשלב הבינוני.
זה הציוד המושלם למפתח הגוף הביתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית