D I Y bench

• פותח/ת השרשור
הבנץ נראה דיי נמוך. מה הגובה שלו? הוא יציב ככה כשעשית אותו עם רגליים פשוט ובלי בסיס?

הגובה באמת נמוך, אבל ככה אני יכול לייצר מתח מאוד גבוה גם כאשר כל כף הרגל על הרצפה, זה נותן לי יתרון אדיר בהרמה.

הגובה שלו בערך 33 סמ + 3 סמ ספוג

בגדול התייעצתי עם הנגר, ועם בן דוד שלי שמבין קצת והם אמרו לי שככה עדיף, מה גם שאני באמת לא מרים הרבה אז אני חושב שהבסיס הזה יספיק.. מחר אני אתחיל לבנות את הראק, שם היציבות באמת תהיה יותר משמעותית.

הגובה באמת נמוך, אבל ככה אני יכול לייצר מתח מאוד גבוה גם כאשר כל כף הרגל על הרצפה, זה נותן לי יתרון אדיר בהרמה.

בגדול התייעצתי עם הנגר, ועם בן דוד שלי שמבין קצת והם אמרו לי שככה עדיף, מה גם שאני באמת לא מרים הרבה אז אני חושב שהבסיס הזה יספיק.. מחר אני אתחיל לבנות את הראק, שם היציבות באמת תהיה יותר משמעותית.
חבל, נגר לא בהכרח מבין איך לדחוק חזה.
נמוך מדי עלול לגרום לכאבי גב או לישבן שיתרומם, זה ממש לא אידיאלי כל כך נמוך.
למה לא נצמדת להוראות?

בכל אופן, כל הכבוד על העבודה.

• פותח/ת השרשור
חבל, נגר לא בהכרח מבין איך לדחוק חזה.
נמוך מדי עלול לגרום לכאבי גב או לישבן שיתרומם, זה ממש לא אידיאלי כל כך נמוך.
למה לא נצמדת להוראות?

בכל אופן, כל הכבוד על העבודה.

התייעצתי עם הנגר לגבי בסיס חזק... השיקולים של הגובה השארתי לעצמי, שמתי לב שככל שאני קרוב יותר לרצפה אני חזק יותר בהרמה, (עדיין לא ביררתי איפה הגבול) אז הלכתי נמוך מאוד, ובכל זאת אני משאיר לעצמי את האופציה להגבהה של הספסל.

התייעצתי עם הנגר לגבי בסיס חזק... השיקולים של הגובה השארתי לעצמי, שמתי לב שככל שאני קרוב יותר לרצפה אני חזק יותר בהרמה, (עדיין לא ביררתי איפה הגבול) אז הלכתי נמוך מאוד, ובכל זאת אני משאיר לעצמי את האופציה להגבהה של הספסל.
בהצלחה, תדווח לנו אם אתה מרוצה, אולי נעשה עוד מיטת בגובה הזה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, תדווח לנו אם אתה מרוצה, אולי נעשה עוד מיטת בגובה הזה.

אגב גם במכון שלי הספסל של הבנץ׳ מאוד נמוך, משהו כמו 40 סמ.. אז הרגל כל כך מכופפת שכאילו אני חושב על ביצוע leg extension בבנץ׳, מה שהספסל גבוה לא כל כך תופס

זה מאד נמוך. גובה תחרותי זה 42-45 ס"מ. שווה לך לשקול להוסיף פשוט חתיכת עץ של 5X10 בבסיס כדי לתת הגבהה של 5 ס"מ לכל הסיפור וגם לחזק את היציבות של זה

@elchonon
איך לאנשים כאן יש אומץ לבנות את זה בעצמם, פתאום משהו חס וחלילה משתחרר באמצע בנץ' או משהו בסגנון.
אני מעדיף להשאיר את הדבר הזה למקצוענים שזו העבודה שלהם + משהו מוכר שעבר בדיקות בטיחות. יפה והכל..אבל מפחיד.
דווקא בפורום כאן אמורים להבין בין היתר ש"מקצוענים שזו העבודה שלהם" ממש לא בהכרח יעשו את העבודה טוב יותר (ע"ע מאמני חדר כושר, תזונאי קופ"ח, רופאי משפחה...), אם אני מבין מה ולמה אני עושה אני אסמוך יותר על מה שעשיתי מאשר מה ש"מקצוען" עשה

@elchonon

דווקא בפורום כאן אמורים להבין בין היתר ש"מקצוענים שזו העבודה שלהם" ממש לא בהכרח יעשו את העבודה טוב יותר (ע"ע מאמני חדר כושר, תזונאי קופ"ח, רופאי משפחה...), אם אני מבין מה ולמה אני עושה אני אסמוך יותר על מה שעשיתי מאשר מה ש"מקצוען" עשה

אני לא מדבר על בן אדם פרטי, אני מדבר על חברות גדולות שמייצרות כאלו כמו מים, אני לא מאמין שהמוצר שלהם לא עבר בדיקות בטיחות לפני.
נכון לא הייתי שם וראיתי את הבדיקת בטיחות אבל קשה לי להאמין איך מייצרים משהו בסגנון בכמויות בתור חברה מוכרת מבלי לבדוק שזה יציב וחזק.

אני לא מדבר על בן אדם פרטי, אני מדבר על חברות גדולות שמייצרות כאלו כמו מים, אני לא מאמין שהמוצר שלהם לא עבר בדיקות בטיחות לפני.
נכון לא הייתי שם וראיתי את הבדיקת בטיחות אבל קשה לי להאמין איך מייצרים משהו בסגנון בכמויות בתור חברה מוכרת מבלי לבדוק שזה יציב וחזק.
תתפלא כמה חברות מייצרות ציוד ללא בקרה על איכות או בכלל הבנה של השימוש שלו.

לדוגמא ראה titan fitness.

או כל חנות ספורט בארץ בערך...

• פותח/ת השרשור
כנראה אני סתם קלמזי שחושש לבנות את זה לבדו 🫤

אין לך מה לחשוש.. זה כל כך פשוט. אני ב״ה בניתי ספסל סביר, ומתכנן לבנות גם ראק. לא בניתי שום דבר אחר לפני בחיים שלי. אפילו לא החזקתי מברגה לפני, באתי לנגר ובהתחלה הוא בכלל לא הבין מה רציתי ממנו.. אבל לאט לאט מסתדרים וגם הוא נתן לי כמה טיפים לבנייה.

היום הכל באינטרנט כל כך מפורט, פשוט נגיש וכמובן בחינם ככה שממש קל להתחיל מ - 0.

מה גם שהסיפוק של בניית משהו בעצמך, הוא יוצא דופן, והפרויקט גם ממש כיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית