אם זה לשימוש רק שלך, מה אכפת לך שיהיו פלטות ברזל? אתה לא מתכנן להטיח אותן על הרצפה או משהו.מחר אני הולך לקנות ריפוד לספסל, היה ממש קל ונחמד סה״כ אבל החלטתי שאם כבר - אז כבר. אני הולך לקנות עוד עצים של 10 על 10 להכין כמו ראק מעצים, אני הולך על פשרה..
מצד אחד אני לא הולך להשתמש הדליים האלו כי זה נראה די זבל.. מצד שני אני לא הולך לבנות כלוב מלא. אני מתכנן שני עצים של 10 על 10 מחוברים (סה״כ 20 על 10) עץ אחד יהיה יותר גבוה מהשני ככה שיהיה איפה לשים את המוט. ואיכשהוא לבנות לזה בסיס חזק.. אולי כמה עצים של 10 על 10 לרוחב בשני המישורים.
בנוסף אני הולך לקנות מוט ופלטות לעשות חתירה עם מוט בנץ׳ ומילטארי פרס כמו בן אדם. אמנם יעלה 1000 שקל אבל פעם ראיתי משפט נכון שמתאר את המקרה שאני הנמצא בו
“Buy nice or buy twice”. בגל הראשון קניתי די זבל ב 600 (דאמבל אחד, גומיות התנגדות מקבילים וכו) עכשיו אני אקנה טוב ואולי אוותר על מנוי למכון.
אני מתלבט האם לקנות מוט מתברג כזה, שצריך לסובב את הפלטות כדי שיכנסו, או אולי ללכת על מוט אולימפי. מוט אולימפי זול, יקר פי כמה ממתברג, מה הקאץ׳? יש המלצות? אגב ללכת על פלטות ברזל או גומי? (ברזל זה 10 kg לקילו וגומי זה 13)
חשבתי בפלטות הגדולות ברזל והקטנות גומי..