הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

D I Y bench

מחר אני הולך לקנות ריפוד לספסל, היה ממש קל ונחמד סה״כ אבל החלטתי שאם כבר - אז כבר. אני הולך לקנות עוד עצים של 10 על 10 להכין כמו ראק מעצים, אני הולך על פשרה..
מצד אחד אני לא הולך להשתמש הדליים האלו כי זה נראה די זבל.. מצד שני אני לא הולך לבנות כלוב מלא. אני מתכנן שני עצים של 10 על 10 מחוברים (סה״כ 20 על 10) עץ אחד יהיה יותר גבוה מהשני ככה שיהיה איפה לשים את המוט. ואיכשהוא לבנות לזה בסיס חזק.. אולי כמה עצים של 10 על 10 לרוחב בשני המישורים.

בנוסף אני הולך לקנות מוט ופלטות לעשות חתירה עם מוט בנץ׳ ומילטארי פרס כמו בן אדם. אמנם יעלה 1000 שקל אבל פעם ראיתי משפט נכון שמתאר את המקרה שאני הנמצא בו
“Buy nice or buy twice”. בגל הראשון קניתי די זבל ב 600 (דאמבל אחד, גומיות התנגדות מקבילים וכו) עכשיו אני אקנה טוב ואולי אוותר על מנוי למכון.

אני מתלבט האם לקנות מוט מתברג כזה, שצריך לסובב את הפלטות כדי שיכנסו, או אולי ללכת על מוט אולימפי. מוט אולימפי זול, יקר פי כמה ממתברג, מה הקאץ׳? יש המלצות? אגב ללכת על פלטות ברזל או גומי? (ברזל זה 10 kg לקילו וגומי זה 13)
חשבתי בפלטות הגדולות ברזל והקטנות גומי..
אם זה לשימוש רק שלך, מה אכפת לך שיהיו פלטות ברזל? אתה לא מתכנן להטיח אותן על הרצפה או משהו.

• פותח/ת השרשור
אם זה לשימוש רק שלך, מה אכפת לך שיהיו פלטות ברזל? אתה לא מתכנן להטיח אותן על הרצפה או משהו.

לא מתכנן להטיח, אבל אני דואג קצת לגבי חלודה, מה גם שלאורך זמן חלק מהפלטות ״מאבדות״ קצת מהמשקל שלהן, ו10 קילו כבר לא באמת 10 קילו

אין מאיפה לקנות כרגע למיטב ידיעתי.
גומי ישמר יותר זמן, ויותר נוח לשימוש לדעתי, ולא ישבור את הריצפה מנפילה קטנה.

• פותח/ת השרשור
אין מאיפה לקנות כרגע למיטב ידיעתי.
גומי ישמר יותר זמן, ויותר נוח לשימוש לדעתי, ולא ישבור את הריצפה מנפילה קטנה.

כן אני חושב שבסוף אלך על גומי, מצאתי מאיפה לקנות.. רק מקווה שיהיה להם מלאי. תגיד רציתי לשאול מה הקטע של המוט המתברג? איך הוא כל כך זול בהשוואה לאולימפי רגיל?
ולגבי ראק.. ראיתי אחד ב360 חדש מברזל שווה לקנות במחיר הזה או להכין?

כי הוא יתעקם או ישבר אם תשים עליו יותר מידי משקל.
זה ציוד גרוע וכנראה מיועד לאנשים שלא מתכננים לשים יותר מ50 ק"ג, ולא מחזיק הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור
@elchonon
בשביל לבנות ראק מעצים, עץ 10 על 10 מחובר לעוד עץ 10 על 10 (השני קצר יותר) יספיקו לי? מבחינת עובי של הקורה? בהנחה והבסיס בקרקע הוא חזק (על הראק לא יהיה יותר מ80 קילו)

אגב כל הקיץ אפשר להשאיר עצים בחוץ? אם כן צריך למרוח עליהם משהו?

מה אומר על המבנה הזה? נראה לך יהיה יציב? 38AF0C0D-C36B-4E9C-9B08-9301125C5CEB.png

נערך לאחרונה:
@elchonon
בשביל לבנות ראק מעצים, עץ 10 על 10 מחובר לעוד עץ 10 על 10 (השני קצר יותר) יספיקו לי? מבחינת עובי של הקורה? בהנחה והבסיס בקרקע הוא חזק (על הראק לא יהיה יותר מ80 קילו)

אגב כל הקיץ אפשר להשאיר עצים בחוץ? אם כן צריך למרוח עליהם משהו?
העובי מספיק, הייתי גם סומך על העובי הזה ל200 ק"ג.
סתם לשם השוואה, הבנץ' שהכנתי צריך להחזיק אותי עם 170 ק"ג בנץ', ואני סומך על זה אפילו יותר מהבנץ' במכון.

רצוי שיהיה שיכבה עליהם, וזה לא אמור לעלות יותר מ30 ש"ח.

• פותח/ת השרשור
העובי מספיק, הייתי גם סומך על העובי הזה ל200 ק"ג.
סתם לשם השוואה, הבנץ' שהכנתי צריך להחזיק אותי עם 170 ק"ג בנץ', ואני סומך על זה אפילו יותר מהבנץ' במכון.

רצוי שיהיה שיכבה עליהם, וזה לא אמור לעלות יותר מ30 ש"ח.

מה זה שכבה? לקה?

דיקטלון, אבל לא למשקלים שלך, זה עד 120 קילו
המשקלים שלי כרגע לא מתקרבים לשם (בסקוואט) אבל תודה 😃
בכל אופן לשאלה שלך אם כדאי לקנות תראה לאיפה אתה מתכוון להגיע במשקלי העבודה ולפי זה תחליט אם מספיק לך ראק כזה או שתרצה להשתדרג בקרוב. לדעתי לא כדאי כי 120 זה רף נמוך לראק

כי הוא יתעקם או ישבר אם תשים עליו יותר מידי משקל.
זה ציוד גרוע וכנראה מיועד לאנשים שלא מתכננים לשים יותר מ50 ק"ג, ולא מחזיק הרבה זמן.

סתם שתדע שאני עם מוט מתברג כבר כמה חודשים ושם את כל המשקל שיש לי (110 ק"ג) והוא אפילו לא קצת מתעקם.

חוץ מזה שהוא עלה 200 ש"ח.

סתם שתדע שאני עם מוט מתברג כבר כמה חודשים ושם את כל המשקל שיש לי (110 ק"ג) והוא אפילו לא קצת מתעקם.

חוץ מזה שהוא עלה 200 ש"ח.
האמת שיש לי מתאמן עם מוט מתברג עושה דדליפט עם 140 והכל בסדר.
קשה לי להאמין שיש לו יכולת נשיאה כמו מוט אולימפי, כבר יש לי מוט אולימפי אחד עקום, וכנראה מ170 ק"ג בערך עם טריקות חזקות.

האמת שיש לי מתאמן עם מוט מתברג עושה דדליפט עם 140 והכל בסדר.
קשה לי להאמין שיש לו יכולת נשיאה כמו מוט אולימפי, כבר יש לי מוט אולימפי אחד עקום, וכנראה מ170 ק"ג בערך עם טריקות חזקות.

לגמרי תלוי באגרסיביות חוץ מסוג המוט.

כבר ראיתי מוטות אולימפיים מתעקמים לחלוטין כי איזה אידיוט החליט שהוא עושה טרפזים עם 300 ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית