הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט טוטאל מול טסט חופשי

• פותח/ת השרשור INON
  • פורסם בתאריך

INON

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני נמצא בסייקל טסט 500 + בולדנון 750
עשיתי בדיקות דם ובעוד רמת הטסט טוטאל היא 54 רמת ה SHBG של הטסט החופשי הוא 7.8 ,מה המשמעות של התוצאות ?

• פותח/ת השרשור
העלתי אם אני כבר מעלה ,שים לב לרמת האסטרוגן ,לפני שבועיים עשיתי בדיקה ורמת האסטרוגן היה 85 מאז כבר שבוע וחצי שאני לוקח טמוקסיפן ופתאום זה קפץ ל172

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200708-144818.jpg
    Screenshot_20200708-144818.jpg
    KB 44.9 · צפיות: 60
  • פותח/ת השרשור
העניין של האסטרוגן מפריע לי כי לטרזול שמר אותי במשך 7 שבועות על רמת אסטרוגן טובה ושבוע אחד שהפסקתי לקחת לטרזול והחלפתי בטמוקסיפן הרמה טסה ל172 שזה עלמסף הרמה הכי גבוהה שיש

העניין של האסטרוגן מפריע לי כי לטרזול שמר אותי במשך 7 שבועות על רמת אסטרוגן טובה ושבוע אחד שהפסקתי לקחת לטרזול והחלפתי בטמוקסיפן הרמה טסה ל172 שזה עלמסף הרמה הכי גבוהה שיש
אז תחזור ללטרוזול.

טמוקסיפן - חוסם קולטנים של אסטרוגן בגוף ומונע מהאטרוגן לפעול ועל ידי כך מונע לדוגמה ג'ינו, לא מוריד את רמת האטרוגן בדם
לטרזול - חוסם קולטנים שממירים טסטוסטרון לאסטרוגן ועל ידי כך מוריד את רמת האסטרוגן בדם

• פותח/ת השרשור
טמוקסיפן - חוסם קולטנים של אסטרוגן בגוף ומונע מהאטרוגן לפעול ועל ידי כך מונע לדוגמה ג'ינו, לא מוריד את רמת האטרוגן בדם
לטרזול - חוסם קולטנים שממירים טסטוסטרון לאסטרוגן ועל ידי כך מוריד את רמת האסטרוגן בדם
אז לקחת במקביל גם לטרזול וגם טמוקסיפן?
יש לך אולי מושג מה המשמעות של הSHBG בתוצאות שמצורפות ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית