הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה עם חיטוב ובכללי

pmyv2402

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן לכולם
אני בן 21 , כבר עוסק בענייני הדיאטות כבר 10 שנים במלחמות עם עצמי ,
תמיד שאני מגיע לרמה שאני רזה אני רזה עם צדדים ושומן בבטן שלא יורד.
הצורת גוף שלי לא כלכך אהובה עלי ואני רוצה לדעת מה הבעיה .

כרגע אני עם תפריט מסודר ועם אימונים מסודרים ( שעכשיו לא רלוונטים כי אין חדר כושר)

במהלך החודש וחצי האלו כל שבוע הצטלמתי למאמן תמונת עדכונים .

מי יכול לעזור לי להבין מה אני צריך על מנת באמת לחטב את הגוף ולהוריד את הצדדים הגדולים ואת הבטן שלא זזה ?! ( או שזה בעצם עור עודף )
יש תמונות , יש הכל.
גובה 171סמ
משקל התחלתי של התהליך 71
משקל נוכחי 66.

ממה שאתה מספר אתה "skinny fat".
אתה נראה ככה כי אין לך הרבה מסת שריר.
מה שאתה צריך זה לגדול בצורה מאוד איטית ומתונה תוך כדי ניסיון לצבור כמה שפחות שומן.
מומלץ לעלות 0.5%-1% המשקל גוף בחודש ולעבוד עם תכנית אימונים שמבוססת על עקרונות האימון המקובלים (התקדמות, בחירת תרגילים, נפח ועצימות וכו').

• פותח/ת השרשור
אכן נראלי שאני על המצב של skinny fat , זאת הדרך ?
אירובי חזק לא יעזור לשיפור המראה ?
יש תמונות להמחשה במידה וצריך

רק אותי מטריד שאתה ב"ענייני הדיאטות" מגיל 11?
תפרוש מזה כמה שיותר מהר ותתחיל לפתח שרירים חביבי...

אני מגבה לחלוטין את מה שנאמר קודם.
אירובי הוא רק דרך להוציא קלוריות, מה שיכול לעזור במידה ואתה בגרעון קלורי, אבל זה לא מה שיחטב אותך. כדי לחטב אתה צריך שיהיה מה לחטב, וזה לא נשמע כמו המצב שלך, אבל התמונות בהחלט יכולות לעזור

אירובי לא קשור פה, לאירובי יש את היתרונות שלו ולפי דעתי חשוב לעשות אותו כל השנה אבל זה לא העניין. אין לך הרבה מסת שריר ואם תמשיך לרדת אתה לא תראה יותר טוב, רק תהיה יותר שחיף.
בהתחלה שמור על המצב שלך חודש-חודשיים ותראה אם אתה מצליח להתקדם ככה באימונים. ואז לאט לאט תתחיל להוסיף קלוריות עד שאתה מתחיל לראות עליות קטנות במשקל גוף.
אתה שוקל 66, עלייה של 1% בחודש זה 700 גרם משמע 150-200 גרם בשבוע. כמובן שקשה מאוד להיות מדויק במספרים כל כך קטנים ולפעמים יהיו לך עליות של 300 גרם או תקיעות או ירידות של 100 גרם אבל חשוב לשים לב למגמה הכללית של המשקל גוף (להישקל כל יום ולעשות ממוצעים שבועיים לתקופה יכולה להיות אחלה דרך בהתחלה), היקפים, איך אתה נראה ומה קורה עם האימונים (אתה ממשיך להתקדם במשקלים/חזרות? אתה תקוע הרבה זמן? אתה מרגיש שרוף? וכו').

ובכללי תמיד טוב לקבל ייעוץ מקצועי מאיש מקצוע, אם יש לך את האפשרות חפש מאמן Bodybuilding שלפחות יביא לך תכנית וקווים מנחים לתפריט, היום אפשר לעשות את זה ONLINE. (וראיתי שכתבת שכבר יש לך תכנית ותפריט אבל זה מאיש מקצוע או שהוצאת אותם מהאינטרנט?).
הצורת גוף שלי לא כלכך אהובה עלי ואני רוצה לדעת מה הבעיה
עוד פעם זה עניין של מסת שריר ופרופורציות. למשל, אולי יש לך אגן רחב אבל ברגע שתגדל ותפתח גב וכתפיים יהיה לך את הצורה של המשולש שכולם מחפשים,

• פותח/ת השרשור
אני מגבה לחלוטין את מה שנאמר קודם.
אירובי הוא רק דרך להוציא קלוריות, מה שיכול לעזור במידה ואתה בגרעון קלורי, אבל זה לא מה שיחטב אותך. כדי לחטב אתה צריך שיהיה מה לחטב, וזה לא נשמע כמו המצב שלך, אבל התמונות בהחלט יכולות לעזור
אירובי לא קשור פה, לאירובי יש את היתרונות שלו ולפי דעתי חשוב לעשות אותו כל השנה אבל זה לא העניין. אין לך הרבה מסת שריר ואם תמשיך לרדת אתה לא תראה יותר טוב, רק תהיה יותר שחיף.
בהתחלה שמור על המצב שלך חודש-חודשיים ותראה אם אתה מצליח להתקדם ככה באימונים. ואז לאט לאט תתחיל להוסיף קלוריות עד שאתה מתחיל לראות עליות קטנות במשקל גוף.
אתה שוקל 66, עלייה של 1% בחודש זה 700 גרם משמע 150-200 גרם בשבוע. כמובן שקשה מאוד להיות מדויק במספרים כל כך קטנים ולפעמים יהיו לך עליות של 300 גרם או תקיעות או ירידות של 100 גרם אבל חשוב לשים לב למגמה הכללית של המשקל גוף (להישקל כל יום ולעשות ממוצעים שבועיים לתקופה יכולה להיות אחלה דרך בהתחלה), היקפים, איך אתה נראה ומה קורה עם האימונים (אתה ממשיך להתקדם במשקלים/חזרות? אתה תקוע הרבה זמן? אתה מרגיש שרוף? וכו').

ובכללי תמיד טוב לקבל ייעוץ מקצועי מאיש מקצוע, אם יש לך את האפשרות חפש מאמן Bodybuilding שלפחות יביא לך תכנית וקווים מנחים לתפריט, היום אפשר לעשות את זה ONLINE. (וראיתי שכתבת שכבר יש לך תכנית ותפריט אבל זה מאיש מקצוע או שהוצאת אותם מהאינטרנט?).

עוד פעם זה עניין של מסת שריר ופרופורציות. למשל, אולי יש לך אגן רחב אבל ברגע שתגדל ותפתח גב וכתפיים יהיה לך את הצורה של המשולש שכולם מחפשים,

מצרף תמונות עדכניות
ג.png

נראה שחסר מסת שריר, אבל זה לא אומר שאין לך מה לחטב, זה אומר שאתה תצטרך לרדת למספרים לא הגיוניים על מנת להיות חטוב, משהו שלא נראה לי שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני שוקל 66.5
והגובה שלי הוא 171.
מה התהליך הנכון שאתה חושב שאני צריך לבצע כאן ?
חיטוב לרמה מוגזמת בשביל להעלות אחרכך מסה ?
או להעלות מסה ולהישאר שמן תקופה מאוד ארוכה שלאחריה יגיע חיטוב ?
מתחבר יותר לדרך הראשונה , השאלה אם הצדדים והבטן יעלמו בסופו של דבר ?
ועל מה ממליצים על מנת לבצע את זה כמה שיותר טוב מהיר.

קודם כל אתה לא שמן בכלל.
אני מבין שהצדדים והבטן מפריעים לך וזה לגיטימי, זה מפני שמסת השריר שלך היא נמוכה מאוד עד לא קיימת.
הפתרון האידיאלי בעיניי הוא להתחיל להתאמן אימוני כוח/התנגדות עם תכנית טובה וצריכה מספקת של חלבון, ועם הזמן יגיעו גם התוצאות.
הגוף יקבל יותר פרופורציות ותראה טוב יותר.
קח את התהליך ברצינות ותהנה ממנו, חשוב שתהיה עם הרבה סבלנות כי אין הוקוס פוקוס וקיצורי דרך.
"חיטוב ברמה מוגזמת" לא הייתי ממליץ לאף-אחד שהוא לא מתחרה בפיתוח גוף או משהו בסגנון.
אני בכלל לא חושב שאתה צריך להיות בגירעון, הקצת עודף הזה לדעתי דווקא יתרון למתאמן מתחיל.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עכככ.png
כמה זמן אתה כבר איתו?

חודש וחצי אחי
ככה זה היה נראה לפני חודש וחצי

ירדתי 5 קילו , כן מרגיש שאני יותר חטוב , אבל אזור הבטן והצדדים פשוט נשאר כמו שהוא.
מה ממליצים להמשיך? אני על הדרך הנכונה?

צפה בקובץ המצורף 56589

חודש וחצי אחי

ירדתי 5 קילו , כן מרגיש שאני יותר חטוב , אבל אזור הבטן והצדדים פשוט נשאר כמו שהוא.
נראה שהמאמן מביא לתוצאות, אבל לא בהכרח התוצאות שאתה מחפש. אולי יש מקום לתיאום ציפיות מחדש, כי יש לך צורך בלעלות במסת השריר כרגע, אם תמשיך לחטב, בסוף החיטוב לא יהיה הרבה שומן, אבל תראה כמו שחיף

צפה בקובץ המצורף 56589

חודש וחצי אחי

אחלה התקדמות, אתה נראה יותר טוב ואני לא רואה טעם לרדת עוד.
אני עדיין מחזיק בדעה שאתה צריך לגדול בצורה איטית וכמה שיותר איכותית. גם אל תקפוץ ישר למסה, תהיה על נייטרלי תקופה מסוימת וכשאתה מרגיש תקוע באימונים תתחיל להוסיף קלוריות לאט לאט ואל תמהר, יש גבול לכמה מסת שריר אתה יכול לצבור. אז אל תהיה מהאלה שעולים 15 קילו בשביל לחטב אחרי זה 10 קילו בסבל, מלכתחילה תעלה 5-7 "נקי" ואז תצא לחיטוב קצר במידת הצורך (סתם זורק מספרים בשביל להמחיש את הרעיון, כמו שאמרתי מקודם מומלץ לעלות 0.5-1% משקל גוף בחודש אז תעשה את החישובים לגביך).

• פותח/ת השרשור
כרגע אנחנו על הקפאה , כיוון שחדרי הכושר הפסיקו לעבוד ולא מסתדרים לי אימונים בייתים וכו.

אמר לי להמשיך עם התפריט , להמשיך עם האירובי (מקווה שבקרוב נחזור לחדכ)
טיפים ?

כרגע אנחנו על הקפאה , כיוון שחדרי הכושר הפסיקו לעבוד ולא מסתדרים לי אימונים בייתים וכו.

אמר לי להמשיך עם התפריט , להמשיך עם האירובי (מקווה שבקרוב נחזור לחדכ)
טיפים ?
להקשיב לו, עד שיהיו חדשות תעבוד עם מה שיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית