הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני חושב על לעשות את זה בתור הסייקל הראשון, מה דעתכם?

מילן551

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני רוצה בעקרון לעשות סטאק שלRAD 140 על 10 מ"ג כל יום למשך 15 שבועות וTest E ב500 מ"ג כל שבוע למשך 15 שבועות. ואחרכך לעשות PCT של HCG וNolvadex. זה רעיון טוב בשביל סייקל ראשון?

Hcg חייב להיפסק לפני pct, אם תעשה hcg במהלך הpct עצמו, הpct לא יעבוד ואתה תסבול מעודף אסטרוגן, הסיבה לכך נעוצה בכך שhcg שולח פייק lh שהם לא ייצור lh שלך על קצה המזלג

בכל מקרה את הrad תצרף בשבוע הרביעי אם אתה מתכנן עליו ולא על ההתחלה

בנוסף, הייתי ממליץ בחום להחליף ראד במשהו הרבה יותר עדין כמו אוסטרין או משהו שיותר נחקר ובטוח ממנו אבל עדיין חזק כמו lgd4033

חוץ מזה טסט 500 זה המון, תתחיל עם 300 ובהדרגה תעלה מינון אחרת תקבל סיידס שלא תצפה אליהם

בנוסף, אם התזונה שלך לא ספץ, אז אל תתחיל סייקל!!

וpct תוכל לעשות רק 5 שבועות אחרי זריקה אחרונה כי מדובר באנטט ויהיה לך חומר בדם שזקוק להתפנות אז אם הייתי אתה הייתי מתחיל סארם בשבוע 4-5 ומושך אותו לתוך זמן ההמתנה לpct

• פותח/ת השרשור
Hcg חייב להיפסק לפני pct, אם תעשה hcg במהלך הpct עצמו, הpct לא יעבוד ואתה תסבול מעודף אסטרוגן, הסיבה לכך נעוצה בכך שhcg שולח פייק lh שהם לא ייצור lh שלך על קצה המזלג

בנוסף, הייתי ממליץ בחום להחליף ראד במשהו הרבה יותר עדין כמו אוסטרין או משהו שיותר נחקר ובטוח ממנו אבל עדיין חזק כמו lgd4033

חוץ מזה טסט 500 זה המון, תתחיל עם 300 ובהדרגה תעלה מינון אחרת תקבל סיידס שלא תצפה אליהם

וpct תוכל לעשות רק 5 שבועות אחרי זריקה אחרונה כי מדובר באנטט ויהיה לך חומר בדם שזקוק להתפנות אז אם הייתי אתה הייתי מתחיל סארם בשבוע 4-5 ומושך אותו לתוך זמן ההמתנה לpct
שמע יש לי קפסולות של LGD אבל זה איזה 10 מ"ג לקפסולה

300 טסט זה מספיק?
זה לא שם אותו על קצת מעבר לסופר פיזיולוגי?
אגב איך מחלקים את זה ככה? 250 מג פעם ב5 ימים כזה?

הייתי הולך רק על טסט אנטט 500 מג שבועי
Hcg לאורך הסייקל
תוריד ל 12 שבועות
אם אתה ממש חם על סארמים אז lgd , אנשים פה מדווחים על אחלה תוצאות איתו... ראד פחות מומלץ

300 טסט זה מספיק?
זה לא שם אותו על קצת מעבר לסופר פיזיולוגי?
אגב איך מחלקים את זה ככה? 250 מג פעם ב5 ימים כזה?
אני מעדיף פעמיים בשבוע ואם אתה הולך על 300 אז 150 150
וכן, אתה משבית ציר, תעשה את זה בהדרגה, והקצת מעבר לסופר פיזילוגי זה מכובד ביותר, רוב האנשים הטסט שלהם לא בגבול העליון אלא איפושהו בממוצע, אתה לא רוצה להעמיס על הרצפטורים על ההתחלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית