הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

yk-11 vs s23

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
קודם כל ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי תשובות.

מה נחשב יותר חזק משניהם ?
מה אפשר לצפות מכל אחד ?
מה מינונים מומלצים?
מה לצפות (לא מבחינת השתקת הציר) מבחינת לקיחת שניהם יחדיו ?

נ.ב לא עבורי, יש לי חבר שסיים סייקל 27.5 מג ראד ו 20 מג lgd של סיינס ביו ורוצה להשתדרג אז הזמנתי לו של חברת chemyo ...
לגבי הסייקל הראשון הוא טוען שעלה בכח..לגבי ויזואליות אני (שרואה אותו כל יום במכון) לא ראיתי שינוי כל שהוא לאחר כחודש וחצי שימוש.

• פותח/ת השרשור
תגיד לחבר לעשות סייקל דומה אבל עם טסט בסיס, זה יהיה יותר שדרוג
הצעתי...הוא לא בקטע של זריקות וסטרואידים...רק סארם..בגיל 37 אני לא אשנה אותו...אני "נהנה" לראות את ההשפעות מהצד...
ותשובות לשאלות ?

הצעתי...הוא לא בקטע של זריקות וסטרואידים...רק סארם..בגיל 37 אני לא אשנה אותו...אני "נהנה" לראות את ההשפעות מהצד...
ותשובות לשאלות ?
בסארם יש 2 בעיות, אין טסט באין אסטרוגן
ושתיהם מחבלים מאוד בגדילה שהיה אפשר להשיג

סייקל ראשון הגוף עובד עם רזרבות של הנ"ל

סייקל שני גם אם ייקח חומרים יותר מפוצצים, לא יהיה אפקט בהכרח יותר טוב

שמע הצעתי את זה, ואם הוא לא חיכה מספיק זמן בין לבין אז בכלל.. וסארמים הכי חזקים בלי לחכות בין לבין, בלי פרוטוקול מינימלי של pct בדיקות דם, זה יותר גרוע מאשר סטרואידים וזריקות

• פותח/ת השרשור
בסארם יש 2 בעיות, אין טסט באין אסטרוגן
ושתיהם מחבלים מאוד בגדילה שהיה אפשר להשיג

סייקל ראשון הגוף עובד עם רזרבות של הנ"ל

סייקל שני גם אם ייקח חומרים יותר מפוצצים, לא יהיה אפקט בהכרח יותר טוב

שמע הצעתי את זה, ואם הוא לא חיכה מספיק זמן בין לבין אז בכלל.. וסארמים הכי חזקים בלי לחכות בין לבין, בלי פרוטוקול מינימלי של pct בדיקות דם, זה יותר גרוע מאשר סטרואידים וזריקות
תודה על התשובה וברור מה שרשמת...אבל נתעלם רגע מההשלכות לרעה...
מה האפקט בכללי מבחינת תרומה של כל אחד מהם ?

קודם כל ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי תשובות.

מה נחשב יותר חזק משניהם ?
מה אפשר לצפות מכל אחד ?
מה מינונים מומלצים?
מה לצפות (לא מבחינת השתקת הציר) מבחינת לקיחת שניהם יחדיו ?

נ.ב לא עבורי, יש לי חבר שסיים סייקל 27.5 מג ראד ו 20 מג lgd של סיינס ביו ורוצה להשתדרג אז הזמנתי לו של חברת chemyo ...
לגבי הסייקל הראשון הוא טוען שעלה בכח..לגבי ויזואליות אני (שרואה אותו כל יום במכון) לא ראיתי שינוי כל שהוא לאחר כחודש וחצי שימוש.
הs23 יותר ממצק ודוחס
הyk11 גם עובד טוב למרות שהבנתי שיכול להיות שיהיו קצת יותר תופעות לוואי איתו.. הקטע שלו (במידה ובאמת עובד) זה שהוא עוזר בשימור התוצאות
ולפי המינונים של 20 מג lgd + 30 rad משהו כאן נראה מוזר
אני שוקל 92 על 10 מג lgd ואני ממש מרגיש

• פותח/ת השרשור
ראשית לא ניסיתי...חבר ניסה...הוא טוען שמרגיש ועולה בכח...מבחינה ויזואלית אני ציינתי שלא ראיתי שינוי ממשי אצלו לאחר כחודש וחצי של שימוש

S23 נותן שייפ יפה ולא נותן לשומן להיצבר יותר מדי מנסיון שלי איתו
הוא כ"כ חזק מבחינת הציר שבהתחלה תכננו אותו לשימוש כגלולות לגברים כדי שלא יכניסו להיריון, בגלל שהוא משחק עם הציר יותר מדי מאוד משבית אז זה ירד מהפרק

Yk11 עושה משהו קסום עם המיוסטין (הקוד שיש לך בdna שאומר כמה שריר הפוטנציאל שלך יכול לשאת) שבתיאוריה אמור לשים עליך כמות יפה של שריר
-יש אנשים שיש להם בעיה מולדת עם המיוסטין וגם חיות
לדוגמא, הפרה הזאת לא על חומרים, פשוט יש לה מוטציה מולדת במיוסטין

izag3srr5l921.jpg

עכשיו מכיוון ששניהם מאוד חזקים, צפה להשבתת ציר חזקה איתם וכן תופעות לוואי, תופעות לוואי זה משהו שמשתנה מאדם לאדם, ולאדם אחד תופעת לוואי יכולה להיות משהו חיובי לאדם אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית