הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

S23, DHB

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
ערב טוב לכולם 😃
אני כרגע חודש ושבוע בסייקל חיטוב.
נוטל:
Test 500MG/ EW
Masteron 400MG/ EW
ANAVAR 50MG/ ED
GH 5IU/ ED
מלבד זאת, נוטל ארימידקס כדור אחד כל 3.5 ימים, דוסטינקס 1 כדור בשבוע, וממחר גם ליב 52 (2 כדורים ביום)
בשבוע הבא אני מתכנן להוסיף קלן, DHB, וS23.
אשמח לשמוע דעה בנושא.
המטרה היא: איבוד שומן תוך כדי צבירת מסת שריר (דגש על איבוד שומן).

נערך לאחרונה:
אני יגיב כלפי הנושא קצת יותר מאוחר , מה הסיכוי שאתה מנתניה אחי 😆 למה היום דיברתי עם 4 אנשים מפה על DHB

• פותח/ת השרשור
אני יגיב כלפי הנושא קצת יותר מאוחר , מה הסיכוי שאתה מנתניה אחי 😆 למה היום דיברתי עם 4 אנשים מפה על DHB
לא אחי, איזה נתניה
רחובות 😛
DHB זה חומר שלא הכרתי בכלל, עד לא מזמן. מישהו במכון אמר לי שלקח פשוט... ואז עשיתי על זה חיפוש וגיליתי שיש סטרואיד כזה חחח
והדילר שלי המליץ לי DHB במקום טרן, שהוא נחשב מאוד מאוד חזק (לא כמו טרן)

• פותח/ת השרשור
אוקי , עשיתי בדיקות דם במהלך הסייקל לe2 ו פרולקטין שאתה לוקח ארימי ו כאבר?
אני לוקח ארימידקס כי יש לי ג'ינו (בלי קשר לסטרואידים האנאבוליים, תורשתי אצלנו...)
אני רגיש מאוד לג'ינו, אז אני נזהר... דוסטינקס לקחתי בגלל הטרן אבל עדיין לוקח מהחשש של רמות פרולקטין גבוהות בדם.
לפני תחילת הסייקל עשיתי בדיקות דם והכל היה תקין.
לא מזמן עשיתי בדיקות דם והכולסטרול היה גבוה יחסית, כצפוי. לא היה משהו חריג, ואני לא חווה תסמינים לא טובים.

אני לוקח ארימידקס כי יש לי ג'ינו (בלי קשר לסטרואידים האנאבוליים, תורשתי אצלנו...)
אני רגיש מאוד לג'ינו, אז אני נזהר... דוסטינקס לקחתי בגלל הטרן אבל עדיין לוקח מהחשש של רמות פרולקטין גבוהות בדם.
לפני תחילת הסייקל עשיתי בדיקות דם והכל היה תקין.
לא מזמן עשיתי בדיקות דם והכולסטרול היה גבוה יחסית, כצפוי. לא היה משהו חריג, ואני לא חווה תסמינים לא טובים.
הבנתי בכול זאת תעשה בדיקות נוספות בתקופה הקרובה כי לא מומלץ להיות עם e2 נמוך הרבה זמן יחד אם זה כאבר חזק בדקתי לפי פרולקטין גבוה של מעל 800 לקחתי 0.25 ואחרי 4 יום עשיתי בדיקה חוזרת הוריד אותי ל 15 עכשיו בתכלס פרולקטין נמוך זה פריבילגיה לסקס טוב זמן השעיה אחרי גמירה פשוט נעלם המינוס תקופה ממושכת של שימוש ב כאבר מחליש את הלב 😞 אז תבדוק מספרים וקח ממנו הפסקה.

הסייקל שלך באמת כבר ב100% אני יודע שלא ממזמן התחלת hgh ובגלל שזה לא גינארי זה יקח קצת זמן אבל תאמין לי אחרי קצת מחודש הוא יתחיל לחטב אותך עד העצמות אז לכן אני חושב בשביל הבריאות עדיף לא להוסיף עוד חומרים.

בכול זאת חוות דעת על החומרים ברשימה.

S23 באמת חיפשת תחליף לטרן הא? הוא חלש יותר מטרן פחות תופעות לוואי אבל הפחד היחידי שיש לי איתו שהוא סוגר את הציר בקטע הזוי אני לא יודע מה באמת הנזק שלו למערכת שלנו וגם אין מידע על זה רק על עכברים ולפי זה הוא נכנס לקטגורית סירוס כימי אבל חוץ מזה הוא אחלה תחליף לטרן בתור סארם כן..

קלן - ניסיון אישי היה טוב עד שלא היה טוב פשוט יום אחד עשה לי אריתמיה שהיית קופץ לה ספונטני פעם בא ומאז אמרתי כוסאחותו נהרס לי החיטוב זה כל הסיפור.

DHB בולד טסט ספיונט - אני אוהב מאוד בולד בכל אסטר ובכל צורה אחלה של חומר יותר חזק מטסט בפרמטרים האנאבולים שלו אין שום דבר רע להגיד רק לבדוק hematocrit וזהו..

אחי שמור על עצמך!

• פותח/ת השרשור
הבנתי בכול זאת תעשה בדיקות נוספות בתקופה הקרובה כי לא מומלץ להיות עם e2 נמוך הרבה זמן יחד אם זה כאבר חזק בדקתי לפי פרולקטין גבוה של מעל 800 לקחתי 0.25 ואחרי 4 יום עשיתי בדיקה חוזרת הוריד אותי ל 15 עכשיו בתכלס פרולקטין נמוך זה פריבילגיה לסקס טוב זמן השעיה אחרי גמירה פשוט נעלם המינוס תקופה ממושכת של שימוש ב כאבר מחליש את הלב 😞 אז תבדוק מספרים וקח ממנו הפסקה.

הסייקל שלך באמת כבר ב100% אני יודע שלא ממזמן התחלת hgh ובגלל שזה לא גינארי זה יקח קצת זמן אבל תאמין לי אחרי קצת מחודש הוא יתחיל לחטב אותך עד העצמות אז לכן אני חושב בשביל הבריאות עדיף לא להוסיף עוד חומרים.

בכול זאת חוות דעת על החומרים ברשימה.

S23 באמת חיפשת תחליף לטרן הא? הוא חלש יותר מטרן פחות תופעות לוואי אבל הפחד היחידי שיש לי איתו שהוא סוגר את הציר בקטע הזוי אני לא יודע מה באמת הנזק שלו למערכת שלנו וגם אין מידע על זה רק על עכברים ולפי זה הוא נכנס לקטגורית סירוס כימי אבל חוץ מזה הוא אחלה תחליף לטרן בתור סארם כן..

קלן - ניסיון אישי היה טוב עד שלא היה טוב פשוט יום אחד עשה לי אריתמיה שהיית קופץ לה ספונטני פעם בא ומאז אמרתי כוסאחותו נהרס לי החיטוב זה כל הסיפור.

DHB בולד טסט ספיונט - אני אוהב מאוד בולד בכל אסטר ובכל צורה אחלה של חומר יותר חזק מטסט בפרמטרים האנאבולים שלו אין שום דבר רע להגיד רק לבדוק hematocrit וזהו..

אחי שמור על עצמך!
אני יודע שS23/ DHB לא יתנו את אותו אפקט כמו טרן. אני לא חושב שיש סטרואיד חזק יותר מטרן.
הבנתי לגבי העניין של הציר ההורמונלי
לא הבנתי, מה קרה עם הקלן?
ואני אשמע לעצה שלך. אני אעשה בדיקה, ואם רמות הפרולקטין יהיו תקינות ארד מהדוסטינקס.
סבבה גבר
תודה אחי
הלוואי באמת שאתחטב כמו שצריך עם הGH. אני רוצה לרדת לחד ספרתי...

אני יודע שS23/ DHB לא יתנו את אותו אפקט כמו טרן. אני לא חושב שיש סטרואיד חזק יותר מטרן.
הבנתי לגבי העניין של הציר ההורמונלי
לא הבנתי, מה קרה עם הקלן?
סבבה גבר
תודה אחי
הלוואי באמת שאתחטב כמו שצריך עם הGH. אני רוצה לרדת לחד ספרתי...
Halotestin אני חושב יותר חזק מטרן אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים להכניס לגוף משהו יותר חזק מטרן.
קלן עשה לי קצב לב לא סדיר (ארטמיה) אז אני מבואס ממנו וזה כל מה שיש לי להגיד עליו
DHB יותר חזק מטסט כפול 2 להחליף טרן הוא לא יכול אבל להוסיף בשר אדום על הגוף הוא יכול.

• פותח/ת השרשור
Halotestin אני חושב יותר חזק מטרן אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים להכניס לגוף משהו יותר חזק מטרן.
קלן עשה לי קצב לב לא סדיר (ארטמיה) אז אני מבואס ממנו וזה כל מה שיש לי להגיד עליו
DHB יותר חזק מטסט כפול 2 להחליף טרן הוא לא יכול אבל להוסיף בשר אדום על הגוף הוא יכול.
אתה יודע הכל אתה, אה? חחח
וואו. אני לקחתי אפדרין והרגשתי כאבים בלב, מקווה שקלן לא יתן תופעות לוואי דומות או זהות חלילה...
נשמע טיל אחי
תודה גבר

אתה יודע הכל אתה, אה? חחח
וואו. אני לקחתי אפדרין והרגשתי כאבים בלב, מקווה שקלן לא יתן תופעות לוואי דומות או זהות חלילה...
נשמע טיל אחי
תודה גבר
שמור על עצמך , לא לשכוח לעשות בדיקות דם *רלוונטיות* לפי מה שאתה לוקח.

• פותח/ת השרשור
שמור על עצמך , לא לשכוח לעשות בדיקות דם *רלוונטיות* לפי מה שאתה לוקח.
מה שאמרת על הקטע של הפרוקלטין, עם "זמן ההשעיה" כמו שקראת לזה... הוא באמת נעלם, ואני נהייתי חרמן ברמה מוגזמת. אני יכול לעשות סקס ושעה אחר כך לאונן, ולגמור בשתי המקרים, בזמן קצר. נראה לי שבאמת יש לי פרוקלטין נמוך, אעשה בדיקה, בינתיים אעיף את הדוסטינקס
חוץ מזה, hemtaocrit - לעשות בדיקה.. פספסתי עוד משהו?

לא חושב שיש סטרואיד חזק יותר מטרן
Ment חזק הרבה יותר. עוד כמה דברים, אתה לוקח שתי נגזרות dht, למה ?
נזגרות dht כך או כך מרסקות את הe2, אז למה לקחת גם בנוסף לזה ארמדיקס ? עשית בדיקות דם על המינונים האלו ?
ולמה קאבר ??! נשמה שלי, אלו תרופות ולא סוכריות. ואלו תרופות עם תופעות לוואי איומות, מציע שתתן איזו הצצה לגיליון של אותה תרופה.
הliv52 הזה זה כוסות רוח למת... בחייאת, אתה לוקח ארמידקס, קאבר, אנאבר ועכשיו אתה מכניס s23 שידוע ברעילותו לכבד.. מציע שתרגיע עם החומרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Ment חזק הרבה יותר. עוד כמה דברים, אתה לוקח שתי נגזרות dht, למה ?
נזגרות dht כך או כך מרסקות את הe2, אז למה לקחת גם בנוסף לזה ארמדיקס ? עשית בדיקות דם על המינונים האלו ?
ולמה קאבר ??! נשמה שלי, אלו תרופות ולא סוכריות. ואלו תרופות עם תופעות לוואי איומות, מציע שתתן איזו הצצה לגיליון של אותה תרופה.
הliv52 הזה זה כוסות רוח למת... בחייאת, אתה לוקח ארמידקס, קאבר, אנאבר ועכשיו אתה מכניס s23 שידוע ברעילותו לכבד.. מציע שתרגיע עם החומרים.
סבבה
מקבל את הדעות שלכם.
אני אמשיך עם טסט, מאסטרון, אנאבר וGH.
יורד מכל השאר, כולל ארמידיקס ודוסטינקס.
אפשר להיות רגוע עם מה שכתבתי?

לא נראה לי ברמה של ביג ראמי חחח
אבל כן, סייקל מוגזם
אני אהיה איתך עדין, אבל זה נשמע שאין לך מושג מה אתה עושה ואתה אומר אמן על כל מה שהדילר שלך נותן לך. מציע לך בחום, באמת אבל.. לשבת ולהתחיל לקרוא על כל חומר וחומר שאתה לוקח, השפעות ותופעות לוואי, קצרות, בינוניות וארוכות. קיצר.. הרבה קריאה יש לך לעשות וצר לי שכבר התחלת לרוץ עוד לפני שלמדת לזחול.

• פותח/ת השרשור
ילד, תתבגר קצת במקום לרדת רמה כזאת.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הבחור היה על 300 מג של טרן עחי
הוא יודע מה הוא עושה
אתה התחלת איתי בשרשור הקודם, אף אחד לא אמר לך לדבר לא יפה.
כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם
יחס גורר יחס גבר...
תהיה איתי בטוב אני אהיה איתך בטוב...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני אהיה איתך עדין, אבל זה נשמע שאין לך מושג מה אתה עושה ואתה אומר אמן על כל מה שהדילר שלך נותן לך. מציע לך בחום, באמת אבל.. לשבת ולהתחיל לקרוא על כל חומר וחומר שאתה לוקח, השפעות ותופעות לוואי, קצרות, בינוניות וארוכות. קיצר.. הרבה קריאה יש לך לעשות וצר לי שכבר התחלת לרוץ עוד לפני שלמדת לזחול.
אני יודע פחות או יותר איך לעשות סייקלים. היו לי כבר 2 סייקלים, ותוצאות בדיקות הדם היו תקינות, לפני, במהלך, ואחרי הסייקל. תקינות במהלך הסייקל הכוונה היא גם שההורמונים שאמורים להשתנות בדם משתנים, כמו טסט, כולסטרול גבוה, וכן הלאה. בתחילת שתי הסייקלים ובסיומם הכל היה תקין. היה לי יותר מדי עצבים מהטרן וזו טעות שחוויתי אבל כל אחד עושה טעויות ואני יודע מה זה סייקלים.
פה אני פה להיעזר ולהיוועץ כדי לדעת את מה שאני עוד לא יודע,
שים לב שכרגע אני על טסט, מאסטרון, אנאבר ו-GH. אני סבבה מבחינת תופעות לוואי ברוך השם והכל תקין... הגדילה כרגיל, שריפת שומן...
אני באתי לבקש עזרה בדברים שאני לא יודע, אחרת לא הייתי פותח שרשור על דעה, ולא סתם קיבלתי את הדעות שלך ושל הבחור השני.

אתה התחלת איתי בשרשור הקודם, אף אחד לא אמר לך לדבר לא יפה.
כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם
יחס גורר יחס גבר...
תהיה איתי בטוב אני אהיה איתך בטוב...
דיברתי דווקא בשפה בסדר גמור. אתה התחלת להוציא דברים מהקשרם וטוען ששאלתי דברים לגבי דבר אחד שבדיעבד שאלתי לגבי משהו אחר.
האינטרנט לא מראה שום דבר על הבן אדם (לטענתך שאני בן אדם זבל)
זה שעשית 2 סייקלים לא אומר שאתה עכשיו יודע מה אתה עושה, הרי הנה - רצית להוסיף עוד ממתקים לסטאק למרות שאתה על מספיק דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית