עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה שכחתי לכתוב , טסט פרופיונטבלי טסט?
תודה רבה לך ,אם יש מינון מכובד של טסט בסייקל הזה, יהיו תוצאות
הבנתי אותך , אני מודה לך על ההסבר מעריך מאוד ובקשר לזמן 8 שבועותלכמה זמן הסייקל, איזה מינונים? לגבי פרווירון, בחור מהעבר בשם טום כתב עליו את הנל
"פרווירון הוא למעשה אנדרוגן טהור. התרומה שיתן בחיטוב היא עקיפה ושולית לעומת מידת האנדרוגניות שתתווסף ומכאן שמאוד רצוי לוותר עליו ככל שניתן וביחוד אם אין בו שימוש לאיזון אנבוליות יתרה. "
בתכלס, הוא עוזר ממש בקטנה
לי פרווירון בסייקלים קודמים עזר להתניע את הליבידו אם היה צורך, נגיד יש לך מפגש עם בחורה ואתה בשיא של הסייקל ואתה רוצה להיות בטוח שיהיה את החשק
אם אתה עושה הכל עם חומרים קצרים, הייתי מנסה למשוך איזה 10-12 שבועות את הסייקלהבנתי אותך , אני מודה לך על ההסבר מעריך מאוד ובקשר לזמן 8 שבועות
אתה עוד תתגעגע לספיחת נוזלים בהנחה ואתה לא בא.ש גבוהזה הראשון הקצר אבל כל השאר היום ארוכים וסתם ספחתי נוזלים לא אהבתי את זה
נכון את צודק לגבי הפתיעות ושזה נותן סיכוך לסכוסים , פשוט אני כבר עושה אימוני חזרות כמעט ולא מעמיס משקלים משקלים בינונים פלוס ובין 15 -20 חזרות ככה אני מרגיש את הפאמפ בצורה קטלנית ואחד לכמה שבועות עושה אימון כבד (לא rm1) אבל אימון כבד 5-8 חזרות ומשקל הרבה יותר מהבינוני פלוסאתה עוד תתגעגע לספיחת נוזלים בהנחה ואתה לא בא.ש גבוה
אתה צובר שריר יותר ביעילות ויש פחות פוטנציאל לפציעות כי הנוזלים האלה עושים סיכוך למפרקים שזה בתכלס אומר להרים יותר כבד עם פחות סיכוי לפציעה וטווח תנועה יותר טוב..
אני מצאתי את הנוסחא בשבילי, ארוכים עם סארמים בשביל האפקט של הקצרים ואז סארמים לבד עד שמבחינת הערכים בדם כבר מותר לצאת לpct
איך שאתה בוחר להתאמן זה עניין שלך, העיקר שאתה מתקדם מבחינת המטרות שלך ובכלל במגמה של התקדמות ולא עומד במקוםנכון את צודק לגבי הפתיעות ושזה נותן סיכוך לסכוסים , פשוט אני כבר עושה אימוני חזרות כמעט ולא מעמיס משקלים משקלים בינונים פלוס ובין 15 -20 חזרות ככה אני מרגיש את הפאמפ בצורה קטלנית ואחד לכמה שבועות עושה אימון כבד (לא rm1) אבל אימון כבד 5-8 חזרות ומשקל הרבה יותר מהבינוני פלוס
100 מג פרופיונט לשבועאם אתה עושה הכל עם חומרים קצרים, הייתי מנסה למשוך איזה 10-12 שבועות את הסייקל
והיי אמרת שזה לא סייקל ראשון..
אני לא יודע אם צריך וינסטרול שיש טרן ברקע100 מג פרופיונט לשבוע
75 מג טרנבולון קצר אצטט לשבוע
30 מג ווינסטרול מהשבוע ה5 .
דעתך ?
100 מג פרופיונט לשבוע
75 מג טרנבולון קצר אצטט לשבוע
30 מג ווינסטרול מהשבוע ה5 .
דעתך ?
בטח כמובן eod.המינונים שרשמת זה לשבוע או eod ?
שבועית לא נשמע לי הגיוני
Eod זה ראשון שלישי חמישי שבת שני רביעי וכן הלאה?בטח כמובן eod.
מה דעתך ?
ראשון שלישי חמישי שבת ושוב חוזר על עצמו ובשבוע 5 מוסיף וינסטרול 30מג אבל לא אוראלי וכמובן שבזריקה נפרדת.Eod זה ראשון שלישי חמישי שבת שני רביעי וכן הלאה?
או רק ראשון שלישי חמישי? כי נתקלתי גם בזה..
Eod זה ראשון שלישי חמישי שבת שני רביעי וכן הלאה?
או רק ראשון שלישי חמישי? כי נתקלתי גם בזה..