הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל עדין

Yair111

משתמש מתחיל
19
3
נק' מוניטין:
21
19
3
מה דעתכם לגבי סייקל שמכיל טרן קצר פרווירון ווינסטרול במינונים קטנים , יכול לתת תוצאות סבירות ?
(לא סייקל ראשון שלי)

לכמה זמן הסייקל, איזה מינונים? לגבי פרווירון, בחור מהעבר בשם טום כתב עליו את הנל

"פרווירון הוא למעשה אנדרוגן טהור. התרומה שיתן בחיטוב היא עקיפה ושולית לעומת מידת האנדרוגניות שתתווסף ומכאן שמאוד רצוי לוותר עליו ככל שניתן וביחוד אם אין בו שימוש לאיזון אנבוליות יתרה. "

בתכלס, הוא עוזר ממש בקטנה
לי פרווירון בסייקלים קודמים עזר להתניע את הליבידו אם היה צורך, נגיד יש לך מפגש עם בחורה ואתה בשיא של הסייקל ואתה רוצה להיות בטוח שיהיה את החשק

• פותח/ת השרשור
לכמה זמן הסייקל, איזה מינונים? לגבי פרווירון, בחור מהעבר בשם טום כתב עליו את הנל

"פרווירון הוא למעשה אנדרוגן טהור. התרומה שיתן בחיטוב היא עקיפה ושולית לעומת מידת האנדרוגניות שתתווסף ומכאן שמאוד רצוי לוותר עליו ככל שניתן וביחוד אם אין בו שימוש לאיזון אנבוליות יתרה. "

בתכלס, הוא עוזר ממש בקטנה
לי פרווירון בסייקלים קודמים עזר להתניע את הליבידו אם היה צורך, נגיד יש לך מפגש עם בחורה ואתה בשיא של הסייקל ואתה רוצה להיות בטוח שיהיה את החשק
הבנתי אותך , אני מודה לך על ההסבר מעריך מאוד ובקשר לזמן 8 שבועות

הבנתי אותך , אני מודה לך על ההסבר מעריך מאוד ובקשר לזמן 8 שבועות
אם אתה עושה הכל עם חומרים קצרים, הייתי מנסה למשוך איזה 10-12 שבועות את הסייקל

והיי אמרת שזה לא סייקל ראשון..

זה הראשון הקצר אבל כל השאר היום ארוכים וסתם ספחתי נוזלים לא אהבתי את זה
אתה עוד תתגעגע לספיחת נוזלים בהנחה ואתה לא בא.ש גבוה

אתה צובר שריר יותר ביעילות ויש פחות פוטנציאל לפציעות כי הנוזלים האלה עושים סיכוך למפרקים שזה בתכלס אומר להרים יותר כבד עם פחות סיכוי לפציעה וטווח תנועה יותר טוב..
אני מצאתי את הנוסחא בשבילי, ארוכים עם סארמים בשביל האפקט של הקצרים ואז סארמים לבד עד שמבחינת הערכים בדם כבר מותר לצאת לpct

• פותח/ת השרשור
אתה עוד תתגעגע לספיחת נוזלים בהנחה ואתה לא בא.ש גבוה

אתה צובר שריר יותר ביעילות ויש פחות פוטנציאל לפציעות כי הנוזלים האלה עושים סיכוך למפרקים שזה בתכלס אומר להרים יותר כבד עם פחות סיכוי לפציעה וטווח תנועה יותר טוב..
אני מצאתי את הנוסחא בשבילי, ארוכים עם סארמים בשביל האפקט של הקצרים ואז סארמים לבד עד שמבחינת הערכים בדם כבר מותר לצאת לpct
נכון את צודק לגבי הפתיעות ושזה נותן סיכוך לסכוסים , פשוט אני כבר עושה אימוני חזרות כמעט ולא מעמיס משקלים משקלים בינונים פלוס ובין 15 -20 חזרות ככה אני מרגיש את הפאמפ בצורה קטלנית ואחד לכמה שבועות עושה אימון כבד (לא rm1) אבל אימון כבד 5-8 חזרות ומשקל הרבה יותר מהבינוני פלוס

נכון את צודק לגבי הפתיעות ושזה נותן סיכוך לסכוסים , פשוט אני כבר עושה אימוני חזרות כמעט ולא מעמיס משקלים משקלים בינונים פלוס ובין 15 -20 חזרות ככה אני מרגיש את הפאמפ בצורה קטלנית ואחד לכמה שבועות עושה אימון כבד (לא rm1) אבל אימון כבד 5-8 חזרות ומשקל הרבה יותר מהבינוני פלוס
איך שאתה בוחר להתאמן זה עניין שלך, העיקר שאתה מתקדם מבחינת המטרות שלך ובכלל במגמה של התקדמות ולא עומד במקום
ותוצאות? פונקציה של השקעה בתזונה

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה הכל עם חומרים קצרים, הייתי מנסה למשוך איזה 10-12 שבועות את הסייקל

והיי אמרת שזה לא סייקל ראשון..
100 מג פרופיונט לשבוע
75 מג טרנבולון קצר אצטט לשבוע
30 מג ווינסטרול מהשבוע ה5 .
דעתך ?

100 מג פרופיונט לשבוע
75 מג טרנבולון קצר אצטט לשבוע
30 מג ווינסטרול מהשבוע ה5 .
דעתך ?
אני לא יודע אם צריך וינסטרול שיש טרן ברקע
לגבי מינונים של חומרים קצרים, אני לא בקיא, אני מנוסה רק בארוכים נכון לעכשיו

• פותח/ת השרשור
Eod זה ראשון שלישי חמישי שבת שני רביעי וכן הלאה?
או רק ראשון שלישי חמישי? כי נתקלתי גם בזה..
ראשון שלישי חמישי שבת ושוב חוזר על עצמו ובשבוע 5 מוסיף וינסטרול 30מג אבל לא אוראלי וכמובן שבזריקה נפרדת.

נשמע טוב הייתי מעלה את הטסט ל 125
ווינסטרול תעלה ל 50, לא יתן לך כלום במינון 30

ודרך אגב לא הייתי מחשיב את זה כסייקל עדין, כל מה שנכנס בו טרן יוצא מכל הגדרה שמתקרבת לעדין

• פותח/ת השרשור
לדעתכם בסייקל כזה בשבוע ה 3 כדי להוסיף hcg
ובסיום בערך בשבוע ב 12 לקחת כלומיד וטמוקסין ואם כן מה המינונים המומלצים והאם אפשר לוותר על hcg ? ואם לא באיזה מינון לקחת hcg
Eod זה ראשון שלישי חמישי שבת שני רביעי וכן הלאה?
או רק ראשון שלישי חמישי? כי נתקלתי גם בזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית