הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המדריך השלם להיות מאמן חדר כושר מצליח בישראל

The King

משתמש קבוע
1,078
384
נק' מוניטין:
807
1,078
384
לצערינו הרב, כדי להיות מאמן חדר כושר מצליח בישראל, כל מה שאתה צריך לעשות, הוא רק לבצע את השלבים הבאים (אתם יכולים לקרוא להם עשרת הדברות של המאמנים בישראל):

1. תיראה כמה שיותר שרירי, גדול וחטוב - לא משנה מה רמת הידע שלך בתחום, כל עוד אתה נראה חזק, אתה בטוח מאמן טוב!

2. תבנה למתאמנים שלך "תוכנית אימונים מותאמת אישית", אבל בתכלס, זרוק להם סתם רשימה של תרגילים אקראיים על הדף הזה עם הלוגו של המכון, מבלי כמובן להתחשב במטרות ודרישות המתאמן.

3. תבנה למתאמנים שלך "תפריט תזונה מותאם אישית", אבל בתכלס, זרוק להם סתם רשימה של מאכלים בריאים מבלי להתחשב בערכים ובהוצאה הקלורית של המתאמן. אה! וכמובן מבלי שבכלל יש לך את ההסמכה לבנות תפריט תזונה.

4. תגיד למתאמנים שלך שהרבה חזרות זה חיטוב, ומעט חזרות זה מסת שריר.

5. תתחבר ותדבר כמה שיותר עם האנשים הכי חזקים ומרשימים במכון. הרי כולם יודעים ש: "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה".

6. כשאתה מדבר עם אנשים, דחוף בין השורות שאתה מאמן ותיק, שיש לך המון ניסיון וכמה אנשים אימנת וכו'. כן כן, אפילו שרואים שאתה ילד בן 22 (כמה נסיון כבר יכול להיות לך).

7. אם שואלים אותך שאלה מסוימת ואתה לא יודע את התשובה, תחרטט! חד וחלק, בלי גימגומים, בלי תהיות, והכי חשוב, אף פעם אל תגיד שאתה לא בטוח או לא יודע משהו (אל תשכח שאתה לא בן אדם כמו כולם, אתה מאמן על).

8. דחוף למתאמנים מלא סקוואטים ודדליפט בתוכנית (אפילו שלא עשית סקוואט או דדליפט מימיך), ואם הם יגידו לך שהם לא רוצים לעבוד על רגליים, תגיד להם את השטות הזאת שהרגליים מפיצות הורמוני גדילה לכל הגוף.

9. לחרטט, לחרטט ושוב פעם לחרטט!

10. אם שואלים אותך כמה אתה מרים, תתחמק ואל תגיד.

*המאמר כתוב בלשון זכר אך מתייחס לנשים וגברים כאחד

זהו. מצטער, הייתי חייב לפרוק.

נערך לאחרונה:
חחח יש עוד המון מה לרשום זה המצב בארץ
אנשים פה אחרי יום כיפור ירדו קילו וחצי מים הופכים ל"יועץ מומחה" לחארטות מהר מאוד

• פותח/ת השרשור
חחח יש עוד המון מה לרשום זה המצב בארץ
אנשים פה אחרי יום כיפור ירדו קילו וחצי מים הופכים ל"יועץ מומחה" לחארטות מהר מאוד
אמת, אבל מה שיותר חורה לי זה הזילזול של אותם מאמנים באינטיליגנציה של המתאמן. כמובן שיש גם הרבה מאמנים טובים, אבל 90 אחוז מהם ליצנים שעונים על כל הדרישות שכתבתי.

הם מזלזלים בצדק, טמבלים ישארו טמבלים ותמיד יהיה מישהו שימכור להם עוד טמטום והם יעריצו אותו

• פותח/ת השרשור
הם מזלזלים בצדק, טמבלים ישארו טמבלים ותמיד יהיה מישהו שימכור להם עוד טמטום והם יעריצו אותו
זה שחלק מהתמאנים טמבלים, לא מצדיק את הזלזול שלהם. אל תשכח שיש עוד חלק של מתאמנים, שגם אם לא מבינים הרבה בתחום, יש להם את ההבנה הבסיסית כדי לדעת מתי מחרטטים אותם.

זה שחלק מהתמאנים טמבלים, לא מצדיק את הזלזול שלהם. אל תשכח שיש עוד חלק של מתאמנים, שגם אם לא מבינים הרבה בתחום, יש להם את ההבנה הבסיסית כדי לדעת מתי מחרטטים אותם.
מה שאמרת לא רלוונטי.
טמבל יהיה טמבל

לצערינו הרב, כדי להיות מאמן חדר כושר מצליח בישראל, כל מה שאתה צריך לעשות, הוא רק לבצע את השלבים הבאים (אתם יכולים לקרוא להם עשרת הדברות של המאמנים בישראל):

1. תיראה כמה שיותר שרירי, גדול וחטוב - לא משנה מה רמת הידע שלך בתחום, כל עוד אתה נראה חזק, אתה בטוח מאמן טוב!

2. תבנה למתאמנים שלך "תוכנית אימונים מותאמת אישית", אבל בתכלס, זרוק להם סתם רשימה של תרגילים אקראיים על הדף הזה עם הלוגו של המכון, מבלי כמובן להתחשב במטרות ודרישות המתאמן.

3. תבנה למתאמנים שלך "תפריט תזונה מותאם אישית", אבל בתכלס, זרוק להם סתם רשימה של מאכלים בריאים מבלי להתחשב בערכים ובהוצאה הקלורית של המתאמן. אה! וכמובן מבלי שבכלל יש לך את ההסמכה לבנות תפריט תזונה.

4. תגיד למתאמנים שלך שהרבה חזרות זה חיטוב, ומעט חזרות זה מסת שריר.

5. תתחבר ותדבר כמה שיותר עם האנשים הכי חזקים ומרשימים במכון. הרי כולם יודעים ש: "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה".

6. כשאתה מדבר עם אנשים, דחוף בין השורות שאתה מאמן ותיק, שיש לך המון ניסיון וכמה אנשים אימנת וכו'. כן כן, אפילו שרואים שאתה ילד בן 22 (כמה נסיון כבר יכול להיות לך).

7. אם שואלים אותך שאלה מסוימת ואתה לא יודע את התשובה, תחרטט! חד וחלק, בלי גימגומים, בלי תהיות, והכי חשוב, אף פעם אל תגיד שאתה לא בטוח או לא יודע משהו (אל תשכח שאתה לא בן אדם כמו כולם, אתה מאמן על).

8. דחוף למתאמנים מלא סקוואטים ודדליפט בתוכנית (אפילו שלא עשית סקוואט או דדליפט מימיך), ואם הם יגידו לך שהם לא רוצים לעבוד על רגליים, תגיד להם את השטות הזאת שהרגליים מפיצות הורמונים לכל הגוף ומגדילה אותו.

9. לחרטט, לחרטט ושוב פעם לחרטט!

10. אם שואלים אותך כמה אתה מרים, תתחמק ואל תגיד.

*המאמר כתוב בלשון זכר אך מתייחס לנשים וגברים כאחד

זהו. מצטער, הייתי חייב לפרוק.
שכחת שצריך להיות למאמן חולצה שרשום עליה "Trainer"

@elchonon לא יכול להגיב לך באשכול של המכירה אז
אכזבת אותי לא יכולת לפרסם את המכירה היום?
הייתי קונה כמעט הכל

מאוד מאוד אם עוד לא מכרת מה אתה אומר על תוספת מחיר קטנה ולהגיד למי שקנה שאבדו הפלטות?
כולם כבר שילמו לי.
חצי כבר נאסף.
ומה שלא נאסף עדיין, נמכר לחבר מהפורום שהוא כמו אח.

מצטער מאוד.

תפנה לגמ"ח משקולות הקרוב לביתך, או שתקפוץ לבית שלי לאימון.
יש הרבה חברים בפורום עם ציוד מלא בבית, אם תתידד עם כמה, תוכל להתאמן אצלהם.

תפנה לגמ"ח משקולות הקרוב לביתך, או שתקפוץ לבית שלי לאימון.
יש הרבה חברים בפורום עם ציוד מלא בבית, אם תתידד עם כמה, תוכל להתאמן אצלהם.
תשלח כתובות או שתאתגר אותי למצוא לבד?

@THEking
מבלי להגן על מדריכים “דבילים״. לרוב המכריע של המתאמנים חשוב להראות טוב, לכן מדריך שנותן דוגמא אישית ייחשב לטוב יותר.
על ההגדרה מה זה נראה ״טוב״ אפשר להתווכח , אבל גם לדעתי על מנת להצדיק כרס פאוורליפטרים כמאמן כושר אתה צריך להרים ממש כבד.

נושא המקצועיות הוא כמובן חשוב מאוד אבל גם כאן, רוב המתאמנים רוצים מישהו נגיש שמסביר דברים בצורה פשוטה ולא ״חפירה״ על זויות השריר.

מדריכים טובים מאוד שמצליחים לאורך זמן, יהיוו מקצועיים, נחמדים וייראו כאילו הם מתאמנים או בעלי השגים יוצאי דופן מבחינה ספורטיבית

• פותח/ת השרשור
רוב המכריע של המתאמנים חשוב להראות טוב, לכן מדריך שנותן דוגמא אישית ייחשב לטוב יותר.
דוגמא אישית באיך שהמאמן נראה? זו לא דוגמא אישית. דוגמא אישית תהיה לראות אותו מתאמן בטכניקה נכונה, עושה חימום כמו שצריך וכו'. איך שהוא נראה זו בחירה אישית של אותו מאמן. ותתפלא, דווקא המאמנים ה"שחיפים" יותר שיצא לי לדבר איתם, לרוב התרשמתי מהם יותר מרמת הידע שלהם. אז אני לא אומר שמי שנראה מנופח הוא כנראה לא מאמן טוב או משהו כזה, אני פשוט אומר שזה ממש לא קשור אחד לשני.

נושא המקצועיות הוא כמובן חשוב מאוד אבל גם כאן, רוב המתאמנים רוצים מישהו נגיש שמסביר דברים בצורה פשוטה ולא ״חפירה״ על זויות השריר.
מסכים. אבל אני מדבר על מאמנים שמחרטטים שטויות כמו שהם נושמים, שאפילו אני כמתאמן עם מעט מאוד יידע, יודע לזהות שאלו שטויות, בעיקר מקריאה במקומות כמו פה בפורום ובאתר קילוגרם.

גמא אישית באיך שהמאמן נראה? זו לא דוגמא אישית
זה לא מדד לשום דבר
הבעיה שמתאמן מתחיל לרוב ייקח מאמן שנראה 'מתאמן' ולא סתם מישהו ממוצע (אפילו אם לממוצע יש פי מאה יותר ידע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית