נק' מוניטין:
270
- 1,371
- 575
טעית כבר בהתחלה...
"תכנית אימונים לפי סוג מבנה גוף"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם היה אפשר לתת מוניטין שלילי פה...מאוד מאוד אם עוד לא מכרת מה אתה אומר על תוספת מחיר קטנה ולהגיד למי שקנה שאבדו הפלטות?
למה טעה? זה מה שמציעים בחדרי כושר "תכנית מותאמת אישית"טעית כבר בהתחלה...
ממש לא נכון, מתחשבים במטרות המתאמן, אם הוא רוצה חיטוב אז נותנים לו עוד 4 סטים של בטן ורבע שעה הליכון/אליפטי בסוף אימון, אם הוא רוצה מסה אז אותה תכנית בלי הליכון ובטן ולשתות שייק ישר אחרי אימון2. תבנה למתאמנים שלך "תוכנית אימונים מותאמת אישית", אבל בתכלס, זרוק להם סתם רשימה של תרגילים אקראיים על הדף הזה עם הלוגו של המכון, מבלי כמובן להתחשב במטרות ודרישות המתאמן.
פעם שהיייתי על תקן ''מדריך ראשי לא רשמי'' (כי זיבו לשלם לי שכר מתאים וגם ככה עזבו אותם בתקופה ארבעה עשר מדריכים באיזה חצי שנה)לשתות שייק ישר אחרי אימון
זה פרי רציניאבוקדו
צבע אותי בירוק ואני אבו(של) קדוזה פרי רציני
גדולללללללללללללללללבואי מאמי (ועכשיו במחיר מבצע!)
צפה בקובץ המצורף 56762
הודעה עם כיוון קומי בלבד שאין לייחס לו שום חשיבות רצינית.למה טעה? זה מה שמציעים בחדרי כושר "תכנית מותאמת אישית"
ממש לא נכון, מתחשבים במטרות המתאמן, אם הוא רוצה חיטוב אז נותנים לו עוד 4 סטים של בטן ורבע שעה הליכון/אליפטי בסוף אימון, אם הוא רוצה מסה אז אותה תכנית בלי הליכון ובטן ולשתות שייק ישר אחרי אימון
אה אופס 🙄הודעה עם כיוון קומי בלבד שאין לייחס לו שום חשיבות רצינית.
ואלה יצאת פראייר שלא אמרת לו קישואאמרתי לו שישתה את עם אבוקדו
היה לו גאג מוכן על אבוקדו..ואלה יצאת פראייר שלא אמרת לו קישוא
וואלה תן לי שנייההיה לו גאג מוכן על אבוקדו..
וואלה תן לי שנייה
קשוח-הא?
עזוב צודק לא עובד
המון יד קדמית, אלא מהבקרוב: המדריך השלם להפוך לראש ממשלה מצליח בישראל.
ולשתות שייק ישר אחרי אימון