שלח כתובתברחוב
(או ש..עזוב,אמצא אותך כבר )
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלח כתובתברחוב
שלח כתובת 🕴חחחחחח זה פתוח לגמרי,
אם יש אנשים חדורי מוטיבציה משוטטים ברחוב הם יכולים לבוא בכיף.
שלח כתובת
(או ש..עזוב,אמצא אותך כבר )
שלח כתובת 🕴
סתם חח..
או שתזמין לאימון *אימוג'י מבט מפתה*
(ילדה טובה בסה"כ (ונטולת קורונה (לעת עתה)))
חביבי,בדרך לשכם עוצר אצלך לאימון
נדיבה בזמנים..מיומיים ושלוש שעות
למנהלים פה אני לא יכול לפתוח את האשכול בפורום של הקנייה מכירה כי המשתמש חדש כי המשתמש הישן נדפק ואני לא יכול להשתמש בו (גם אתם לא יכולים אין לי בעיה להביא לכם את הסיסמה ותראו שהאתר דפוק)
בכל מקרה אחרי שאלחנן אכזב אותי ולא מוכן למכור לי את הפלטות שלו למרות שאין מלאי אני נאלץ להתפשר על כל דבר אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על סט משקולות דאמבלים של 50 קילו לדאמבל או יותר טוב מישהו פה יודע איפה אני כן יכול להשיג ציוד אולימפי אז תודה
בנוגע לאנגרג'ים - הם מייצרים את המשקולות בעצמם. אני מתלבט אם לקנות מהם לאור המחיר הגבוה. אפשר לסמוך עליהם שהמשקלים תקינים?
מישהו יודע האם Hi-tec היא חברה סינית? אם לא מהיכן היא? אני לא מצליח למצוא בגוגל.
איזה חברה לייצור ציוד ספורט מומלצת? (יורק? משהו אחר?)
תשלח מה אתה צריך ומה התקציב ואני אעזור לך למצוא.
מוט אולימפי יש אחד מצויין ++ שיפים רובין מוכר, עולה 649 ותומך עד 380 kg
בידיוק היום ראיתי דיל לספת לחיצה בנץ׳,
משקולות צלחת אולימפיות הכי זול ב
slofie
לאחר מכן הכי זול ב
Claysport
וכמובן יש דילים ביד שתיים ובפייסבוק
צפה בקובץ המצורף 57228
שים לב שאם אריח בודד מגן לך על הריצוף, הריצוף עדיין יכול להישבר אם תזרוק עליו, מנסיון.היום בעזרת השם אסיים עם האריחי בלימה ואשלח תמונה.
2. עדיפות למוט פני דאמבלים תלוי נטו בך ובמטרות שלך.היי. תודה. אני ממש מעריך את הנכונות לעזור.
אני לא מעוניין לקנות יד שניה. הספיק לי פלטות שרכשתי ממגה ספורט ושילמתי מחיר מלא ומתפרקת מהן מתכת. אני מעדיף לשלם יותר ולקנות חדש.
מה אני מחפש (אדגיש מראש שאני לא כמו החברה כאן שמרימים משקלים מטורפים. אני מתאמן בשביל לשמור על כושר):
1. ספה - כאן אני בהתלבטות בין לקנות ספה רגילה לבין לקנות ספה שאפשר לשים גם מוט אולימפי וגם להתאמן קצת על הרגליים. כרגע מעדיף את האופציה האחרונה אלא אם אתם לא ממליצים. תכננתי להקציב עד 1,000-1,100 ש"ח. כרגע מצאתי משהו קצת יותר יקר ולכן שאלתי אם חברת Hi-tec סינית / מוכרת?
2. במידה ואקנה ספה עם אופציה למוט אולימפי, אז אקנה גם מוט. מה האורך שאני צריך לקנות?
זה מה שיש בחדר כושר?
מוט לחיצה אולימפי|קליי ספורט
עד כמה יש עדיפות לעשות חזה עם מוט אולימפי ולא עם משקלות רגילות? (אני שם לב שאצטרך להוסיף בערך 400 ש"ח בספה, עוד 500 ש"ח למוט ועוד 500 ש"ח לפלטות)
בנוגע ליפים רובין - חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שהוא חנות של מכירת מוצרים.
3. מחפש פלטות לשים על מוט קצר ליד קדמית. אני מתלבט אולי לקנות את הדבר הבא:
https://www.wallashops.co.il/סט-משקולות-ענק-40-קג-power-set/pi7prgfhgfab44
הזמן המתנה מטורף, אבל גם כך אין כל כך פלטות בנמצא.
מעניין אם אפשר להרכיב פלטות רגילות שנקנו ממקום אחר על המוט אם כי בטח יהיה קשה לבצע תרגיל לכתפיים עם מוט כזה ארוך.
אין אצל קליי - דיברתי איתם לפני כמה ימים, לכן אני שואל על אנגרג'ים. המחיר יקר וזה פלטות שהם מייצרים בעצמם. האם יש משמעות למותג מוכר?
מה נחשב מותג מוכר בעולם?
עריכה: אני לא מוצא חנות בשם slofie
היי. תודה. אני ממש מעריך את הנכונות לעזור.
אני לא מעוניין לקנות יד שניה. הספיק לי פלטות שרכשתי ממגה ספורט ושילמתי מחיר מלא ומתפרקת מהן מתכת. אני מעדיף לשלם יותר ולקנות חדש.
מה אני מחפש (אדגיש מראש שאני לא כמו החברה כאן שמרימים משקלים מטורפים. אני מתאמן בשביל לשמור על כושר):
1. ספה - כאן אני בהתלבטות בין לקנות ספה רגילה לבין לקנות ספה שאפשר לשים גם מוט אולימפי וגם להתאמן קצת על הרגליים. כרגע מעדיף את האופציה האחרונה אלא אם אתם לא ממליצים. תכננתי להקציב עד 1,000-1,100 ש"ח. כרגע מצאתי משהו קצת יותר יקר ולכן שאלתי אם חברת Hi-tec סינית / מוכרת?
2. במידה ואקנה ספה עם אופציה למוט אולימפי, אז אקנה גם מוט. מה האורך שאני צריך לקנות?
זה מה שיש בחדר כושר?
מוט לחיצה אולימפי|קליי ספורט
עד כמה יש עדיפות לעשות חזה עם מוט אולימפי ולא עם משקלות רגילות? (אני שם לב שאצטרך להוסיף בערך 400 ש"ח בספה, עוד 500 ש"ח למוט ועוד 500 ש"ח לפלטות)
בנוגע ליפים רובין - חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שהוא חנות של מכירת מוצרים.
3. מחפש פלטות לשים על מוט קצר ליד קדמית. אני מתלבט אולי לקנות את הדבר הבא:
https://www.wallashops.co.il/סט-משקולות-ענק-40-קג-power-set/pi7prgfhgfab44
הזמן המתנה מטורף, אבל גם כך אין כל כך פלטות בנמצא.
מעניין אם אפשר להרכיב פלטות רגילות שנקנו ממקום אחר על המוט אם כי בטח יהיה קשה לבצע תרגיל לכתפיים עם מוט כזה ארוך.
אין אצל קליי - דיברתי איתם לפני כמה ימים, לכן אני שואל על אנגרג'ים. המחיר יקר וזה פלטות שהם מייצרים בעצמם. האם יש משמעות למותג מוכר?
מה נחשב מותג מוכר בעולם?
עריכה: אני לא מוצא חנות בשם slofie
שים לב שאם אריח בודד מגן לך על הריצוף, הריצוף עדיין יכול להישבר אם תזרוק עליו, מנסיון.
כדאי לשים שכבת עץ מתחת לגומי.
היום בבוקר בבית הרצתי אימון קליל עם דמבלים של 40 שהכי כבד שנגעתי בו בחיים שלי היה 34 מטעמי לוגיסטיקהלא שמתי ריצוף שמתי אותם על יציקת בטון והם בעובי 2 ס״מ אז אני בספק שהבטון יסדק,
אבל הזמן יגיד 😁
היום בבוקר בבית הרצתי אימון קליל עם דמבלים של 40 שהכי כבד שנגעתי בו בחיים שלי היה 34 מטעמי לוגיסטיקה
מפה לשם שהם נגעו בחזרה ברצפה ירד לי הלב לתחתונים
שמתי מזרוני פאזל על הרצפה וזה קצת החטיא אותם אחרי זה עוד סט עם מזרונים אמיתיים שהיה לי שם ליד"אימון קליל עם דאמבלים 40 ק"ג"
חחחחח רק אל תגיד לי שעשית עם זה יד קדמית 🤣🤣🤣
וכן מבין את הפחד, אצלי בגלל שהמשקולות מתברגות אז אי אפשר להניח אותן על הרגליים בלי לעשות לעצמך חור ברגל.
פעם ראשונה שאני זורק משקולות שאני מסיים סט, מרגיש עבריין.