הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקולות

חחחחחח זה פתוח לגמרי,
אם יש אנשים חדורי מוטיבציה משוטטים ברחוב הם יכולים לבוא בכיף.
שלח כתובת 🕴
סתם חח..

או שתזמין לאימון *אימוג'י מבט מפתה*
(ילדה טובה בסה"כ (ונטולת קורונה (לעת עתה)))

שלח כתובת
(או ש..עזוב,אמצא אותך כבר )

בשערי תקווה? תצטרך לחפש טוב 🤣🤣🤣

שלח כתובת 🕴
סתם חח..

או שתזמין לאימון *אימוג'י מבט מפתה*
(ילדה טובה בסה"כ (ונטולת קורונה (לעת עתה)))

מוזמנים לאימון מי שרוצה כרגע יש עד 150 ק"ג בפלטות ברזל, מיטה, סטנד למוט, 2 דאמבלים,
מלא בננות / תמרים / PW ואווירת מלחמה 😵‍💫🥊

בכניסה נמדוד לכם חום ונחתים על הצהרת בריאות.

@nlr666 תאסוף אותה בדרך אתה יודע איך להגיע ליישוב.
טוב המתחרים חוזרים נראה לי
@nlr666 @שיר1

קבצים מצורפים

• 450AE468-AB3B-4672-A21A-4792086389D8.jpeg
    450AE468-AB3B-4672-A21A-4792086389D8.jpeg
    KB 27.4 · צפיות: 50
בשערי תקווה? תצטרך לחפש טוב 🤣🤣🤣

מוזמנים לאימון מי שרוצה כרגע יש עד 150 ק"ג בפלטות ברזל, מיטה, סטנד למוט, 2 דאמבלים,
מלא בננות / תמרים / PW ואווירת מלחמה 😵‍💫🥊

בכניסה נמדוד לכם חום ונחתים על הצהרת בריאות.

@nlr666 תאסוף אותה בדרך אתה יודע איך להגיע ליישוב.
טוב המתחרים חוזרים נראה לי
@nlr666 @שיר1
חביבי,בדרך לשכם עוצר אצלך לאימון

מיומיים ושלוש שעות
נדיבה בזמנים..

למנהלים פה אני לא יכול לפתוח את האשכול בפורום של הקנייה מכירה כי המשתמש חדש כי המשתמש הישן נדפק ואני לא יכול להשתמש בו (גם אתם לא יכולים אין לי בעיה להביא לכם את הסיסמה ותראו שהאתר דפוק)

בכל מקרה אחרי שאלחנן אכזב אותי ולא מוכן למכור לי את הפלטות שלו למרות שאין מלאי אני נאלץ להתפשר על כל דבר אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על סט משקולות דאמבלים של 50 קילו לדאמבל או יותר טוב מישהו פה יודע איפה אני כן יכול להשיג ציוד אולימפי אז תודה

ספורט סטוק.. אחלה שירות אחלה מוצרים.

בנוגע לאנגרג'ים - הם מייצרים את המשקולות בעצמם. אני מתלבט אם לקנות מהם לאור המחיר הגבוה. אפשר לסמוך עליהם שהמשקלים תקינים?

מישהו יודע האם Hi-tec היא חברה סינית? אם לא מהיכן היא? אני לא מצליח למצוא בגוגל.

איזה חברה לייצור ציוד ספורט מומלצת? (יורק? משהו אחר?)

בנוגע לאנגרג'ים - הם מייצרים את המשקולות בעצמם. אני מתלבט אם לקנות מהם לאור המחיר הגבוה. אפשר לסמוך עליהם שהמשקלים תקינים?

מישהו יודע האם Hi-tec היא חברה סינית? אם לא מהיכן היא? אני לא מצליח למצוא בגוגל.

איזה חברה לייצור ציוד ספורט מומלצת? (יורק? משהו אחר?)

תשלח מה אתה צריך ומה התקציב ואני אעזור לך למצוא.

מוט אולימפי יש אחד מצויין ++ שיפים רובין מוכר, עולה 649 ותומך עד 380 kg

בידיוק היום ראיתי דיל לספת לחיצה בנץ׳,

משקולות צלחת אולימפיות הכי זול ב
slofie
לאחר מכן הכי זול ב
Claysport

וכמובן יש דילים ביד שתיים ובפייסבוק

9AE46F4C-31CE-4D0F-B725-428DD79CF55B.png

קבצים מצורפים

• 524B3896-735F-41D6-A8C7-5D42A236739B.png
    524B3896-735F-41D6-A8C7-5D42A236739B.png
    KB 276.6 · צפיות: 23
תשלח מה אתה צריך ומה התקציב ואני אעזור לך למצוא.

מוט אולימפי יש אחד מצויין ++ שיפים רובין מוכר, עולה 649 ותומך עד 380 kg

בידיוק היום ראיתי דיל לספת לחיצה בנץ׳,

משקולות צלחת אולימפיות הכי זול ב
slofie
לאחר מכן הכי זול ב
Claysport

וכמובן יש דילים ביד שתיים ובפייסבוק

צפה בקובץ המצורף 57228

היי. תודה. אני ממש מעריך את הנכונות לעזור.

אני לא מעוניין לקנות יד שניה. הספיק לי פלטות שרכשתי ממגה ספורט ושילמתי מחיר מלא ומתפרקת מהן מתכת. אני מעדיף לשלם יותר ולקנות חדש.
מה אני מחפש (אדגיש מראש שאני לא כמו החברה כאן שמרימים משקלים מטורפים. אני מתאמן בשביל לשמור על כושר):

1. ספה - כאן אני בהתלבטות בין לקנות ספה רגילה לבין לקנות ספה שאפשר לשים גם מוט אולימפי וגם להתאמן קצת על הרגליים. כרגע מעדיף את האופציה האחרונה אלא אם אתם לא ממליצים. תכננתי להקציב עד 1,000-1,100 ש"ח. כרגע מצאתי משהו קצת יותר יקר ולכן שאלתי אם חברת Hi-tec סינית / מוכרת?

2. במידה ואקנה ספה עם אופציה למוט אולימפי, אז אקנה גם מוט. מה האורך שאני צריך לקנות?
זה מה שיש בחדר כושר?
מוט לחיצה אולימפי|קליי ספורט

עד כמה יש עדיפות לעשות חזה עם מוט אולימפי ולא עם משקלות רגילות? (אני שם לב שאצטרך להוסיף בערך 400 ש"ח בספה, עוד 500 ש"ח למוט ועוד 500 ש"ח לפלטות)

בנוגע ליפים רובין - חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שהוא חנות של מכירת מוצרים.

3. מחפש פלטות לשים על מוט קצר ליד קדמית. אני מתלבט אולי לקנות את הדבר הבא:
https://www.wallashops.co.il/סט-משקולות-ענק-40-קג-power-set/pi7prgfhgfab44

הזמן המתנה מטורף, אבל גם כך אין כל כך פלטות בנמצא.
מעניין אם אפשר להרכיב פלטות רגילות שנקנו ממקום אחר על המוט אם כי בטח יהיה קשה לבצע תרגיל לכתפיים עם מוט כזה ארוך.

אין אצל קליי - דיברתי איתם לפני כמה ימים, לכן אני שואל על אנגרג'ים. המחיר יקר וזה פלטות שהם מייצרים בעצמם. האם יש משמעות למותג מוכר?
מה נחשב מותג מוכר בעולם?

עריכה: אני לא מוצא חנות בשם slofie

היום בעזרת השם אסיים עם האריחי בלימה ואשלח תמונה.
שים לב שאם אריח בודד מגן לך על הריצוף, הריצוף עדיין יכול להישבר אם תזרוק עליו, מנסיון.
כדאי לשים שכבת עץ מתחת לגומי.

אני לא מעוניין לקנות יד שניה. הספיק לי פלטות שרכשתי ממגה ספורט ושילמתי מחיר מלא ומתפרקת מהן מתכת. אני מעדיף לשלם יותר ולקנות חדש.
מה אני מחפש (אדגיש מראש שאני לא כמו החברה כאן שמרימים משקלים מטורפים. אני מתאמן בשביל לשמור על כושר):

1. ספה - כאן אני בהתלבטות בין לקנות ספה רגילה לבין לקנות ספה שאפשר לשים גם מוט אולימפי וגם להתאמן קצת על הרגליים. כרגע מעדיף את האופציה האחרונה אלא אם אתם לא ממליצים. תכננתי להקציב עד 1,000-1,100 ש"ח. כרגע מצאתי משהו קצת יותר יקר ולכן שאלתי אם חברת Hi-tec סינית / מוכרת?

2. במידה ואקנה ספה עם אופציה למוט אולימפי, אז אקנה גם מוט. מה האורך שאני צריך לקנות?
זה מה שיש בחדר כושר?

עד כמה יש עדיפות לעשות חזה עם מוט אולימפי ולא עם משקלות רגילות? (אני שם לב שאצטרך להוסיף בערך 400 ש"ח בספה, עוד 500 ש"ח למוט ועוד 500 ש"ח לפלטות)

מעניין אם אפשר להרכיב פלטות רגילות שנקנו ממקום אחר על המוט אם כי בטח יהיה קשה לבצע תרגיל לכתפיים עם מוט כזה ארוך.

אין אצל קליי - דיברתי איתם לפני כמה ימים, לכן אני שואל על אנגרג'ים. המחיר יקר וזה פלטות שהם מייצרים בעצמם. האם יש משמעות למותג מוכר?
מה נחשב מותג מוכר בעולם?

2. עדיפות למוט פני דאמבלים תלוי נטו בך ובמטרות שלך.
3.דאמבל בסגנון הזה צריך להניח בעדינות על הרצפה שלא תישבר, זה די עדין.
לחבר שלי יש אותם, אם זה מתאים ולא מפריע לך, זה מעולה.

זה מה שיש בחדר כושר?

מה נחשב מותג מוכר בעולם?

ככה יפים רובין הוא מאמן כושר, תחפש אותו בפייסבוק תשלח לו הודעה לגבי מוט, אני מאמין שתמצא את המספר שלו בקלות.

Solfit זאת גם חנות ספורט, המחיר שלהם למוטות גבוהים אבל המחירים לפלטות נמוכים.

יתרון סופר משמעותי של מוט על פני דאמבלים זה קצב ההתקדמות, קפיצות של 2.5 בכל פעם ולא קפיצות של 5.

תסתכל לגבי הדיל שמצאתי בפייסבוק על הספצ לחיצה עם המקום למוט האולימפי, הדיל נראה פגז

שים לב שאם אריח בודד מגן לך על הריצוף, הריצוף עדיין יכול להישבר אם תזרוק עליו, מנסיון.
כדאי לשים שכבת עץ מתחת לגומי.

לא שמתי ריצוף שמתי אותם על יציקת בטון והם בעובי 2 ס״מ אז אני בספק שהבטון יסדק,
אבל הזמן יגיד 😁

לא שמתי ריצוף שמתי אותם על יציקת בטון והם בעובי 2 ס״מ אז אני בספק שהבטון יסדק,
אבל הזמן יגיד 😁
היום בבוקר בבית הרצתי אימון קליל עם דמבלים של 40 שהכי כבד שנגעתי בו בחיים שלי היה 34 מטעמי לוגיסטיקה

מפה לשם שהם נגעו בחזרה ברצפה ירד לי הלב לתחתונים

היום בבוקר בבית הרצתי אימון קליל עם דמבלים של 40 שהכי כבד שנגעתי בו בחיים שלי היה 34 מטעמי לוגיסטיקה

מפה לשם שהם נגעו בחזרה ברצפה ירד לי הלב לתחתונים

"אימון קליל עם דאמבלים 40 ק"ג"

חחחחח רק אל תגיד לי שעשית עם זה יד קדמית 🤣🤣🤣

וכן מבין את הפחד, אצלי בגלל שהמשקולות מתברגות אז אי אפשר להניח אותן על הרגליים בלי לעשות לעצמך חור ברגל.
פעם ראשונה שאני זורק משקולות שאני מסיים סט, מרגיש עבריין.

"אימון קליל עם דאמבלים 40 ק"ג"

חחחחח רק אל תגיד לי שעשית עם זה יד קדמית 🤣🤣🤣

וכן מבין את הפחד, אצלי בגלל שהמשקולות מתברגות אז אי אפשר להניח אותן על הרגליים בלי לעשות לעצמך חור ברגל.
פעם ראשונה שאני זורק משקולות שאני מסיים סט, מרגיש עבריין.
שמתי מזרוני פאזל על הרצפה וזה קצת החטיא אותם אחרי זה עוד סט עם מזרונים אמיתיים שהיה לי שם ליד

נראלי אימון הבא בזה אני אצל כמה מטר יש לידי פארק חצץ אני אהיה עבריין כמוך חחחחחח

יד קדמית? הכי הרבה שלי זה פטישים עם 24 לחזרות בנתיים סוף אימון, מאמין שאפשר להתקדם, גם ב40 נעשה יד קדמית, זה גם יגיע יאח

כמה חזרות לחזה בשיפועים שונים וואלה נחמד אבל זה לא היה כמו חדר כושר שאתה על פרה וורקאאוט וכאלה, זה היה מעכשיו לעכשיו אבל וואלה פנאן ככה בלי כל הממריצים מדי פעם לגעת בברזל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית