עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקר זהתלוי מה יש זמין
אם מה שזמין לא מספיק טוב..אני גם יכול לוותר..בעיקר זה
הסיבה שמומלץ להתארגן מראש על הכלגם יכול
היה חסר?פרגניל
פרגניל ..לוקח רק של בית מרקחת..הסיבה שמומלץ להתארגן מראש על הכל
היה חסר?
אשרייךמתעסק עם ug
אז אתה ממליץ על אנטט וnnp ?איזה הבדל יכול להיות מאשר לקחת בנפרד, חוץ מנוחות של פחות ml יותר חומר?
תתרחקו מDecanoate לכו על אנטט
אסתר ארוך מדי, לא מצדיק את המחיר, ואחרי שמסיימים לוקח הרבה זמן עד שיוצא מהדם
אפילו בולד יש באנטט, חבל שלא ידעתי קודם
אגב סיפיונאט זה די דומה לאנטט וגם עדיף מאסתר דקהנואט
לא ניסיתי npp רק דקה, אבל כן, שווה נסיון, אלא אם יש ננדרולון אנטט בשוקאז אתה ממליץ על אנטט וnnp ?
שאין לי ניסיון עם דקה ארוך בכלל וחשבתי עליו האמת השאלה היא כמה ההשבתה תצריך פיסיטי אגרסיבילא ניסיתי npp רק דקה, אבל כן, שווה נסיון, אלא אם יש ננדרולון אנטט בשוק
אין קשר בין אורך האסטר לעומק ההשבתה...שאין לי ניסיון עם דקה ארוך בכלל וחשבתי עליו האמת השאלה היא כמה ההשבתה תצריך פיסיטי אגרסיבי
יש קשר במידה מסויימת כי לא תוכל לצאת לpct עד שהערכים בדם מתאפסים ואסתר ארוך שכזה לוקח כמה זמן...אין קשר בין אורך האסטר לעומק ההשבתה...
ננדרולון זה ננדרולון והוא (עם כל המעלות שלו) משבית ציר חזק.
אין לי כוח ובעיקר לא רצון להתווכח עם בנאדם כמוך..יש קשר במידה מסויימת כי לא תוכל לצאת לpct עד שהערכים בדם מתאפסים ואסתר ארוך שכזה לוקח כמה זמן...
נשמע מעניין לפי מה שאתה אומר..אשרייך
אני טבעיאבל אתה אומר שלא עשית שימוש בדקה שלהם...אז אי אפשר לדעת.
מפעל מודרני מאוד (בקנה מידה של רש''פ)מניח שלא מדובר במפעל מודרני עם תקנים בינלאומיים אלא סוג של מפעל גנרי
לאמאוד לא פרקטי.
לא עניין של מזייפים..למה שחברה תיפול דווקא על ויאל של מיקס באמינות?
כל שאר החומרים עובדים פיקס אז ינסו לעשות עוד קצת כסף על בלנד של טסט עם משהו ובסוף מישהו יבדוק ויתברר שהם מזייפים ואף אחד לא יקנה מהם?
או לפחות אחוז גדול יעברו לברנד אחר ?
אני לא איזה כימאי אבל לא חושב שזה חוצה את גבולות המדע לעשות מיקס סטרואידים בויאל,
אם אתה אומר את הדברים מניסיון אשמח לפירוט כדי שנדע לא ליפול גם בעתיד, למרות שעד עכשיו לא השתמשתי באף מיקס
האמת שלא הזמנתי מהם עדיין ולא מכירה את החברה, מצאתי באתר שלהם את זה כמובן שיש עוד כמה חברות שדווקא כן מוכרות קצת השאלה אם זה עושה את העבודה או שמדובר בפייק.לא עניין של מזייפים..
זה לא רציני בעיני המיקסים האלה..וזה שחברת ug מייצרת חומרים עובדים לא הופך אותה לכזו שיכולה להמציא את הגלגל מחדש....ולרקוח סלטים מהתחת
הם אגב לא היחידים שעושים את זה.
לגבי החברה..בכללי
חייב להגיד שאני שומע עליהם לא מעט בפורומים בינלאומיים ולרוב דברים טובים.
בארץ לא נתקלתי בהם.
אתה מזמין דרך האתר שלהם?
זה לא שאלה של פייק או לא!האמת שלא הזמנתי מהם עדיין ולא מכירה את החברה, מצאתי באתר שלהם את זה כמובן שיש עוד כמה חברות שדווקא כן מוכרות קצת השאלה אם זה עושה את העבודה או שמדובר בפייק.
זה לא יחסוך לך כלום.קיצור מיותר אתה אומר, האמת שזה חוסך מבחינת מחיר שיש לך את הכל בבקבוק אחד ואתה לא צריך לקנות כל חומר בנפרד אבל זה לא קריטי, אם ככה כנראה שארד מזה למרות שזה היה נישמע מפתה.
סתם גימיקידחסו לך את כל החומר הנדרש במיל אחד
מאיפה יש לך את כל הידע הזה אם אתה נקי?סתם גימיק
עדיפה הפשטות של חומר בסיס ועוד משהו בנוסף (וגם לא חייב-הבסיס תמיד עובד)
מתעניין קצתמאיפה יש לך את כל הידע הזה אם אתה נקי?